Köszönet az atyhai jótékonysági koncerthez

Tisztelt Szervezők!

Boldogan és emelkedett hangulatban köszöntünk el minden ismeretlen honfitárstól is, a tegnapi Vígadó-beli koncert után. Pompás program, aminek tartalma és íve is megfelel a célnak, semmilyen túlzásba nem eső szervezés, és gyönyörű lezárás a Himnusszal. Amire azért is vártunk, hiszen kétszeresen ünnepi este volt: az atyhai templom rekonstrukciójához való adakozás öröme mellett Áder János újraválasztását is ünnepelhettük.

Szép volt köszönjük.

Aki majd tud, eljut Atyhára, jó lesz ott együtt, megint. Nekünk, CÖF-zsoldosoknak :-), ahogy csúfolni próbálnak minket.

Üdvözlettel: H-ék

__________________________________________

Jó napot kívánok!

Tegnap este ott voltam a Vigadóban és szeretném megköszönni Önöknek ezt a gyönyörű estét és a sok szeretetet, ami székely testvéreink felé áradt és árad ebben a nehéz helyzetben.

Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz-e esetleg dvd, mert biztos sokan szerettek volna részesülni ebben a szép élményben, és talán még ezzel is lehetne adományokat gyűjteni.

Köszönöm szépen előre is válaszukat.

Sz. B.

__________________________________________

Köszönjük szépen!

Nagyon szép és megható volt az este.

Üdvözlettel:

SZ. I.-né és I.

_____________________________________________

Csodálatos est volt , hála és köszönet érte !

A Cleveland-i magyarság összetartó közössége engem annyira megérintett, hogy próbáltam a Himnuszt velük együtt énekelni,de a könnyeim legyőztek!

Üdvözlettel : NY. K

___________________________________________

Tisztelt Cím!

Boldoggá tett levelük! Kívánom, hogy az atyhai templom minél előbb felépülhessen, és a hívek birtokba vehessék ISTEN házát.

M. M.

___________________________________________

T. CÖF Vezetőség!

Megnéztük a képeket és végtelenül jó érzés volt, azt látni, hogy az idősebb korosztály egy része nem tartozik az agyon ismételt szöveghez, mely szerint a nyugdíjasok  a baloldalhoz húznak. Soha nem gondolkodtunk másként mint amit a CÖF tagsága is magáénak vall. Maradjunk sokáig Így együtt és legyünk a magyarság szellemi honvédői!!!!!!!!

A „Lornyon és Sétapálca” nyugdíjas klub tagsága nevében : H. J.-né

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!