Olvasóink véleménye

Kedves CÖF Vezetők!
Ugyanúgy mint az árvíz idején, hirdessenek mozgalmat a „kerítésépítésért”. Hamarabb felépülnének a ” bevándorlók” elleni kerítések.
Tisztelettel M.J.
___________________________________
Kedves Civilek!
Mai magyar helyzetünkben a legfontosabb kérdés Magyarország határainak védelme.
Ennek folyamatában, az unió primitív vezetésének véleményalkotása ellenében, radikálisan, csak a magunk, magyar nemzeti érdekei szerint, mindent meg kell tennünk, vagy éppen nem kell megtennünk, a primitív uniós elképzeléseket is sértve, a határaink védelmében.
Menekült státuszt csakis az önmaga igazolásával, a határátkelő helyeken ellenőrzés mellett hazánkba belépő személy kaphat. Mindenki más törvénytelen határsértő, (akár uniós előírást visszasértő) regisztrálás nélkül (az unió sem teljesíti a mi segítésünket), azonnal visszafordítandó, semmiféle kötelezettségünk nem keletkezhet velük szemben. (A keresztényi szeretet az emberséges ellátás, ami tőlünk telik, nem belekeverve az uniós praktikák késedelmét, vagy elmaradását). Van éppen elegendő, támogatásra szoruló, vagy éppen a kommunizmustól és a privatizálás ocsmány lépéseitől megnyomorított magyar állampolgárunk. Erről a saját intézkedéseiből és ellenünk többször indított vádaskodásaiból az uniónak is van, ha nem is nyilvánítottan, fogalma.
Nem kérünk, ragaszkodunk a teljes jogú tagsághoz, vagy szerződésszegésben vannak

Ha marad időnk, a következő folyamat segítése elsőbbséget élvez:
„5. Ne kezdjünk „kuláküldözésbe”. Az állami feladatok ellátáshoz nem szükséges állami tulajdonú földeket – figyelembe véve a 20-80%-os „nagy- és kisbirtokosi” arányt – magánkézbe kell adni. Ennek előfeltétele, hogy megnyugtató módon kialakuljanak azok a családi gazdaságok, amelyek létrehozása eleve célja volt a termőföldek meghatározott része állami tulajdonban tartásának.”

Amíg a fenti 20-80 % arány ki nem alakul, minden intézkedési előnye a 80 %-os rész kialakítása érdekében történhet. NINCS KIVÉTEL. (azért nincs, mert nem vagyunk kommunisták).
Barátsággal: N.J.
_________________________________________

A NYUGODT, NEMZETI EGYSÉG MÉG MINDIG A LEGFONTOSABB.

Csak pár éve, hogy a parlamenti 2/3 és a félmilliós békemenetek megmutatták Brüsszelnek, Washingtonnak egyaránt, hogy nyugodt, erős, egységes, demokratikus, defenzív patriotizmussal állnak szemben, amit még rosszakaróink sem tudtak semmiféle agresszív nacionalizmusnak vagy hisztérikus rasszizmusnak hazudni.
EZT KELL FOLYTATNI!
Most, mindenféle meggondolatlan tömegmegmozdulás a külső és velük kollaboráló belső rosszakaróink malmára hajtja a vizet, akik alig várják, hogy kiprovokálhassanak valamit, amire hivatkozva bevakozhat a NATO, az EuGenFor (Európai Csendőrség), az Inkal Security, stb.
Lehet, hogy ez az ország egy rossz kocsma, de én az Orbánnál jobbat az étlapon nem látok, és aki a netet böngészi, ismeri a bálványosi beszédet támadó,külföldi cikkekre válaszoló, túlnyomórészt Orbán párti, német és angol nyelvterületről származó bejegyzéseket is.
NEMZETI EGYSÉGBEN AZ ERŐ!
Olyan kormányban, aminek nem csak belső, hanem külső legitimitása is megvan.
Az OVI mind kettőt megszerezte!
A Putyint behívók meg nézzenek a térképre és mondják meg, melyik országon fog ö keresztülgázolni és világháborút gerjeszteni az ö kedvükért?
GONDOLKOZZUNK NYUGODTAN, EGYSÉGESEN, EZ A TEENDŐ!
M.T.

