Felhívás mindazokhoz, akik kénköves átkokat szórnak a kormányra

AJÁNLATAIM A
KÖVETKEZŐK:

Szíveskedjenek tüntetést szervezni az energia árak csökkentése ellen! Ezután pedig ne fogadják el a csökkentett számlákat, mert az Önöket sérti, hogy ez a piszkos kormány a nehézségek ellenére arra vetemedett, hogy segíteni akar Önökön, s ezzel megnyirbálja a multik jogos hasznát.

A nyugdíjasok utasítsák vissza a nyugdíjemelést, és vállaljanak így szolidaritást Európa ezen felének nyugdíjasaival, akiknek csökkentették vagy megadóztatták a nyugdíját! Szavazzanak Bajnaira, mert ő példát mutatva elvette a 13. havit a nyugdíjasoktól is, hogy majd önként és dalolva felajánlhassák a 12. is nekik.

A kismamák utasítsák vissza a megemelt gyedet és a plusz egy évet, mert jogaikban sérülnek, hogy megengedik nekik a munkából való kimaradást!

A minimálbérre számítók utasítsák vissza az emelt összeget, mert így több lesz a 16%, és ők inkább a kevesebb bért vállalják a kicsit gyengébb 16%-kal.

A közmunkások követeljék vissza a 28 ezer Ft-ot, mert az otthon-hentergéshez az is sok volt.

Egyébként hívják fel a kormány figyelmét, hogy a beígért további energiaárak csökkentésére, valamint a víz- és szemétdíj mérséklésére nem tartanak igényt, mert nem szeretnék, ha a multik megsértődnének.

Követeljék a kormánytól, hogy a nép pénzén nyugodtan képezzenek olyan diplomásokat, akik azonnal elhagyják az országot és így támogatják a jóléti államokat a mi taníttatási költségeinkkel, így legalább valamit visszakapnak abból, amit egyébként már rég elloptak tőlünk.

Bizalmukat fektessék azokba, akik maguk vallották be, hogy hazudtak éjjel-nappal, s óriási erőfeszítésükbe került, hogy ez ki ne süljön, annak ellenére, hogy meghamisítottak minden okiratot, ami a költségvetésben árulkodó volt.

Kérjék meg őket, hogy ezt a kormányt és a népet újból zavarják kordonok mögé, ha ünnepelni szeretnének, mert a magyarnak, !/ ennek a K…va országnak!/- idézet a Böszmétől / kordonok mögött is megfelelő.

Követeljék meg, hogy a rendőrség ünnepélyeken se sajnálja a gumilövedéket, a viperát, a gumibotot és a lovas rohamot. Ez kell a magyarnak!

Orbán Viktor pedig kövesse a magyar elődöket, nézze meg filmeken, hogyan nyalták a talpát a szovjet vezetőknek, s eszerint viselkedjék az új globalo-gazdikkal, nehogy véletlenül megsértődjenek, s ne tudjanak nagyot rúgni a hátsó fertájunkba. Felejtse el a bankadót, a multikra kivetett adókat, hisz bennünk van annyi szufla, hogy ha beledöglünk is, de kitartunk elnyomóink mellett.

Pécsi Tudományegyetem

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!