Ébredj Európai Bizottság! – petíció

Köszönöm mindegyik anyagot, nagyon fontosnak tartom őket! Sajnos, még az sem zárható ki, hogy összejön a Magyarország elítélést szorgalmazó egy millió aláírás, hiszen miért pont arra ne lenne pénze Soros Györgynek és a hozzá hasonlóknak, hogy olyanok is aláírják, akik nem értenek vele egyet. Ha pénzt kapnak az aláírásokért, az amúgy sem bizonyítható. (Gondjuk lesz rá, hogy úgy csinálják) Ez ellen valóban talán a legfontosabb eszközünk: ellen aláírások gyűjtése, minél nagyobb számban. A hazai földön szerzett aláírásokról persze úgyis azt fogják mondani, akármilyen képtelenség, hogy az Orbán kormány megfélemlítette az aláírókat. Ez azonban az európai közvéleményt bizonyára fölháborítja majd, hiszen addigra olyannyira lelepleződik az EB és az európai politikai elit Európa lakosságát (vég)veszélybe sodró magatartása, hogy reményeink szerint jelentős változások fognak bekövetkezni az EU, vagy egyáltalán Európa politikai vezetésében. A fák nem nőnek az égig, és az európai közvélemény megvezethetősége és megvehetősége sem! A z EU társadalmának minden idegen érdekeket érvényesítő vezetéssel szemen valahogyan meg kell szerveznie önmagát!
Köszönettel, üdvözlettel
K.I.B.
_________________________________________

Tisztel CÖF!

A petícióval 100%-ban egyetértek, örvendek, hogy az megfogalmazásra került!

Üdvözlettel

M.V.B.

_________________________________________

Szokás szerint közbekotyogom, hátha véletlen van olyan ellenzéki kormányzatbiráló aki elolvassa, amire minden Épeszű Magyarnak tudnia kell a Betelepitéssel kapcsolatban. Ha emlékem nem csal. úgy Belépésünk után l5-2o évvel, Minden átlagember csak Moslékról, meg uborkagörbületszabályozásról értesült,, Senki nem gondolt arra, hogy átlépésünkkel a Kapitalista rendszerbe, az Állam bácsi Kivonul , Néha bizony még némely stratégiai Ágazatból/Energia/ is nemhogy a Termelési Szvérából. Hagyva az embereket Vállalkozni szabadon, de ezzel a felelősségvállalása is megszünik. /sajnos tapasztaltam a facebokon, hogy Tüntetnek, követelnek olyan dolgokat is a Kormánytól ami Teljes mértékben a Biróságra Tartozok/Szerződéskötés elbaltázása esetén amit talán el sem olvasott / Átmegy a Szocialista Tervgazdálkodásba, elfeledve a piacgazdaságot a Kormánytól követelőzik. Emlékszem valahol az Altisza Kürnyéken a Kutyának sem kellő/most a Támogatás miatt annyira fontos/ Földeken Német-Osztrák, Szemátbálahegyek nőttek ki a Sikvidéken. Mivel a Földtulajnak halvány gőze sem volt, hogy Milyen szerződéseket ir alá. Majdcsak rendezi valaki, ha már szétrohad. Most szerintem Ugyanez zajlik csak Emberekkel a Kvóták Kiosztásánál. Hisz a Befogadók Nem elég hogy a mi értelmiségeinket is elszivják, most a Bevándorlók Között Válogatnak, a Tudatlan loo évvel lemaradt embereket meg nekünk exportálják. Mire jó a Dublini szerződés, ami kimondja a népek szabad vándorlását, amire korábban a keritésnél hivatkoztak. A Célállomás nem a Volt szoc. szegényebb Ország csoportja volt hanem a Gazdah Észak és Nyugat. Ha a Dublini szerződést nézem Nálunk legfeljebb a Kunyhólakók maradnak, de Hiába fogják várni a Majmok nem fogják a Banánfüzéreket nekik ledobálni. Akkor lesz igaza a fogáthullatott Ellenzéknek, hogy Lesz Küszöb alatti réteg az Országban.

K.J.
__________________________________________

Emberi Gondolat: AZ EU-ba lépéskor az Altiszánál ugy Nőttek a Német Bálázott szeméthegyek, hivatalos szerződéssel, Hogy a Tulajokat az Államnak kellett Kimenteni, Most a Kvótázás Ugyanaz csak Emberekkel. Válogatott csapatokat megtartva a maradékot Szétosszák Keleten. Nem elég nekik az Értelmiságeink agyelszivása, Küldenek Ki tudja, Honnan Kicsoda selejteket. A Dublini Szerződésre hivatkozva kaptunk az emberek szabad áramlásának korlátozásáért, de akkor mi Madzaggal tartjuk itt Őket, mivel a célállomás biztos nem Románia vagy a V-4-ek, Akiknek Viszont ez is megfelel azon réteg/Kunyhólakók/ az Ellenzék fogatlan Oroszlánjait igazolja, hogy legyenek Küszüb alatt az emberek minél többen.

K.J.
__________________________________________

Tisztelt Honvédő Társaim!
Most kaptam ezt a felháborító e-mailt. Biztos találkoztatok már vele, ha nem, úgy íme! Méltó választ kellene adni (erre is)!
Szívélyes üdvözlettel, Prof. Dr. B.J.M.

———-Eredeti üzenet———-
Heti Válasz
A Magyarországgal kapcsolatos túlzó nyugati
médiakritikánál már csak Magyarországgal kapcsolatos túlzó
nyugati médiakritikán való felháborodás unalmasabb. De
most egy német kollégának sikerült olyat alkotnia, amitől
még a mi cinizmustól megkeményedett arcbőrünket is
elöntötte a kurucos pír. Mondjuk legalább lengyel
barátainkkal együtt lettünk az Iszlám Államnál is
veszedelmesebb banda.
Igen, jól olvasta, Európára az Iszlám Államnál is nagyobb
fenyegetést jelent Magyarország és Lengyelország. Erre jutott Christian Bommarius, a
Berliner Zeitung újságírója, amikor nyúlfarknyi kis
kommentárjában Orbán Viktor és Jarosław Kaczynski
bűnlajstromát – jogállam lábbal tiprása, blabla, autoriter
állam, blabla, nacionalizmus, blabla, embertelenség
menekültügyben – sikerült ezzel az igazán ütős állítással
lezárnia. („Von Ungarn und Polen droht Europa eine größere
Gefahr als von der Mördertruppe des Islamischen Staates.")
Azaz "Európát
nagyobb veszély fenyegeti Magyarország és Lengyelország,
mint az Iszlám Állam gyilkos csapatai részéről."
A Berliner Zeitung honlapján nem is feltétlenül PiS-szavazó
lengyelek kérik ki maguknak az ordenáréságot, s bevalljuk,
mi is a fokosunk után kezdtünk matatni. De aztán hagytuk a
fenébe az egészet. Legszívesebben innánk egy nagyot lengyel
cimboráinkkal a békés, boldog, gyűlöletbeszéd-mentes közös
európai jövőre.
_____________________________________________

Mit
szóltok hozzá ?

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!