__________________________________________________
MAGYAR SZOLIDARITÁS TÜZE
Amint már tudjuk, az 1933-as gödöllői jamboree idején a Magyar Cserkészszövetség Magyar Szolidaritás Napot rendezett. Az előre megbeszélt napon cserkészeink tábortüzeket gyújtottak egész Magyarországon és az elcsatolt területeken. A megbeszélt
időben lobbantak fel a szolidaritás lángjai Gödöllőn, a Hargitán, a Tátrában, a Mecsekben, Szabadkán, a Bakonyban. Mindenfelé, ahol magyar cserkészek voltak.
2003 augusztusában, a Külföldi Magyar Cserkészszövetség felújította e fontos kezdeményezést. Ennek nyomán otthon, a Kárpát-medencében, Kazahsztántól Honoluluig, Svédországtól Rio de Janeiróig, a föld minden magyarok által lakott részén
fellángoltak a tábortüzek, vagy gyertyácskák.
Ma már az évi munkatervünk állandó része a Magyar Szolidaritás Tüze. Kérjük csapatainkat, az idén is valósítsák meg e tervet.
Az eddigi tapasztalatok alapján kérjük, hogy a gyertya láng vagy a tábortűz, mindenhol a helyi időszámítás szerint, augusztus 20-án este 21.00 órakor lobbanjon fel a nemzetközi
dátumvonaltól nyugatra, tehát New Zealand, Ausztrália vonalától keljen útra és végigkísérve augusztus 20-át, Honoluluban aludjék ki. Igy, amikor Budapesten felröppennek a Szent István napi tűzijáték első rakétái, a Magyar Szolidaritás lángja már 11-12 órája úton lesz és Honoluluig még ugyanannyi órai útja lesz hátra.
Valószínűleg nincs olyan időzónája a Földnek, ahol nem élnének cserkészeink és más magyarok, igy csak szervezés kérdése a megvalósítás: Tábortűz Croydonban, Fillmoreban,
Los Angelesben, egy gyufavillanás a Hargitán, gyertyák a budapesti lakásokban, mécses Dunaszerdahelyen, tábortüzek Rióban, Caracasban, Sydneyben, Münchenben, Oslóban, Torontóban, Krasznahorkán, Calgaryban, New Yorkban vagy Körösmezőn.
Azok, akik a budapesti tűzijátékot nézik, a felreppenő első rakétában lássák a magyar szolidaritás tüzének fellobbanását.
Kérjük a magyar szervezeteket is, OTTHON ÉS AZ EGÉSZ VILÁGON , akik még nem csatlakoztak az elmúlt három év alatt, tegyék meg most! A világot átölelő testvéri összetartozás kifejezése váljon hagyománnyá és legyen a magyar identitástudat egyik pillére.
Kérjük a szervezeteket, egyházakat és személyeket, hogy részvételüket jelezzék egy-két szóban, még akkor is, ha csak egy gyertyát gyújtottak.
E-mailen: corvinus@mountaincable.net
Jó Munkát!
KMCSSZ KMCSSZ

________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!
Azt hiszem a 24. órában vagyunk. Amerika terve, hogy elfoglalja Európát, s közte Magyarországot
jó úton halad. Az az érzésem, hogy nagyon gyorsan lépnünk kell, hogy ez a terv ne sikerüljön. A
kerítés építéseket akármilyen áron gyorsítani kell, mielőtt késő lesz. Ez az életerős társaság jobban
tenné, ha otthon próbálná ki erejét, s otthon igyekezne életkörülményeit megjavítani. Itt Magyarországon
is vannak nehéz helyzetben lévő csoportok, akiket kötelességünk lenne segíteni. Azoknak most azt kell
mondani, hogy várjatok, mert a kintről ránk uszított csoportokat kell kielégíteni. Milyen jogon tehetjük ezt.
Ki kényszeríthet bennünket arra, hogy a migránsokat előnybe részesítsük a mi rászorulóinkkal szemben?
Az ellenzék? Mit tettek ők azért, hogy az általuk nagyon szeretett fiatalembereket ellássák. Sólyom László
is csak kekszet adott az ott lévő gyermekeknek. Vajon hány menekültet fogadott be a házába, a többi
ellenzéki vezérrel együtt. Azért itt már nem elég a szó, tettekre és valós segítségre van szükség.
Több hozzászóló említette, hogy haza kellene szállítani ezeket az embereket, mielőtt nagyobb baj történik.
Jó lenne felhívni a Kormány figyelmét, hogy a kitoloncolás nagyon esedékes lenne.
Meg kellene kérni az USA-t is, hogy segítsen ezeket a katonákat visszaszállítani a „támaszpontokra”!
Azt gondolom, hogy nem vagyok messze az igazságtól.
Jó reggel Magyarország! Jó reggelt Magyarok!
Sz.D.
_______________________________________
Ezek négy-öt éve készült videók amikor nálunk még senki sem gondolta, hogy valaha is hasonló problémákkal kényszerülünk szembenézni, mint a „fejlett nyugat”.
Akkor az foglalkoztatott bennünket, hogy sikerült leváltani az ipar – különösen a hazai élelmiszeripar – maradékát is szétverő szemkilövető kormányt.
Németország és Norvégia más gondokkal küzdött.
Nem tudom, hogy a muszlimok tanulták-e el tőlünk ezt a zsidó-keresztény kultúra szöveget, vagy mi tőlük, de ez az állítás nyilvánvalóan nem állja meg a helyét.
Először azért nem, mert Jézus azt mondta: „új szövetséget ajánlok nektek”, tehát nem ugyanabban a szövetségben vagyunk. Másodszor hivatkoznék a Talmudra, amely ezt (mármint az egy kultúrát és közösséget) abszolút kizárja. De ezt csak mellesleg jegyeztem meg.
Ha befogadunk muszlimokat arra számíthatunk, amit az imám világosan elmond, aminek a norvég helyzet is egyenes következménye. Amíg kevesebben vannak ezt mondják. És ha többen lesznek?
S J.
______________________________________
Sok okos hozzászólást olvashatunk itt. Másutt is. Negyven éve nem győzök eleget csodálkozni azon, hogy ennyi okos ember országa, hogy csúszik egyre lejjebb. Ennek kapcsán eszembe jut a hon visszafoglalása: összegyűltek a törzsek vezetői, s mivel átlátták, hogy a többféle vélemény, koncepció, parancs káoszhoz vezetne, kiválasztottak maguk közül egyet – Álmost – vezérüknek, és megállapodtak abban, hogy mindenben az ő akaratának vetik alá magukat.

