Magyar Narancs

Tisztelt CÖF!

Szeretném javasolni, hogy a közeljövőben – akár a tervezett Békemeneten – gyűjtsünk pénzt azoknak a magyar rendőröknek, akik példaértékű munkát végeznek a végeken. Fontos, hogy az összeg valóban azokhoz kerüljön, akik ezt a testi, lelki, idegi megpróbáltatást kiállták.A számlaszámos gyűjtés is megfontolandó. Szerintem sokan áldoznánk erre a célra.

Üdvözlettel:
H. E.
___________________________________________

Tisztelt szervezők!

Köszönöm a felhívást, ott voltam. Kár, hogy a helyszínen nem említették az adománygyűjtést a határzár építésére.

Üdvözlettel: Dr. N. Zs.

___________________________________________

Ezt irtam az Eletünknek, katolikus lap Németorszàgban.

Làtom az Eletünk harmadik oldalàn hogy az europai püspökök szerint a bevàndorlokat fogadni kell. Tovàbbà hogy “ha ugy fogadjuk be mint emberi személyt, a bevàndorlo ajàndékkà vàlik a helyi közösség szàmàra”.
Arra nem gondolnak hogy majdnem minden bevàndorlo muzulmàn és nagy veszélyt jelentenek a keresztények szàmàra. Az Izlàm « szent » könyvek azt parancsoljàk h. meg kell ölni a “hitetleneket” ami azt jelenti hogy mindenkit aki nem muzulmàn. Ez 109-szer van a Korànban. Azon kivül izlàmositani kell a vilàgot a Koràn és Haddithok szerint. Màr majdnem 34 millio muzulmàn van Europàban, egyre több lesz terrorista és sok ezer elment harcolni a brutàlis ISIS-el. Ha igy megy tovàbb a bevàndorlàs és a rengeteg muzulmàn gyerek születése, 20 év mulva Europa muzulmàn lesz, Szoval keresztény öngyilkossàg többet beengedni.
Aurelio Peccei, a Club of Rome alapitoja és elnöke halàjàig irt egy könyvet 1980 felé, « Szàz Oldal a Jövöért » amiben a legdramatikus rész az volt ahol irt a tulnépesedésröl – pedig akkoriban még alig beszéltek rola. Azt irta hogy egyre több migràns fog kopogni Europa ajtoin és egy idö utàn màr nem is fognak kopogni hanem csak jönni. Ez történik most.
Szintén hozzàjàrul a tömeges bevàndorlàshoz h. a klima melegedik és àllandoan terjednek a sivatagok, kevesebb az édesviz, és igy mindég több a « klima menekült ».
En màr mult év ota rengeteget foglalkozom a kérdéssel, leveleket irok mediàknak, kormànyoknak, szervezeteknek, pl. az ENSZ Menekült szervezete fejének, Antonio Guterres, High Commissioner, UNHCR és a Nemzetközi Migràns Szervezet fejének, William Swing, Director General IMO, stb. stb. stb. – sok màsnak, nem csak h. csinàljanak valamit hanem megoldàsokat ajànlva.
Az 1951 és 1957-es Menekült Konvencio a Màsodik Vilàghàboru utàni menekülteknek lett létesitve és nem azért hogy az egész vilàg öszes menekültjeit be kelljen fogadnunk. Ezt meg kell vàltoztatni és kihirdetni az afrikai és közel keleti médiàkon hogy Europàba nem lehet màr jönni és mindenki rögtön deportàlva lesz. Kell sok menekült tàbort létesiteni Eszak Afrikàban és Közel Keleten, szintén a török hatàr mentén Görégorszàggal és Bulgàriàval. Gutierrez nem is vàlaszolt, de hàt muzulmànok vannak körülötte. Kellene hogy sokan irjanak neki. Szintén irtam az europai felelösnek, Jean-Claude Junckernek, az Europai Kommisszio elnökének, angolul és franciàul. Valaki felelt de egy süket levél volt csak mondvàn h. ök hogy làtjàk a lelyzetet és mit csinàlnak. Hàt azért irtam mert nem értek egyet. Szerintük mindenkit be kell fogadni ! Téboly. Meg van a levél angolul és franciàul, ha valaki szeretné.
Természetesen, be kell fogadnunk keresztény menekülteket mert ök vannak a legnagyobb veszélyben mivel üldözik öket minden muzulmàn orszàgban és irtjàk sokban.
Mint embert fogadta be a muzulmànokat Europa, Kanada, Amerika és Ausztràlia, lehetöséget adva iskolàzàsra, orvosi ellàtàsra és elönyökre amikröl cask àlmodni tudtak hazàjukban. Ok pedig mindenütt terrorista tàmadàsokat csinàltak, megöltek àrtatlan embereket. Minden héten hallunk arrol h. a rendörségek megelöztek tàmadàsokat. Ajàndék?
Ez a muzulmàn invàzio nem europai felelösség hanem az Afrikai Unio, az Arab Liga, az Izlàm Vilàg Liga és az orszàgok a honnan jönnek kell hogy megoldjàk. Példàul Szaudi Arabia, az az oriési gazdag orszàg egy muzulmàn testvérüket nem fogadta be, ugy mint az Arab Emiratok, Kuwait és Qatar.
Meg kell mentenünk a keresztényeket és a nagy europai judeo-keresztény civilizàciot.
Udvözlet, V. L., Genf

