Migráció

A Magyar Országgyűlés,
Magyarország Kormánya- Külügyminisztérium, Belügyminisztérium,
Magyarország Köztársasági Elnöke,
Polgármestereink,
Minden – az ügyben – tenni tudó Ember,
s a Médiák részére!

Mi KárpátHaza Magyarsága elég bajunk mellett hónapok óta éljük át, nézzük-hallgatjuk a menekült (migráns) áradatot, ahogy szerencsétlen emberek jönnek-mennek valami hazugsággal felvértezve, otthonaikból földjeikről zarándokolva, családjuktól eltaszítva, pénzzel ellátva maguk sem tudják igazából hova?

Az az Amerika, mely egy fegyveres támadás okán két halott kapcsán ki tudja jelenteni, hogy a fegyverhasználatot büntetni fogják, szükségét kellene éreznie, hogy a Nemzetek fegyverrel való letarolását fejezzék be végre. A milliárd pénzt el lehet költeni az emberi élet mindennapjaira, kutatásokra anélkül is, hogy Nemzeteket irtsanak ki a XXI. században.

Kérdezzük a Magyar Haza szolgálóitól, milyen intézkedéseket tettek-tesznek azon Nemzetek vezetőivel, kormányaival ahonnan ez a millió ember otthonát, hazáját, családját hátrahagyva útnak indul sok-sok pénzzel?! elindítva.

Kérdezzük a médiát, akik az idetoloncolt menekültek (migránsok) jövés-menésén felül semmi értelmes hírt nem közöl a fent nevezett országok vezetőivel való beszélgetésekről, egyeztetésekről az ottani helyzetekről, a várható mielőbbi megoldásokról, ahonnan e szerencsétlen emberek útnak indulnak.
Miért nem adnak hírt azon nemzetekről, miért nem beszélgetnek ezekkel az emberekkel (migránsokkal) mielőtt még otthonról útnak indulnának? (Nem itt megkésve volna arra szükség!) Még hír nem szólt az induló ország vezetőitől, kormányaitól, hogy nekik mi az elképzelésük, miért indítják útnak a millió embert nagy hazugságokkal a semmi pusztulásba?

Minden nemzetekben tudomásunk szerint működnek a követségeink, ugyanígy hazánkban más nemzeteké egyaránt.

Egy megbízatással élő embert nem hallottunk még komolyan nyilatkozni e világot megrázó embertelen esemény kapcsán.
Erről a témáról még a menekült (migráns) emberektől sem hallottunk, csak annyit makognak szerencsétlenek, amire be lettek állítva, ők menni akarnak valahova?! A híradások csupán erről szólnak, hogy jönnek mennek, kerítést ugrálnak, amit mi milliárd pénzen húzunk-vonunk. (Ily formán „magasugrásban” elég jók lesznek szegények, de úgy tűnik „távolugrásban”, illetve „visszabukfencben” segítség- megoldás nélkül nem!)

Hogy miért indultak, kinek a felszólítására mertek útra kelni hova, minek, komolyan erről még egy szó nem hangzott el sehonnan, az indító országok, sem az érkező országok részéről sem.
Bizonyára ez a sok szerencsétlen Ember önmaga sem tudta hova indul, de akkora volt a hazugságfertő, a pénzzel való támogatás, hogy mégis útnak indult.

A fentiek okán joggal kérdezzük a Magyar Országgyűléstől, a Magyar kormánytól- a külügy- belügyminisztériumtól, a Köztársasági elnöktől, tegyék közzé a menekült áradat (migránsok) induló országok vezetőivel milyen beszélgetéseket egyeztetéseket folytatnak ennek a felesleges vándorlásnak megakadályozásáról, ezen szerencsétlen emberek otthonmaradását, mielőbbi hazaszállításukat elősegítve, s nem a Mi utcáinkon való szédelgés megoldásáról, hanem annak mielőbbi megszüntetéséről szeretnénk végre valami Emberhez méltó értelmes megoldást hallani.

Kezdeményezzék a háborús övezetekben annak megszüntetését, nem hogy még a Magyarok is állandóan részt vesznek a már szinte nem létező katonáinkkal más Nemzetek ellen irányuló embert pusztító háborúkban.

A Nemzeteknek összefogva kell repülőkkel, buszokkal, hajókkal hazaszállítani ezt a sok ide-oda vánszorgó embert, s otthonaikban tessék megsegíteni ezen Nemzeteket!

