Közlemény

Egy pár fontos szempont a menekültekkel kapcsolatban.
1. Aki igazolvány /illetve megfelelő dokumentum okmányok / nélkül akar jönni
Magyarország területére további kérdések nélkül. azonnal vissza kell fordítani.
2. Aki olyan országból akar jönni ahol nincs a biztonsága veszélyeztetve,
azokat a migránsokat nem behozni a menekült táborba hanem Vissza kellene fordítani már a határon.
3. Aki nem a kijelölt határátkelőn próbál bejutni az országba azokat nem elfogni hanem elkergetni kellene.
4. Aki a Magyar törvényeket nem tartja be és közterületen próbál lakni, tisztálkodni, illetve randalirozik és a
magyar lakossággal szemben félelemkeltően viselkedik, azokat azonnal ki kellene utasítani az országból.
Aki valóban Bevándorló az a követségen kiállított Útlevél vagy befogadó okmánnyal kellene hogy rendelkezzen.
/Pl: család egyesítés/
BG.
____________________________________________

Az illegális határátlépők védelmezőinek tegyünk egy javaslatot: védelmező-dédelgető gondolataikat érces hangon mondják el valamelyik elsőként érintett település (Ásotthalom, Mórahalom, stb.) központjában, minél több helybéli lakos szeme láttára, füle hallatára. Természetesen őrző-védők támogató jelenléte nélkül. Tágulni fog a látókörük! Ha még szónoklatuk után egyáltalán látnak. K. Gy.
____________________________________________

Köszönöm a tájékoztatást! Nagyon keveset tudunk az EU-ba kiküldött hazánkat képviselő hölgyek-urak munkájának eredményeiről! Most igen nagy szükség van az országunk pénzügyi támogatásának folyósítására!

Üdvözletem E.L-né

____________________________________________
Helyeslem.
Egyáltalán nem értem, miért kell őket beengedni, ha nem rendelkeznek megfelelő dokumentumokkal. A menekülteket pedig mindig mindenhol „bekerítve” tartották, amíg nem tisztázódott a státuszuk. Meddig tűrték volna pl. az osztrákok, hogy a menekültek – ha nem is teljes mértékben – szétverjék a városaikat, falvaikat?
Azért van a schengeni egyezmény, hogy csak a tagországok lakóinak biztosítsa a szabad átkelést, a többitől pedig védje meg a határokat! Minket Erdély/RO és Magyarország határán vegzáltak ebből az okból évekig. Most pedig zsebretett kezekkel át lehet sétálni a határon és rendetlenkedni?
Üdvözlettel,
S. B.M.
______________________________________________

Köszönöm és egyetértek, hiszen jómagam is az önöknek írt ez irányú észrevételeimben hasonló álláspontot képviselek!
Kiegészíteném azzal, hogy az inváziós helyzet egyre komolyabbra fordulásában a terrorizmus nélkül is az egyre nagyobbra növekvő és meghatározhatatlan végű és kimenetelű tömegek méreteiknél fogva is a lavinák jellemző viselkedésével szó szerint – ez már szinte kiszámítható – mindent le fog tarolni ami az útjában áll! Akkor is ha bárgyú csak létszámában nagy tehetetlenségi erőtől haladna tovább!
Sajnos ennél súlyosabbá válhat a bizonyítottan köztük beáramló a többieket katalizáló – és vallási fanatizmusukban ez nem különösebben lesz nehéz – IÁ-s martalócok, de csak egyszerű zavarosban halászó bűnözök segítségével a lavinák sosem bekövetkező vad ereővé váló pusztításával fognak a saját javukra fordítani minden lehetséges embert, tárgyat dolgot! A végeredmény csak a naiv liberalizmusban szocializálódó beteges jóhiszeműségűek hiedelemvilágában nem teremtenek majdan már helyreállíthatatlan jelenlegi civilizációs világunktól nagyon eltérő – néven nevezve: Kalifátusukat! Ez csak a tömegük és a mi bamba jóhiszeműségünk függvénye lesz!
Ezért ennek a cáfolhatatlan lehetőségét legalább a felismerés erejéig kell az emberekkel megértetni! Ezért az Önök küldött közleményét fenti soraimmal kiegészítve kellene minden médiában terjeszteni! Helyén kell a dolgokat kezelni! Hozzá teendő, hogy ellen-cáfolati bizonyítékot senki- tehát bsenki nem tud felmutatni – mivel egyrészt az IÁ beígérte, megfenyeget bennünket minden nap és bizonyítékul látható, hogy pillanatnyi letörhetetlennek látszó államat – ugyan sokkal kisebb tömegekkel – de megvalósította ugyan ezen leírt metodikával!
Eu-s tehetetlenségek ellen is fel kellene már lépni és számon kérni a diplomáciai próbálkozások hiányát , mellyel legalább próbálkoznának, hogy az immár lassan több mint egy hónapja a Földközi Tengeren cirkálló különböző államok hadihajóinak un. utvonal feltérképezése utáni cselekményeknek kellene következni! Azaz a diplomáciai megegyezési kísérletek után ezt a církáló erőt ki kellene egészíteni az egy éve megalakult EU-s gyorshadtest katonáival és a diplomáciai próbálkozás után nem támadó jelleggel, de a kiinduló országok partjaira vissza kell juttatni a minden papír és igazolás nélkül jövő szándékos bűnözésnek minősíthetőket!
Talán nem kellene nekünk európaiaknak , mint birkáknak menni a IÁ vágóhídjára! Amennyiben nem azonos (legalább) fegyverzettel és harcmodorral állunk fel velük szembe, úgy nagyon is eme birkahadra hasonlítunk és semmi esélyünk a megmaradását biztosítani az Eu-nak, és leginkább annak polgárainak akár az életét sem! Legalább fel kellene ismerni a bajt és annak természetét, hiszen már az orrunk beleverése folyik! D.L.
_____________________________________________

