Hozzászólások a Pál utcai fiúk c. íráshoz

Sar Gentinti
Ha ez a nő normális, akkor én nem szeretnék ebbe a kategóriába tartozni.

Egyszerűen kibírhatatlan. Egyébként nem véletlenül írtam a nevét úgy ahogy írtam. Legfeljebb annyit kellene változtatni., hogy az S betű mellé egy z betűt kell írni. Így tökéletes! Mi köze neki ehhez a Pál utcai fiúkhoz. Milyen jó, hogy az író Molnár Ferenc nem ismerte ezt a Sar Gentinit! Milyen jó. hogy akkor még az embereknek nem jutottak eszébe ilyen gügyeségek! Remélem, hogy idővel a Sar Gentini fejéből is kilúgozza valaki, vagy valami ezeket a gondolatokat.

SZ. D.

________________________________

Amikor elolvastam ezt a Pál utcai fiúk libe-liba „kritikát”, először még a nevetséges-komédia érzése fogott el, aztán mindinkább a sajnálkozás érzése érvényesült, hiszen akár ezzel is teljes mértékben igazolható, hogy ez egy szerencsétlen, nem-normális ember. Most már csak az gondolkoztat, hogy ilyen embereket foglalkoztat az EU jogi vonalon (ráadásul végzettség nélkül),?

– Hát a Soros-pénz mindent kivált.?

H. I.

____________________________

Shame on your damned act of bias because of your anti-Hungarian activity. We are happy for our peaceful democracy and our independence. You have not experienced the true Soviet dictatorship and the execution of your deceased at a price tag! You are living in a peaceful colonization country, and you do not even have a conscience about it because of bad activity. Do not let God experience it for 45 years.

Prof. CS. B.
Magyar fordítás:

Judith Sargentini – menjen a pokolba!
Szégyellje magát az elfogultság vezérelte elátkozott tette, a Magyarország ellenes cselekvései miatt. Mi boldogok vagyunk a békés demokráciánkért és függetlenségünkért. Ön nem tapasztalta meg az igazi szovjetdiktatúrát és a kivégzettek lábára helyezett azonosító cédulákat.Ön békésen él egy gyarmatosító országban és nincs lelkiismeret furdalása a rossz tettei miatt. Ne adja Isten, hogy 45 évig megtapasztalja ezeket.

Prof. CS. B.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!