Nem kár a gőzért

Magyarország a mai napon lezárta zöldhatárát és tisztelettel megkérte az illegálisan behatolni akarókat, hogy fáradjanak a nyitott, rájuk váró és működő határállomásokra. Saját érdekükben türelmesen várják ki menekültkérelmük az Unió jogszabályai szerinti elbírálását.

Emlékeztetőül a nyugati országok 1989-ig eltűrték a köztük és a magyar határ közötti aknazárat és drótakadályokat. A magyarok és a közép-keletiek csak hébe-hóba mehettek a szabad világba. A berlini fal megsértői életükkel fizettek, mert honfitársaik tűzparancsra cselekedtek.

A Szovjetuniónak hadisarcként odavetett országok népei semmivel sem éltek jobban, mint a szíriaiak a kirobbantott polgárháborújuk előtt. Aki megpróbálta áttörni az államhatárok kerítését, életével fizetett, aki pedig esetleg ülő vagy éhségsztrájkba kezdett, pillanatokon belül a Stasi vagy AVH martalócainak keze között találta magát.

Most pedig a modernkori szervezett népvándorlók büntetlenül átgázolnak hazánkon, nem kérnek, hanem tüntetnek, kerítést bontanak, és a nekik jó szívvel nyújtott élelmiszert visszadobálják, jobb esetben nem fogadják el.

Legyen ebből elég!

Mégis mit képzelnek, hogy erőszakkal elfoglalhatják Európát és benne a nekünk kimért talpalattnyi szülőföldünket? Felháborító!

A ténylegesen üldözötteknek természetesen menedéket kell nyújtani és biztosítani kell hazájuk mielőbbi békéjét, hiszen ők is anyaföldjük gyermekei. A többségben lévő provokátorok és embercsempészek hada, a félrevezetett, jobb élet reményében hömpölygő emberáradat fegyver nélkül foglalja el hazánkat. Ugyanakkor az egyik oldalon az Unió felelősei az illegális migránsok visszatoloncolásával riogatnak, míg Szerbia nyomatékkal közli, hogy hadseregével fogja megakadályozni, ha Magyarország vissza kívánja küldeni a kéretlen, ki tudja honnan jött, a névtelenség homályába bújt ismeretleneket.

Senki háza „ellenpéterei” a külföldi turisták közé vegyülve menetelnek és beállnak a Parlament szépségét csodáló emberek közé, magukkal vonzva az úton rájuk csodálkozó migránsokat is. Tüntetnek a schengeni határokat és az uniós jogszabályokat betartó kormány ellen.

Legyen elég a bohócforradalmárok szerepléseiből! A magyar polgárok többségének fogytán van a türelme.
Megkérdezik, hogy mi történne akkor, hogy ha a magyarok életterén átgázoló álmigránsok elől menekülni kényszerülve Brüsszeltől kérnénk védelmet?
Vagy vajon milyen fogadtatásban részesítene bennünket az Unió központja, ha több ezer gépkocsival érkező honfitársaink vinnék el a határt őrző itthon maradottak cselekvésre ösztönző üzenetét?
A mobilizált békemenet vajon milyen bánásmódban részesülne az osztrák, a német és a belga határon?

Reménykedjünk, hogy ennek nem kell megtörténnie. Munkálkodjunk azon, hogy Schengen szabad határai ne váljanak köddé. A mainál is nagyobb probléma lenne, ha Európa „egyenrangú” polgárainak többségi szavát az Unió vezetői nem hallanák meg, mert ebben az esetben mi kényszerülnénk egy brüsszeli ülő és éhségsztrájkra.

Az Unió egyetlen épkézláb szervezetétől, a Miniszterelnökök Tanácsától várjuk az autentikus választ.

Csizmadia László

 

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

“Nem kár a gőzért” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Európa nem tudja, vagy már elfelejtette, miért is szól délben a harangszó…újra meg kell kongatni a harangokat!!!Ha kell, irány Brüsszel! De ez már az utolsó, amit a civilek tehetnek… előtte itthon kell egy hatalmas összefogást, egy új Békemenetet mutatnunk hazánk megmaradásáért, a kormányért, Orbán Viktorért!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!