Tisztelt CÖKA Elnökség!

Felvetésünkre alapvetően egyetértek. Ugyanakkor úgy vélem, súlyos annak a veszélye, hogy ha a baloldal aktivistái pártpolitikai alapon és szervezettséggel közvetlen kapcsolatba kerülnének a migránsokkal, mint ilyen, egyedüli populista propagandát kifejtő szereplőként köztük lázító tevékenységet fejtsenek ki.
Ezért a baloldal képviselőit, vagy egyéb politikai erőket nem vonnék bele az ilyen tevékenységbe, anyagi hozzájárulásra viszont felszólítanám őket.

Üdv, VSz, Budapest
_______________________________________________

Köszönöm a levelet , én azt látom , hogy még mindig nagyon nagy a tehetetlenség,( az EU-ban pláne) , a kerítést is már egy éve meg kellett volna építeni. Magyarország nem lehet átjáróház, főleg ha még most jönnek a visszatoloncolások. Mindig lesznek olyanok akiknek semmi sem drága, még a saját hazájuk sem, mivel valószínű valamikor korábban esetleg az ő családjuk is bevándorló volt . A történelem már sokszor tanított bennünket, ha nincs összefogás és jó vezetés, akkor az országot el is veszíthetjük. Legutóbb, az egyharmadot is nehezen sikerült megtartani, ami nem jelenti azt , hogy ezt a keveset ne vehetnék még el tőlünk, valamilyen ravaszsággal, esetleg valamire hivatkozva,pl. ( egyes népcsoportok önrendelkezési joga).
Tisztelettel:B.M.
______________________________________________

Teljesen egyetértek a közleménnyel.
Ugyanakkor szeretném, ha a véleményem eljutna kormányszintre, amennyiben Önök is azt helyénvalónak látják.
Miután embercsempészek irányítják és gazdagodnak világszerte a népvándorlásból ezért az alábbiakat javaslom:

• Nem kell regisztrálni a papír nélkül érkező migránsokat, hanem azonnal vissza kell fordítani, ahogy ezt Ausztria már meg is tette.

• Nem kell nekünk mindenben „jófiúnak” lenni. Lásd a görögöket, minden adminisztráció nélkül nyomulnak onnan felénk a migránsok.

• Oda kell visszaküldeni a már itt lévőket, ahol átlépték az unió határát, illetve az uniós aspiránsok határát. Ez számunkra azt jelentené, hogy görögökhöz, macedónokhoz, szerbekhez lehet visszatoloncolni és onnan vissza oda ahonnan jöttek.

• Az a véleményem, hogy igen-igen kisszámú az a migráns létszám, amely a tényleges veszélyeztetettség miatt mozog.

