Észrevételek

Tisztelt Címzett!

Mindenekelőtt köszönöm a rendszeresen küldött tájékoztatójukat!

A fenti közleménnyel kapcsolatban szeretném röviden leírni az észrevételeimet.

1. Az EU bürokratikus gépezete eddig sem volt képes épkézláb választ adni a bevándorlás problémájára. Ha ezt elfogadjuk, akkor miért gondoljuk azt, hogy a fenti közleménnyel bármilyen hatékony cselekvésre bírhatjuk őket?
2. A Kormány jelenlegi intézkedései (kerítésépítés) elvileg helyeselhetők, de a műszaki megoldásról minden értelmes ember azonnal tudta, hatástalan lesz, ráadásul ahhoz képest drága is. (Már bontják is!) Tulajdonképpen ez a próbálkozás nevetséges, vagy inkább sírni való.
3. M. ország számára elfogadhatatlan hátrányok keletkeznének abból, ha mint a horvátoknál tűzparancsot hirdetnének, mondjuk két nappal a bevezetés előtt? Igaz, most mind a 320 (!?) katonánk a helyszínen van, ennyi pedig képtelen a fegyvertelen emberek ellen megvédeni a határainkat.
4. Ha műszaki zár épül, nem vehetnénk példát a magyar emberek ellen foganatosított határzárról, a „vasfüggönyről”? Talán jó lenne az idegenek ellen is.
5. Hogyan fogja M. o. visszatoloncolni a százezres tömeget? Hány száz személyvagont kell majd indítani? Melyik ország ad majd engedélyt a személyvagonok kiürítésére? Milyen atrocitásokkal lehet majd eközben számolni?
6. A horvátok nem tartanak a válasz-terrorcselekményektől?
Önök szerint tényleg van megoldása a problémának? Szeretném, ha a felvetéseimre lenne a politikának értelmes válasza. Ha nem, akkor milyen túlélési praktika létezik a magyar ember számára? Van-e egyáltalán az egyén szintjén cselekvési lehetőség, ha a politika képtelen kezelni a problémát?

Tisztelettel:

B.B.

_____________________________________________________
Kedves COF-COKA Vezetöség,
Le kell àllitani ezt az invàziot Afrikabol, Közel Keletröl és Azsiàbol. Valoszinüleg kb. 1 millio migràns érkezik Europaba évente. Az ENSZ Menekült Konvenciot létre hoztàk a Kelet Europai menekültek javàra a Màsodik Vilàghàboru utàn és nem hogy befogadjunk mindenkit minden kontinensröl. Kb. 3 milliàrd embernek a vilàgban jo oka van elhagyni orszàgàt, de nem jöhetnek mind ide, nem Europai kötelesség füt-fàt befogadni, hanem az Afrikai Unio, Arab Liga és az érintett orszàgok kötelessége.
Különben is majdnem minden migràns manapsàg muzulmàn és nagy veszélt képeznek mivel àltalàban nem olvadnak be a befogado orszàgban hanem izlàmot akarjàk terjeszteni a Koràn és Hadith szent könyveik parancsa szerint. Màr több mint 33 millio van Europàban!
Menekült tàborokat kell létrehozni Eszak Afrikàban, Közel Keleten és a török hatàrnàl Görögorszàg és Bulgària felé. Az europai követségeknek Afrikàban, Közel Keleten, Azsiàban terjeszteni kell a mediàkon keresztül hogy Europa nem fogad be több migrànsot, munkanélküliség van és vissza lesznek küldve.
En rengeteg levelet irtam màr erröl àllamföknek, szervezeteknek, mediaknak, szintén Jean-Claude Junckernek, az Europai Kommisszio elnökének, amit elküldtem Onöknek angolul-franciàul. A mai levelelt csak gyorsan irom mert rengeteg a munkàm.

Udvözlettel, V.L, Genf
_____________________________________
Köszönöm a Közleményüket,
azt gondolom,hogy kéne szervezzenek egy Békemenetet a bevándorlások
ellen.A Balti államokban már 200 személy bevándorlása ellen is nagy tüntetések
vannak.Ide 1500 jön naponta!!!! és önök semmi tüntetést nem szerveznek ellenük!!!!
G.B.
_____________________________________

Tisztelt Vezetőség! Azt várnám Önöktől, hogy nemzeti összefogást hirdetnek azért, hogy egyetlen menekült, illetve bevándorló sem lépheti át a zöld határt.
Ha kiállnánk, akkor O.Viktor miniszterelnökünk is ki tudna állni Brüsszelben.
Tisztelettel: B.I.