Az otthonaikból elzavart ide-oda vánszorgó emberek, a Nemzeteink normális életének visszatérése érdekében várjuk a mielőbbi megoldások megtételét a T. Címzettektől, s minden ebben az ügyben tenni tudó Embert, a médiáktól pedig annak méltó hírközlését,
Mi Magyarok Mindnyájan!
P.A.

 

Áldj meg és hatalmas erőddel támogass minket Uram,
SzűzAnyánk hallgasd meg könyörgésünket!
/ Vitéz Regőczi István atya
az Isten vándora/

 

„Minden hatalom megdől, ami nem Istentől való,
s minden fegyvert, mely ellenetek fordul,
ítélettel sújtja az Úr!
Ez az Úr szolgáinak hagyatéka s az ők igazságuk éntőlem való, mondá az Úr!
Nap fiainak, MAGYAROKNAK teremtett Ő benneteket s törvényt adott néktek,
ami Életet és Szabadságot biztosít számotokra, ha betartjátok azt!”
/Wass Albert üzenete a Magyar Nemzetnek/

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Migráció” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Nagyon fontos kérdést nyitott ki az írás tisztelt Szerzője. Valóban, megoldás csak úgy születhetik, ha a népvándorlás legmélyebb okait is kikutatjuk, feltárjuk. Ezek ugyanis nem lehetnek kizárólagosan a szegénység és a háborús viszonyok. (Bár az utóbbi azért az elmenekülésnek komoly oka lehet.) Mégis, az ilyen méretű és az ilyen sokféle helyről, valamint ennyire céltudatos célországok felé irányuló tömeges útrakelésnek valószínűleg aljas érdekekből fakadó ösztönzői vannak.
  Nagyon igaza van a tisztelt Szerzőnek, hogy ezeket – legalábbis tudomásunk szerint – nem kutatja senki. Nagyon fontos lenne az erre irányuló információgyűjtés, és megítélésem szerint itt kötelező feladatai lennének a titkosszolgálatoknak is.

  Ugyanígy elengedhetetlen lenne a hozzánk bevándorlókat képzett és az emberi lelket, a kriminálpszichológiát gyakorló szakemberek általi szóra bírása, és minden adat és információ igen alapos elemzése.
  Nagyon helyes, hogy a média felelőssége is szóba került. Ha e sorok olvasói megtisztelnek érdeklődésükkel, ajánlhatom az ezügyben a nyilvánosság elé szánt írásomat a

  http://web.t-online.hu/drgottwald/kozelet.htm

  címen. Itt az is látható, hogy civil értelmiségiként minden esetben magam is levelet írok Európa illetékeseinek, mert úgy vélem, egy civil levél talán másként esik a latba, mint a kormányzattól származó információk.

  Tisztelettel a Szerző iránt, Dr. Gottwald Péter

  • egyre inkább a „trójai faló” esetére gyanakszom…
   zömében életerős, fiatal férfiak jönnek, GPS-szel felszerelve, pénzzel bőven ellátva. Mi van, ha ezek (zsoldos) katonák?
   A GPS segítségével kijelölt állomáshelyükre mennek, az utasításokat is ezen keresztül kapják meg. Mi van, ha felfegyverzésükre már kidolgozott terv készült?
   Tessék tovább gondolni…

 2. Embert próbáló egy út a migránsoké. Országokon, határokon keresztül kitéve az időjárás és az ordas embercsempészek kényének. Buszoznak, vonatoznak, taxiznak, gyalogolnak napokon heteken keresztül.
  Pénzük van.
  Miért választják az emberpróbáló utazást?
  Ami pénzt erre költenek költhetnék repülőre is.
  Tengerbe, kamionba fulladni százszámra a világ szeme, tudomása előtt.
  Mikor szervezi már meg a világ emberhez méltó utaztatásukat, új haza keresésüket, családjaik egyesítését?
  Hol az ENSZ, a szeretetszolgálatok, emberjogi szervezetek sokasága.
  A kerítések árából is sok repülőjegy kitelne.
  Repülős utazásuk megszervezése kifogná a szelet a barbár embercsempészek vitorláiból. Egy idő után – miután megtapasztalják, hogy délibábos Kánaánjuk kamu úgy is visszautaznak.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!