Olvasói levelek

Tisztelt Csizmadia László!

Rövid levelemet hadd kezdjem egy friss idézettel: „…a gyalogság gyakorlatilag bevonult, ellenállásba nem ütközik, mert nincs nála fegyver…” mondja Földi László titkosszolgálati szakértő”. Kérem olvassa végig. A világsajtó támadásaiból, vezető politikusok nyilatkozataiból és a Nyirkai jóslat idevonatkozó soraiból „ma”arra következtetek, hogy „holnap” vagy így, vagy úgy de alakul egy HOTSPOT az országban, azaz a „Nyirkai jóslattal fogalmazva”- „bevezetik a hét tevét, hogy innen köpködhessen lángot a bikát nyergelő asszonyra” (Európára.) Úgy tűnik, a háttérerők Magyarországon keresztül szeretnék, AKARJÁK a „migránsokat” (egyenlőre fegyvertelen katonákat) Európába juttatni..Ha ez megvalósul, -most, a napokban kiderül: a Miniszterelnök Úr az osztrák kancellárral egyeztet, és ha osztrák kérésre ebből a megállapodásból adódóan folyosót nyit Magyarország, akkor a „migránsok” (fegyvertelen katonák ) egy bizonyos időpontban , egy jelzésre, egy hangra megállhatnak /megállnak Magyarország közepén.
És akkor Magyarország, a magyar kormány akarata ellenére létrejön egy spontán HOTSPOT. Több százezren lesznek.., egyenlőre fegyvertelen katonák… Hány emberből áll a magyar honvédség? Mennyien lesznek ők itt? Ha jól értelmezem a jóslatot, akkor szerencsétlenségünkre ez be fog következni!..
Nem szabadna folyosót nyitni! Csellel veszik be az országot.
Üdvözlettel: K.T.

_____________________________________________

Ideje volna kiállni Orbán Viktor mellett egy Békemenettel, megmutatni az ilyen liberális agymosott külföldre szakadt hazánkfiának, hogy itt a kormányfő a teljes társadalom támogatását élvezi.
V.G.

http://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/az-europai-magyar-problema-orban-viktor-csufot-uz-az-europai-uniobol-a-foreign-affairs-irasa/

____________________________________________

Kedves Csizmadia László Úr,

Azt hiszem, hogy Önnek nem kell ecsetelnem a migráns-válság általi helyzetet. És azt sem, hogy mennyire szüksége van a kormánynak a nép általi megerősítésre, illetve külpolitikailag a legitimációjának igazolására.

Ilyen méltatlan támadások elleni tiltakozás mellett a gyorsaság sem mindegy! Nem szeretném különösebben minősíteni Vona Gábor kezdeményezését a népszavazás terén a kvótarendszer vonatkozásában. Igaz, hogy ezt a rádióban úgy tálalta,hogy a kormány támogatása érdekében történne, de ha ismeri valaki a népszavazás menetét, és időbeli lefolyását, akkor mire az megtörténne, akkorra már régen a magyar nyelvet oktatnák idegen nyelvként az iskolákban, mire az megvalósulna.

Javaslatom: a Békemenet mintájára szervezzenek tüntetést a bevándorlás ellen („Zero migrant”). Ezt a tüntetést javaslom a horvát-osztrák határ közelébe (valamelyik áteresztő pont közelébe) szervezni, mindenképpen olyan helyre, ahol a migránsok saját szemükkel győződhetnek meg a magyarok irányukban érzett „szeretetéről”, viszont arra figyelve, hogy nehogy összetűzés legyen, amit a meghívott nemzetközi sajtó a magyarok további lejáratására tudna felhasználni.

Én úgy gondolom, hogyha a Békemenetre 400.000 ember elment, akkor ide ennek akár duplájára is lehetne számítani.

Azt hiszem, hogy ezzel a megmozdulással egyrészt megerősítenénk a kormány melletti szimpátiánkat, legitimálhatnánk OV-t a nemzetközi fórumokon, megelőzhetnénk egy országunkba történő muszlim migrációt, és ha megengednek egy személyes megjegyzést, méltán tisztelegnénk néhai Teddy (alias Beck György) barátom személyének, aki életét ennek az oldalnak szentelte.

Üdvözlettel

K.Gy.
Miskolc

_______________________________________

T.CÖF!
A horvátok migránsúgyben tanusított magatartása miatt a CÖF-nek kezdeményeznie kell egy bojkottot a horvát tengerpart magyarok általi mellőzése érdekében.
Miért adjunk nekik pénzt,ha így viselkednek.
T.J.

_______________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Szeretném megkérdezni, mikor lesz Béke menet, mert megint özönlenek a hordák hazánkba.
A magyar narancs székháza előtti tüntetésen, amelyen egyébként én is ott voltam, azt mondta Bayer Zsolt, hogy lesz Béke menet.

Nagyon aggódunk szegény kis Hazánkért és persze egész Európáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A youtoub-on vannak olyan felvételek, ahol a lengyelek is tüntetnek a migrációs áradat miatt, ők is biztos eljönnek hozzánk, hogy együtt tiltakozzunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeretettel K.E.
Bp. XVIII.,-éből

_________________________________________

 

Szerző
CÖKA

“Olvasói levelek” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Tisztelt CÖF!

    Úgy tűnik lassan ébredezik Európa lakossága, sajnos a vezetői még mindig nem.
    A magyar miniszterelnök úr által hetekkel ezelőtt mondottak sajnos mind beigazolódnak. Orbán Viktornak bizony több esze van, mind a nyugat-európai, gazdag országok vezetőinek. Fel kellene már ébredni, mielőtt eltűnik Európa. Ha Merkell asszonynak munkaerő gondjai voltak, miért nem hozatta át a neki megfelelő menekülteket repülővel, vagy hajóval Németországba, ahelyett, hogy egész Európát tönkre tette, sok száz ember meghalt a tengeren, és a csempészek autóiban, hatalmas kiadást és kárt okozott az országoknak. A legnagyobb probléma itthon is és Nyugaton is, a balliberális emberkék gonoszságai. Lásd: Gyurcsány, Kunhalmi, akik tehetetlenségükben gyŰlölködnek. Gyurcsány bíróságot is érintő fenyegetése már bűntetőjogi kategória. Magyarország sokkal békésebb ország lenne, ha ezek a megélhetési politikusok eltűnnének a következő választás után. Egy Európai Békemenet valóban támogatandó gondolat.

    Tisztelettel:

    Dr. B.J-né.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!