Hajtűkanyar

Az EU Alapítóokirata se volt kifogástalan, hiszen a külső határvédelemre nem kalkulált se szervezetépítésben, sem forrás teremtésben.
A belépésünk előtt általános tájékoztató nem volt, ezért a nemzet akarat enagy része ködbe kandikált.
Az uniós vezetés jelentős, történelmi döntések előtt nem konzultált a néppel..
A demokrácia pedig többségi akarat. A demokratikus döntések megelőzik a polgári konfrontációkat, egyéb káros dolgokat, eseményeket..
Mivel az unio szuverén, demokratikus államok szövetsége, így az alapítóokirat szellemének megfelelően a nemzetek továbbra is szuverén, demokratikus államok kell, hogy maradjanak.
Ha ezeket az alapokat vewzélyezteti valamelyik vezető, az követ el szerződésszegést.

J.J-né

________________________________________

Kedves Barátaim!
Érdeklődve olvastam Csizmadia László írását az európai únió szervezeteiről, s meg kell hogy mondjam, maradéktalanul egyetértek vele. Már gondoltam régebben én is erre, nevezetesen, hogy túl sok felesleges és bürokratikus intézménye van az EU-nak. Tényleg felesleges az Európai Parlament, csak egy csomó pénz elpocsékolásával jár, s érdemben semmit nem csinál, csak az indulatokat korbácsolja fel, álvitákkal. Szóval nagyon jó ez az írás. Szélesebb körben is érdemes lenne hangot adni neki, akár az Európa Tanács elé vinni ezt a kérdést.
Egyébként áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok a CÖF minden tagjának, illetve a barátaimnak!
Tisztelettel: P.G.
________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!