Meghívó – Dr. Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke részére

1051 Budapest,

József nádor tér 5-6. II.emelet

Tisztelt Elnök Úr!

Köszönettel megkaptuk a Bankszövetség 2013. október 3-ára invitáló meghívóját a deviza kölcsönökkel kapcsolatos véleménynyilvánításra.

Álláspontunk szerint a tárgykörben megkötött szerződések egyenrangú szerződő felek kapcsolatát rögzítik. Nem értünk egyet azzal, hogy a Bankszövetség a problémát formálisan kívánja rendezni, ezt bizonyítja, hogy a tényleges tárgyalások helyett internetes fórumot nyitott a hitelfelvevők részére, valamint az is, hogy az október 3-i meghíváson a civilek csak véleményüket mondhatják el, amely rögzítésre kerül, de ezen a napon is kizárt a kétoldalú tárgyalás.

A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány etikus megoldásnak tartja, hogy a Bankszövetséget és az általa képviselt bankok szakembereit egy sajtó-nyilvános, szakmai munkareggelire hívja meg.

Kérjük, amennyiben meghívásunkat elfogadják, még a héten szíveskedjenek közölni legalább két időpontot, amely Önöknek megfelel, valamint az Önöket képviselők létszámát is szíveskedjenek megküldeni.

Várjuk szíves válaszukat

Budapest, 2013. szeptember 30.

Üdvözlettel,
CÖF-CÖKA vezetősége nevében

Csizmadia László, elnök

 

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!