Vélemények

Kedves CÖF-CÖKA!
A közlemény minden szavával egyet értek! Határozottan, drasztikusan és gyorsan kell fellépni az illegális határátlépők ellen. Most olvastam, hogy már át is vágták a kerítést. Szigorúbb őrizet kell a határra, ha kell áram a kerítésbe vagy tűzparancs vagy betonkerítés legalább 5 méter magasságban. Tudom ez nagyon drasztikus intézkedés lenne (bár ugye ismerünk olyan országot, ahol a tűzparancs ki van adva), de másképp nem fogjuk tudni megvédeni határainkat és az országunkat! A kerítésnek őrizet nélkül semmi értelme, ez most bebizonyosodott.
Sajnos az EU impotens és nem cselekszik, így nekünk nemzetállamoknak kell megvédenünk magunkat, minden eszközzel! Különben eljön az idő, amikor nálunk is lángokban állnak majd épületek (esetleg keresztény templomok!), autók, ne adja Isten még pár honfitársunkat is itt a saját hazánkban lefejezik. Ezt nem szabad megvárni!
További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánva,
V.Á.

______________________________________________

Tisztelt Civil Ősszefogás, Csizmadia László Úr!
Tekintve az iszonyatos nyomást amely hazánkra nehezedik a beözönlő idegen emberek,kultúrák által, és tudva, hogy a beilleszkedési képtelenség miatt a jövő egyre nagyobb konfliktusokat fog okozni hazánkban, egy javaslatom van.
A javaslat azért született hogy megakadályozza a hazai és az európai baloldal eszement módon a „múltat végképp eltörölni” akaró, a nemzetállamok lakosságának felhígítását, a hazatudat eltörlését, az USA alá beintegrálható Egyesült Európa megvalósítását.
Az iratok nélkül érkező (a határ túloldalán rendes ruháikat rongyokra cserélő útleveleiket eldobó, de mobiltelefonnal, pénzzel rendelkező ál menekültek) migránsok nagyon jól tudják ,hogy sehol a világon nem lehet határokat törvénytelenül átlépni, mégis így próbálnak a schengeni határokon átjutni. Az Európai Unió területére tehát törvénysértő módon kívánnak bejutni. A törvény megsértése mindenütt a világon következményeket von maga után!

Azt javasolom, hogy a Magyarországra törvénytelenül bevándorlókat büntetésül vasúton szállítsuk egy földközi-tengeri kikötőbe, rakjuk egy e célra bérelt hajóra és küldjük őket vissza abba az országba amellyel meg tudunk állapodni az emberkontingens átvételéről és az átvétel áráról. Hogy ez az ország Libia, Egyiptom, vagy más azt a diplomaták határozzák meg.
Országunk járuljon hozzá az odaküldött tömeg lakhatásához, ivóvízzel, élelemmel(magyar mezőgazdasági termékekkel) történő ellátásához, ha ez a feltétele a letelepítésnek.
Aki kéretlenül törvénytelenül jött ide az nem választhat örüljön ,hogy bebörtönzés helyett egy másik országban a saját vallási közösségében élhet tovább, vagy hazaszökik és egész életében mesélni fog nagy európai utazásáról.

A kormány mérlegelje: mibe kerül a bevándorló ill. ide várhatóan visszaküldött embertömeg szükségleteinek kielégítése, etetése, lakhatásának és téli itt-tartózkodásának költsége. Milyen problémákat okoz a lakossággal az idegenek léte, elhelyezése Azt gondolom jobban járna az ország a jövő generációit is figyelembe véve, ha minél előbb megszabadulnánk az európától idegen tömegtől, akik törvénysértő módon foglalják el hazánkat.
Ha egyszer sikerül az ittlevőket más országba telepíteni, akkor a határon épülő kerítés nagymértékben okafogyottá válik, mert ki akarna oda menni ahol elfogják és elviszik majdnem ugyanoda ahonnan jött.

Európa egy része természetesen tiltakozni fog az embertelen az emberi jogokat sértő
(a magyarok jogai nem számítanak) fasiszta(lezárt marhavagonokban szállították az embereket- írják majd a ballibek)
magyar módszer ellen, az Unió kötelezettségszegési eljárást indít ellenünk mert nem az Ö előírásaik szerint védjük a schengeni határokat
Az egyes bevándorlás által érintett országok lakossága, értelmesebb része a „magyar módszer” alkalmazását követeli kormányától, és mint már több esetben megint mi kapjuk a büntit, de más országok is ugyanezt az eljárást követik elöbb utóbb elképzelésem szerint.
Amennyiben használhatónak tartják az elképzelést vagy egyes elemeit kérem tájékoztassák az illetékeseket.