• Maradjanak otthon és védelmezzék a hazájukat, ha arra van szükség. Könnyebb utat választottak, inkább elhagyják az országukat. (Megjegyzem: az 1956-os szabadságharc után tömegében azok menekültek, akikre itthon kivégzés, börtön, megaláztatás várt, mert részt vettek a haza védelmében, tehát az utolsó pillanatig harcoltak.)

• Legyen vége a migránsok pátyolgatásának, sokkal szigorúbban kell velük bánni. Rengeteg pénzt emésztenek fel, amelyet sokkal jobb és nemesebb célokra lehetne fordítani.

• Adjon az unió pénzt a már itt lévő migránsok eltartására.

• Ne legyen szabad mozgásuk, ha ezt meg lehet valósitani, sokkal kevesebben jönnek. Ezt hiszem.

• Miért is a fiatalok (családostul) vannak úton?
Üdvözlettel:
F.M.
_____________________________________________

Tisztelt Cím !

Egyetértek a közleménnyel.

Van egy hasonlóan fontos tennivalója a kormánynak :
Az ősz, és tél beállta előtt jelenleg hazánkban tartózkodó, és az utcán élő bevándorlókat
vissza kell vinni, ahonnan jöttek, ill. Magyarországról el kell távolítani, kivéve azokat, akiket a törvény
szerint befogadunk.

Ha ugyanis az utcán megfagynak, áznak, fáznak, akkor ezt az ellenzék a kormány ellen ki fogja
használni, ellenségeskedés szítására és a gyengébb idegzetűeket maguk mellé fogják állítani,
gyöngíteni fogják a kormányt és mindannyiunkat. Majd azt fogják mutogatni képekben, videókon az egész világon, hogy
milyen rossz a magyar kormány a magatehetetlen emberekhez.

Ezt NEM engedhetjük meg.

Mielőbbi intézkedés szükséges.
_____________________________________

Üdvözletetem!

Mit nem lehet ezen megérteni, hogy hatalmas teher nyomja az ország válát migráns.kérdésben.
Meg kell várnunk, míg a Kormány kénytelen lesz a magyar emberek ellátását csökkenteni, mert a migránsokat KELL támogatni??????

Őket azonnal orvosi ellátásban KELL részesíteni?? Miért??
Csak egy példa: a 33 éves fiam borzasztóan érezte magát, a párja elvitte őt orvoshoz.
Ránézett az orvos, beutalókat írt neki kivizsgálásra.
És 6 hétel későbbre kapott vérvételre időpontot.

De ez az idő mégjobban ki fog tolódni a sok ezer migráms miatt..
Mi lesz velünk?? Vagy a magyar ember nem számít az Unióban??

Mi kitől kaphatunk segítséget???

Valaminek történnie kell!! Bízom a Jó Isten gondviselésében!

D.A.

Köszönjuk a Közlemenyt .

Mindez a mocskos cirkusz – jatszma : a magyarsag felhigitasat a bearamlott söpredekkel ! Tisztelet a KIVETEL !!- A TÖMEGHEZ KEPEST A KIVETEL ELENYESZÖ !!
SZEGYENLETES MODON ÖSSZEMOSSAK 1956 ESEMENYEIVEL !!
A TUDATLANOKNAK EZT IS HELYRE KENE TENNI !!
NAGYON SOK A HELYRETENNIVALO !! – KEVES AZ IDÖ !!

MOST A RASSZISTA JELZÖK IDÖSZAKA KEZDÖDÖTT EL !!

Mi most : a Harmadik Trianont eljuk meg !!! – minden : paragrafus – jogszabaly – törveny !! amely hatalyba van ! az ember allit össze sajat erdeke szerint .!!! Nehez lesz megvaltoztatni !! Lasd a Felvidek-i : Benes , Erdely – autonom-zaszlo esete ,- Karpatalja esete !! stb
es kis hazankban periodikusan bedobott hazug mellebeszelesek !!
EZ A TÖMEG IS VARJA A JELT !! – SAJNOS !!
ADJA A JO ISTEN NE UGY LEGYEN !!
Az igazi törveny a DRAGA JO ISTEN TÖRVENYE !!! – az lesz a döntö !
Tisztelettel !! Nagyon sok elkeseredett barataink neveben !!
K.L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!