__________________________________________

Magyar Narancs elleni tüntetés

Minden olyan sajtótermék ellen pert kell indítani aki valótlanságokat híresztel és túltesz a jó ízlés határain
Ez az egyetlen jogállami keret amin keresztül hatékonyan fel lehet lépni azok ellen akik olyan dolgokra ragadtatják magukat ami túlzás

A második világháborús retorika alkalmazása azért sem helytálló mert egy más történelmi szituáció volt akkor mint most

A migráció egy kihívás az európai nemzetek számára
Magyarország és más országok nem gondolják jónak ezt a fajta megoldást amit kvótarendszernek hívnak
Ez az apropója az egésznek
Másrészt az adott országoknak van egy sajátos etnikai, vallási, kulturális talapzata melyeken áll

Ha valaki demokratikus vezető akkor miért nem kérdezi meg az adott ország közvéleményét erről a migráció nevű dologról
Döntse el az az adott ország népe, hogy kit milyen feltételek mellett enged be

Másrészt ezeket a migránsokat átverik, hogy lakást, autót, munkát kapnak. Ehhez képest menedéktáborokban ve3rgődnek
Ezek az emberek kiszolgáltatottak lesznek csalódni fognak és a hogyan tovább velük nagyon homályos jövője sem kecsegtető

z Európai Unió fundamentális gondokkal küzd

1. EURO zóna adósságválsága
Görög
portugál,
olasz
Ír
francia

Az Európai Unió szembement az objektív tényekkel és egyre nagyobb csalódás az embereknek

2. Az országonként eltérő munkanélküliségi adatok amelyek teljesen borítják bárkinek az elképzelését
http://www.hrportal.hu/c/munkanelkuliseg-az-eu-tagallamokban-(2015-majus)-20150701.html

3. Bonyolult blikkfangos nemzetközi jogszabályokkal akarnak rátukmálni Európára egy olyan migránstömeget aminek az lesz a vége, hogy kiszolgáltatottak lesznek és csalódni fognak

Magyarországnak nincs szüksége migránsokra a területi adottságaiból kifolyólag
A megyénként eltérő munkanélküliségi adatok
http://foldrajzmagazin.hu/magyarorszag/a-munkanelkulisegi-rata-alakulasa-magyarorszagon-megyenkent/

Mi a megoldás
Nem egy Európai megoldás hanem adják vissza ezt tagállami hatáskörbe
A német, brit, francia embereknek joga van eldönteni a saját országainak sajátosságait figyelembe véve hogy kit enged be az országába és kit nem. Szükség van-e harmadik világbeli bevándorlókra nem
Nincs és nem is lesz közös Európai álláspont
az a legkorrektebb, ha a vezetők kikérik a lakosság véleményét
Kit honnan, milyen feltételekkel enged be az adott társadalom
Mégis a demokrácia bajnokai rettegnek ettől a dologtól mert tudnák hogy lebukás lenne a vége a vége

A második világháborús helyzet felhánytorgatása ehhez a migrációs hullámhoz azért nem helytálló mert teljesen más történelmi szituáció

Elbírja a szociális ellátórendszer ezt a migrációs hullámot vagy sem?
Szükség van-e rájuk vagy sem

Magyarországnak és a többi kelet közép Európai országnak nincs rájuk szüksége
Nem kellenek a harmadik világból bevándorlók

Nincs szükség föderális európára hanem egy laza együttműködésen alapuló unióra van szükség
Át kellene tekinteni tüzetesen a Lisszaboni szerződést illetve azon dokumentumokat melyek a csatlakozási feltételeinket tárgyalják

Németországot két okból gyalázzák
Az egyik a német vállalatok diktátuma a német kormánynak
A második a a második világháborús események értelmetlen és állandó felhánytorgatása

R. D.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!