Oriana Fallaci: Az értelem ereje

Európának vége. Nem fogjuk tudni megvédeni Európát, de még Magyarországot sem.

Talán egy kicsit később lesz nálunk az, ami Nyugaton már van – de itt is ugyanaz lesz…

Svájcban, a muszlimok már 1995-ben elérték, hogy a Büntető Törvénykönyvbe betettek egy 261-es számú kiegészítő cikkelyt.

Ennek az alapján egy muzulmán bevándorló vallási rasszizmus, vagy faji diszkrimináció címen győzelmet arathat a bíróságon

bármilyen személyes, ideológiai ellentét során.
Ennek a cikkelynek az alapján a svájci muzulmánok a berni bíróságon keresztül Oriana Fallaci kiadatását kérték, hogy ellene Svájcban büntető eljárást folytassanak le, egy, az iszlámmal kapcsolatos könyve miatt. Most még Olaszország elutasította a kérelmet, a sajtószabadságra és a vélemény szabadságára hivatkozva. Az írónő elmondja: az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, meghódítás, leigázás művészete.

Történelmi áttekintés:

635            A keresztény Szíria és Palesztina elfoglalása.
638            Jeruzsálem és a Szent Sír elfoglalása
640            Perzsia, Örményország, Mezopotámia, Irak
641             Keresztény Egyiptom és Tunézia és Marokkó elfoglalása
668            Konstantinápoly a bizánci kereszténység megtámadása
711             Ibériai félsziget elfoglalása, Spanyolország és Portugália
712             Franciaország Carcassone, Narbonne, Nimes, Bordeaux, Lyon, Dijon
827            Szicília
836            Brindisi, Bari, Puglia, Ancona, Róma!, Campania, Salerno
898            Provance, St Tropez
911             Torinó, Casale
912             Svájc !!!
1356           Albánia, Macedónia, Szerbia, Trákia
1444           Bulgária, Havasalföld, Moldávia, Erdély
1526       Magyarország (3.1 millió magyar elhurcolva rabszolgának !!!)
1546           Görögország, Athén

Európát akkor még felszabadították, nemzetközi összefogással – 150 év múlva…
A mai helyzet: Európában 53 millió muszlim él !!! Svájc 10 %, Oroszország 11% , Bulgária 15 %, Szerbia 19 %, Macedónia 30 %, Bosznia-Hercegovina 60 %, Albánia 90 %.
Az utóbbi 50 évben a muzulmánok száma 235 %-kal nőtt, míg a keresztényeké 47 %-kal.

Brüsszelben az újszülöttek 30 %-a muzulmán !!! Marseille-ben 60 %.
Ez az Anyaméh-Stratégia…

Már a nyolcvanas években a Londoni Nagymecset főfelügyelője figyelmeztette Margaret Thatchert, hogy az Egyesült Királyság muzulmánjai nem tűrhetik tovább az iszlámellenes politikáját ! Nem akarom leírni mindazt a kegyetlenséget, amelyeket ezekben az országokban elkövettek. A liberálisok megvédik őket, amíg léteznek. Van olyan imám Londonban, akiről bizonyított a négyszeres gyilkosság, és nem adják ki, politikai menedékre hivatkozva.
Ma mindenhol a „jogvédők” segítik őket. Svájcban mecsetet kell építeni a tolerancia jegyében, Szíriában lemészárolják a keresztényeket, lerombolják templomaikat.

Lehet, hogy Magyarország pillanatnyilag még ellenáll, de kíváncsi lennék, mennyi muszlim van jelenleg az országban, amikor már 5 évvel ezelőtt is voltak afgán menekültek, akik mind otthon hagyták asszonyaikat – a hazát védeni… Szerintem, az EU által leírt 1400 fővel szemben 50-60 ezer fő lehet a létszámuk. Csak gyerekből van a Fóti Gyermekvárosban 3500 !!!  Hogyan számolja el ezt a kormány az EU felé?

Nem titkolt céljuk Amerika elfoglalása, ahol a fekete lakosság több mint 40 %-a muszlim.
Ez persze nem 1-2 év, 10-20 év még talán Európának is kijár, minden a jogvédők, liberálisok és baloldaliak hathatós „segítségétől” függ, akik „inkább vesszen az ország” jeligével dolgoznak.

Olvasd el a könyvet, amelyet – amíg be nem tiltják minden országban!

dr. Cs. Z.

 

Szerző
CÖKA

“Oriana Fallaci: Az értelem ereje” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Megvettem Oriana Fallaci könyvét az Amazon.de-n keresztül.
  Német nyelvű kiadás nem volt elérhatő, csak angol, amit Amerikából hoztak át számomra.
  Néha kicsit gyanússak az állításai.
  Ugyanis azt a történelmi eseményt ami legjobban alátámasztaná a logikáját: Buda várának az elfoglalása 1541-ben úgy látszik nem ismeri.
  DE
  Ami a legfontosabb a könyvben: Az 1975-ös egyezmények az arab országokkal, hogy azok nemcsak olajat hane, „munkaerőt” is küldenek Európába. Akkor ezeket nem lehetett volna lenyeletni az európaiakkal, így ki kellett robbantani különböző háborúkat, hogy a küldendő „munkaerőt” (Amire Merkel is hivatkozik) menekültekként álcázva, amerikai pénzen (Soros sorkatonáiként) lenyomják az európaiak torkán.
  Fallaci sok dokumentumot, egyezményt idéz, melyeket egy átlagos olvasó nem tud leellenőrizni, főleg ha azt a nyelvet, melyen az egyezmény íródott, vagy az Eurabia című francia nyelvű folyoiratot nem tudja olvasni.
  Ezért azt ajánlanám, hogy ezen cikk folytatásaként, idézzék az említett egyezményeket szakértő kritikával együtt.

 2. A szerző dr. Cs.Z.-nek teljesen igaza van, abban is, hogy kérdéseket tesz fel a hazai migránsság létszámára vonatkozóan. Évek óta látom Budapest utcáin a szürke fejkendős, gyermekeket vezetgető fiatal nőket és bámulom őket, hogy a rekkenő hőségben sem könnyítenek ruházatukon. Eddig nem tudtam hova tenni őket, bizonytalan voltam megítélésükben, de most belegondolok abba, hogy közel-keleti tartózkodásom idején, amikor a hőmérséklet 30 C fok alá esett, befűtöttek a szállodában, már nem csodálkozom. Igaz, egyelőre nem robbantgatnak nálunk, de vajon, hányan vannak, hány gyerekkel és meddig szándékoznak maradni? Egy biztos: manapság kevesebben vannak a Dobó Istvánok és Bornemissza Gergelyek és tengernyien a Hegedűsök…

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!