Nem volna itt az ideje valami hasonlónak? Még most se? Csak a folytonos torzsalkodás ?
A béke legyen velünk!
B.M.

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Olvasóink véleménye” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Tisztelt S.J és B.M! Együttesen szólok a bejegyzéseikhez.Már nem vagyok fiatal,így még apácákhoz jártam gimnáziumba, és a szocializmusban katolikus csoportokba,de egyszer sem mondtuk, illetve tanultuk, hogy zsidó-kereszténység! Szerintem ez a kifejezés akkor állná meg helyét,ha a zsidó nép felvette volna kereszténységet, s elismeri,hogy Krisztus volt a Megváltó, de a zsidóság mai napig nem ismeri el Jézust Megváltónak, akkor miért mondják, hogy „zsidó-kereszténység”?! Mi az Új!szövetségre alapozzuk a hit tételeinket.
    A másik igen ébresztő emberek, mivel látni kell, hogyha így jönnek ezek a „vadak”, akkor nézhetjük magunkat! Orbán Viktor amit eddig felépített az veszélyben van! Ezek a migránsok istentelen pénzbe kerülnek amit a dolgozók adóiból kell kifizetni. Nem gyűlölködni kell egymás ellen! Lehet valaki jobb,vagy baloldali érzelmű, de ne legyen saját maga ellensége.A baloldalinak is meg kell látnia, hogy Magyarország és Európa nagy veszélyben van! Nagyon nagy veszélyben! Sajnos itt Európában nagyon kevés a házasság
    és gyermekáldás. Fogy Európa a „Világ Urai” örülnek ennek,mivel a titkos megbeszéléseiken elhatározták, hogy az ÖREG EURÓPÁT fel kell hígítani, kultúráját szét kell verni. Sajnos ezt az emberiség nem látja, mivel a mannának és az erkölcstelenségnek él! Fontosabb az egyneműek felvonulása,mint az, hogy gyermekeinket erkölcsre és hitre nevelnék.Csak áskálódni tudnak a Kormány ellen, holott az ő családjaik is veszélyben van. Még szerencse, hogy nem tört ki egy nagy járvány, amely az itteni őslakósságot irtaná, mivel ezek a bevándorlók a betegségek hordozói lehetnek, de ők nem betegszenek meg. Ki van biztosítva, hogy nem kap el valamilyen betegséget a villamoson, vonaton, vagy valamelyik üzletben?Vigyázzatok gyermekeitekre! Van a kesztyű, amit fel lehet húzni.

    Javaslom mindenkinek, akár bal, vagy jobboldali érzelmű, hogy fogjunk össze és védjük meg Hazánkat, Családjainkat a bevándorló népségtől! Kérem többek nevében a Kormányt, hogy mihamarabb egy csapatszállító géppel toloncolja vissza őket saját földrészére. Itt nincsen munka számukra! Itthoni cigányság előbbre való az integrálás területén, mint a néger! A cigányság itt lakik évszázadok óta.Elsőbbséget élvez!
    Ébresztő magyarság, veszélyben az Ország!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!