Tisztelettel J.J.
_________________________________________________

T.Cím!

Köszönettel vettem!
A három javaslattal teljes mértékben egyetértek, sok más honfitársammal együtt!
Köszönöm az áldozatos munkát melyet a civilek érdekében nap mint nap megtesznek!
Helyeslem a kormány azon törekvését is, – szeptemberre tervezett törvényi feltételek megteremtését arra – hogy a kerítések rongálása büncselekménynek minősüljön!

Baráti üdvözlettel:

M.M.
______________________________________________

Kedves Csizmadia László!
Azok közé a magyar állampolgárok közé tartozom, aki csak a rászoruló, üldözött menekülteket engedném be az országba, s kiszűrném a megélhetési és kalandvágyból érkező életerős fiatalembereket. Akikről nem lehet előre látni, hogy milyen „küldetéssel” érkeznek hozzánk.
Emögött minden elképzelhető, sajnos. Ezeket az embereket rövid távon haza kellene „tanácsolni”.
Erősködjenek, harcoljanak otthon, s építsék újra hazájukat, ahogy mi tettük évszázadokon át.
A „harcos és jószívű” ellenzék vezetőit pedig arra szólítjuk fel, hogy ne csak a szájukat jártassák, hanem vegyenek rész aktívan ezeknek az általuk rászoruló egyéneknek a kiszolgálásában és ellátásában. Teljes mértékben helyeseljük az Orbán Viktor által kezdeményezett kerítés építését, s drukkolunk azért, hogy augusztus végére valóban elkészüljön az egész szerb határon ez a védőfal, ahogyan már áll Mexikó, Bulgária, Izrael és több más európai ország határán. Ezzel talán lassíthatjuk a beáramlást. Mi itt Szegeden nem érezzük biztonságban magunkat, s a kisebbségben lévő ellenzéki vezetők ezt a biztonság érzetünket egyáltalán nem csökkentik.
Hiszünk Orbán Viktor előrelátó intézkedéseiben, s tudjuk, hogy ez az ami megvédhet bennünket.
Ehhez Istentől sok erőt és kegyelmet kívánunk! Ebben bízva
tisztelettel: D.Sz.
_______________________________________________

Egyetértünk és támogatjuk a határozott, a következmények nélküliséget megszüntető kormányintézkedéseket az összes illegális határsértő ellen éppen azért, mert az indokolt menedékkérőknek nyitva volt és mindig is nyitva van a legális határbelépő rendszer!

N.S.

________________________________________________
Kedves Civilek!
Tudom, meglehetősen feszült a helyzet az illegális behatolók ügyében, ennek semmiféle fokozása nem célom, de ma olvastam, a Csalagútnál történt ügyben egy behatoló elfogása kapcsán, mint egy Nagy-Britanniában gyakorlatban lévő rendelkezés részét:
Mivel illegálisan próbált bejutni az országba, így menekültstátuszért sem folyamodhat!
Teljesen ésszerűnek tartom a rendelkezést, hiszen akinek nincs semmi eltitkolni valója és nem alattomosan titkos úton jár, hanem menedéket kényszerül kérni, az nem a zöld határon lopva, titokban, határt sértve jön hozzánk, adott esetben embertelen körülményeknek kitéve önmagát, sőt még kiskorú gyermekét is.
A menekülteket befogadjuk, nyilatkozta mostanában több kormánytisztviselő is. Támasszuk a fentiekkel alá ezt a gondolatot is.
Javasolnám annak a megvizsgálását, hogyan lehet mielőbb a magyar szabályozás részévé tenni ezt a kitételt, önmagunk védelmében.
Az Unió még utólagosan sem nehezményezheti a megoldást, hiszen más tagország részére már jóváhagyta azt.
Budapest, 2015. augusztus 7.
Barátsággal: N.J.
_____________________________________________

Nagyon időszerűnek és hasznosnak tartom a Közleményeteket!
Jó,hogy a CÖF nem lankad a kánikulában sem.
A nemzetellenes baloldal kártékony voltára nem lehet elégszer fölhívni a népünk becsületesebbik felének figyelmét és szinten tartani az éberségét.
Köszönöm és gratulálok
R.L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!