Ima hazánkért minden nap

Szeretett  Testvéreim  Krisztusban!

A  mellékelt imával , /és/vagy /, egyéni imáinkkal, böjtünkkel, lemondásainkkal könyörögjünk  együtt hazánkért minden nap -lehetőleg este 19h-21h között-, hogy megmaradhassunk kereszténynek és magyarnak !

Köszönöm!
Imádságos szeretettel:
M.I.

______________________________________________________________________________

„Irgalmas Istenünk!

Legmélyebb alázattal, érdemtelenségünk és méltatlanságunk tudatában borulunk le szent színed előtt, hogy súlyos vétkeinkért engeszteljünk. Felajánljuk és egyesítjük imáinkat Szent Fiadnak, a mi Urunknak Jézus Krisztusnak értünk vállalt, tökéletes engesztelő áldozatával. Édesanyánk, a mi Nagyasszonyunk által terjesztjük eléd kérésünket, az Ő közbenjárását kérve. Egyesítjük engesztelő imáinkat az összes szentek, különösen a magyar szentek és boldogok- köztük az engesztelésben példaképeink- Árpádházi Szent Margit, Esztergomi Boldog Özséb -könyörgéseivel. De egyesítjük minden élő testvérünk imáival is, hogy a sok kicsi engesztelő láng egy nagy elégtétel tüzévé legyen és ezzel hozzájárulhassunk adósságunk törlesztéséhez.

Istenünk! Irgalmas szeretetedre kérünk, töröld el tartozásunkat, bocsáss meg nekünk, és mentsd meg nemzetünket a pusztulástól! Kérünk, könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus /és liberalizmus/ miatt sokan nem tudják mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy felismerve bűneiket és megbánva azokat többé ne vétkezzenek!…

Mindazok nevében, akik szentségeidben, különösen az Oltáriszentségben, megbántanak Téged, kérünk, irgalmazz nekünk!

Mentsd meg országunkat Szent Fiad, Jézus Krisztus, Szeplőtelen Nagyasszonyunk és a magyar szentek érdemeiért!”

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!