______________________________________

Kedves Barátaim!
Nagyon örülök a tájékoztatásoknak, s mindig öröm számomra, hogy vannak olyan elv barátaim, akik megosztják velem is a gondolataikat.
Most ennek szellemében fűznék ehhez a közleményhez egy kiegészítést.
Mivel a mostani bevándorlók nem menekültek, hanem bevándorlók, ezért mint hívatlan vendégeknek, semmi keresnivalójuk nincs nálunk.
A Schengeni egyezmény szellemében, az Európai Únióba csak vízummal léphetnek be mindazok, akiknek a hazája nem kötött az Únióval
ennél lazább szerződést. (pl. USA, Kanada, vagy felvételre váró európai országok) A Schengeni országok közül minden olyan országnak kötelessége
a Schengeni határok szilárd őrzése, akik határosak nem úniós országokkal. Ilyen ország hazánk is. (Ezért lehet a Schengeni övezeten belül szabadon
mozogni, és csak személyi igazolvány szükséges.)
Tehát akik csak úgy hívatlanul betódulnak, azokat a határnál visszakellett volna fordítani. Ezt hazánk is elmulasztja rendre. A kormány ne lakosságtól
várja a megoldást, hanem intézkedjen. Ezért lett megválasztva, s ne várja, hogy majd a Julis néni seprővel kikergeti őket.
Ráadásul még cinkosságot is vállal a bevándorlókkal, mert vonzóvá teszik nekik a bevándorlást. Ellátást, ingyen vasúti jegyet, szállást biztosítanak nekik.
(A saját hajléktalanjaink sem kapnak ilyen jó ellátást.) Szabadon mászkálhatnak és ellephetik a köztereket, terjeszthetik a magukkal behozott betegségeket,
mert ugye elfelejtették őket karanténba zárni és egészségügyileg kivizsgálni. Az IS fedőnevű terrorszervezet pedig általuk akadálytalanul exportálhatja hozzánk a
leendő terroristákat, mert azt sem vizsgálja senki. Elegünk van ebből az álhumanizmusból, ahol nem a saját népünk
érdekeit nézik, hanem némi média csillogásért az idegeneket pátyolgatják.
Még a miniszterelnök felesége is beállt közéjük, önkéntesnek.
Minél jobban pátyolgatják őket, annál többen fognak jönni. A miniszterelnökünk is csak beszél, de nem cselekszik, vagy ami keveset tesz ez ügyben,
azt is késve és korlátozott terjedelemmel.
Mondhatjuk, hogy tessék-lássék módon.
Köszönöm, ha elolvasták az én gondolataimat, aggodalmaimat is.
Tisztelettel: P.G.

____________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás, és Barátaim!

Előre bocsátom, hogy nem vagyok egyetlen pártnak, tömörülésnek sem a tagja, a realizmus talaján és szerényen vidéken élek.
Mellékelek két képet, most azokat nézzék meg, hogy leegyszerűsítsem a magyarázkodást.
A bevándorlási vitás kérdések megoldására kérem, hogy javasolják a Magyar Kormány felé: megtaláltam egy rövidtávu megoldást, megvilágosodtam!
Humánumból és keresztényi elkötelezettségből stb. megértve a ” ballib” szándékát és akaratát, jószándékú felajánlást teszek:

Amennyiben az első minimum 1000 nagyjövedelmű befogadáspárti elkötelezett „ballib kommunista elvtárs” a saját otthonába befogad, és 1 éven keresztül a saját jövedelméből eltart egy népesebb bevándorló családot, akkor ezt én is megteszem.

Igaz, hogy nálam szerényebb körülmények között kell éljenek, például nincs úszómedencém és klímám sem, mert kisnyugdíjas vagyok, de esküszöm, hogy megteszem, ha a „húúú de humánus pofázós urak” példamutató módon teljesítik a feltételt.
Biztosan követné példánkat sok jó magyar család. Addig viszont…

Addig viszont – tisztelettel kérem, hogy az álszentek legalább a médiában szűrjék a mondandójukat, mert már hányingerem van.
Megjegyzem, hogy humánus, segítő, befogadó szándékukat a hozzánk ezer szállal kötődő és közelálló, többszáz éve köztünk élő, magyarul jól beszélő cigánysággal is megtehették volna. Nem tették. Miért? Nem itt tartanánk, s most nem vitáznánk a befogadás örömeiről, szépségéről.Tudnám még ragozni, de visszafogom magam.

Felajánlásom 60 napig érvényes és komolyan gondolom! Mielőtt bárki kritizálja a kerítést előbb nézzen a tükörbe és cselekedjen belátása szerint.
Ne tétovázzon, vagy vigye haza a szerencsétleneket, vagy építse a kerítést.
Tisztelettel: B.A.
___________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!