Altus ügy

Elképesztő Gyurcsányék megbizása, hogy lehet ilyen sötét ügyeket keresztülvinni
Európában???? Hiába minden jelzés. A liberális és komcsi vezetők még mindig ilyen
többséget képviselnek???

H-né K.
__________________________________________

Tisztelt CÖF!
Mindannyiunk nevében köszönöm a lengyel barátaink tájékoztatását az Altus tevékenységgel kapcsolatban. Állítsuk meg Európa szétverésében tevékenységüket.
Tisztelettel
Dr B.T.
__________________________________________

Köszönettel vettem!
Teljes mértékben egyetértek, hogy Gyurcsány Altus cége nem kaphat megbízást az Európai Bizottságtól. Nem vizsgálhatja, sem a magyar sem a lengyel fejlesztéspolitikát. Az aki kormányzása idején miniszterelnökként „leszerepelt” most pedig a kapott pénzből saját pártját is támogatja bevallása szerint nem más mint a demokrácia megcsúfolása. Az Európai Unió pedig szégyellhetné magát, hogy a magyar polgárok által megválasztott kormány ellen minden lejáratására és leváltására alkalmas eszközt megragad! Ugyanakkor tehetetlennek bizonyul a migránskérdés kezelésére immáron egy éve.
M.M.
__________________________________________

Felháboritó az EB nyílt pártoskodása, és még attól sem riadnak vissza, hogy nyilvánvaló és széleskörben ismert hogy GyF csalásból és mutyiból szerzett hatalmas vagyont! Aki ezt ilyen nagyban csinálja „jutalmat” érdemel az EB-től. Ez jellemzi az EB erkölcsiségét is.

Álljunk ki lengyel barátaink mellett!

Üdvözlettel
R.M.

___________________________________________

Gyurcsány és Merkel egy csónakban eveztek a kommunizmus idején is. Mindketten az aktuális kommunista ifjusági szövetségek vezetői voltak. Most összeért ami eddig is összetartozott. Véletlenek pedig nincsenek.

B.J.
____________________________________________

Tisztelt Címzett! Mindenben egyetértek Önökkel és köszönöm azt a sok, nagyon hasznosan eddig is elvégzett munkájukat Hazánk előrehaladása, fennmaradása érdekében!
Üdvözlettel dr. E.L-né

____________________________________________

Annak ellenére ,hogy mindezekről tudomásom van,mégis ki vagyok akadva, fel vagyok háborodva,hogy miféle Unió ez, amibe belerángattak minket ?? ” Madarat tolláról, embert barátjáról „! Ha egy ilyen hétpróbás gazembert, mint Gyurcsányék félresikeredett leszármazottja az EB bárminek is kinevez , akkor az nem más mint egy hatalmas bűnszövetség.Egy közönséges maffia – társaság !! És milyen helyreigazítás az ,hogy többet nem fog kapni hasonló kinevezést? S hol van a korrekció ???A minimum az lenne hogy vissza kell venni tőle ,hiszen a börtöntöltelékeket nem szokás megbízni semmiféle „ügyintézéssel”!
Felháborító !!!Hogy minekünk mindég a sötét bűnözők hálójában kell kínlódnunk, s amikor végre küld az Ég egy embert , akire felnézhetünk, akkor nem győzzük megvédeni a mocskos aljas támadásokkal szemben.
A magyarok Istene védő köpenyét borítsa ránk !Azt hiszem az alábbi jövendölés szenvedéssel teli szakaszában vagyunk……
M-né P.A.
____________________________________________

Tisztelt CÖF! Köszönöm, hogy részemre is elküldték a tájékoztató levelet, és külön köszönöm, hogy olvashattam. A Lengyel-Magyar barátság örök érvényű, a magyar néphez hasonló történelmet hagytak maguk után. Bennük mindig megtaláltuk a testvért… Jó egészséget kívánok, és boldog, békés karácsonyt kívánok valamennyi CÖF tagnak, és a vele szimpatizáló, józan nemzeti gondolkodással élő magyar testvéreimnek.

Tisztelettel: E.A.

______________________________________________

Tisztelt CÖF !
Az Altus témához hozzászólva állandóan csak az anyagi vonzatokról hallok politikusi és egyéb megnyilatkozásainkban. Szerintem el kellene mondani és ismételgetni, hogy mi lett volna a fordított helyzetben.
Mi lett volna , ha Gyurcsány idejében valamelyik Fidesz vezető kapott volna kormány ellenőrzési feladatot az EU-tól? Micsoda felháborodás lett volna libsi-bolsi berkekben?

Üdvözlettel
Zs.Gy.

_______________________________________________

Valóban felháborító az EU eljárása a kommunista Gyurcsány cégének ellenőrzői megbízásával kapcsolatban. De jó, hogy Önök kapcsolatban állnak lengyel civil szervezetekkel is. Nagyon köszönöm fáradozásukat, Önök mindig jó ügy mellé álltak eddig is, és állnak most is. Teljes szívemből támogatom munkájukat.
Tisztelettel,
Gy.Á.
_______________________________________________

Gyurcsány nem tudja elviselni, hogy nincs hatalmon. Foggal-körömmel ragaszkodik hozzá,hogy megszerezze, bármilyen módon, hogy továbbra is szétlophatja , kiárusítsa az országot. Az EU ballib része ehhez asszisztál, nekik is z az érdekük. Céljuk:tökre tenni Magyarországot, Európát. Ehhez nem kell kommentál.
S.M.

________________________________________________

Udvozlom .
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi egyszeru állampolgárok hogyan tudunk segíteni ennek az ugynek a felgongyolítésében. Kérem tájékoztassank, hogy tudunk e valamilyen formában segítséget nyujtani.
Tisztelettel B.B-né

________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!