Olvasói javaslat

Tisztelt CÖF Vezetőség!

Sajnos nagyon ritkán lehet hallani Önöket. Nekünk a TV és rádió, amelyből hallhatjuk a híreket, eseményekről. Azonban igen ritkán és kevés eseményről lehet így tudomást szerezni.  Jó volna, ha lenne egy biztos pont, hogy hetenként x napon x órai időben, a CÖF által összegyűjtött eseményekről, hírekről összefoglalóan ad ismertetést.

Szeretnénk tudni, hogy politikai eszmék címszóval van egyáltalán ilyen csoport, s ha igen milyen céljaik vannak vagy nincs. Tehát sok-sok ember kizárólag a rádió – TV által közöltek alapján tudja, mi van, mi lehet hazánkban, kik, mifélék parancsolnak.

Az idős rokonok, ismerősöktől lehet hallani, hogy a komcsi után az első magyar kormánynak az ukránok felajánlották „a magyar területet visszaadják”, s az a nyomorult, aki ugye a kormány vezetője volt, nevére nem emlékszem, tiltakozott, hogy dehogyis, nem kell nekünk a volt magyar terület.

Ugye a politikusok erről mélyen hallgatnak, s eközben arról beszélnek, hogy segítsük  a magyar lakosságot az „elszakított” területeken élőket, s papolnak a magyar óvodákat használják.

Hát csak a politikusok tudnak ilyen pocsékok lenni, mert segítsük, de mikor a felajánlott egész területrész, ó, az már nem kell, hogy hogy ilyenkor ne az egy személyben döntsön valaki, vagy annak pártja.

S egyébként is tessék a mai, 2017-es embereknek is emlékeztetni, tudomására hozni, hogy egy magyar kormány vagy egész magyar területet felháborodva visszautasította, dehogy is kell nekünk magyar terület magyarokkal együtt.

Ezekről soha senki nem mer benyögni semmit, csak a politikának jobb az elhallgatás.

Nagyon bízunk Önökben, hátha lesz egy fiatal, aki őszintén ismerteti a komcsik utáni helyzetet.      Nem akarjuk fölöslegesen igénybe venni idejüket, de jó volna, ha lenne legalább hetente egy nap, amikor összefoglalóan tudnának adni ismertetéseket, s az is leginkább az esti időben.

Ha ezt a javaslatot el tudják fogadni, akkor az időpontot, amelyben Önök tudnak folyamatosan ismertetéseket adni, akkor az időpontról többször ismételjék, hogy sok ember ezen időben tudja Önöket hallgatni.

Tisztelettel:

M. G. A.-né

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!