Felségjel nélküli berepülő

A polgárok felháborodásuk mellett jelzik, hogy a Soros Györgynek muzsikáló ellenzéki sajtó zagyvaságaira nem érdemes figyelni, hazugságaikat olvasni idő és pénzkidobás. A tények, dátumok, számok elcserélgetése előírt feladatként köszönnek vissza, bizonyossá válnak a hazaárulás napi teendői, úgy tűnik, hogy a bértollnokok megélhetésüket másként nem tudják biztosítani. A klasszikus liberalizmust álruhába öltöztető neoliberalizmus közvetítői csapdába estek, vergődve keresik a menekvést. Ez már késő, mert a világválság szélére sodorták az emberiséget, levetett cuccukra legfeljebb a Vaterán találhatnak vevőt. Hiánypótlásként az amerikai tőzsdecápa „határok nélküli nyílt társadalmát” kínálják, szabadságot könnyedén behelyettesítve a szabadosság romboló eszmeiségével. Eljutottunk a „sorosizmusig”, melynek kitalálója ötletét, eszmei terrorként kívánja ránk sózni.

A görög demokrácia sajátos fabrikált értelmezését látjuk, amikor a demokrácia klasszikus fogalmát és gyakorlatát a feje tetejére állítják. Hozzáfogtak a „sorosizmus” exportjához. Jelszavuk: eszi, nem eszi, nem kap mást. Az eszme jellegzetességei igazolják a valódi célt, a világ feletti uralom megszerzését. Történelmi hasonlatként felhozhatnánk a Hitler által dédelgetett nácizmust, avagy a bolsevikok szándékát, Lenin és Sztálin istápolása mellett.

Nézzük a „sorosizmus” jellemzőit:

  • A globális pénzhatalmat kiszolgáló kormányzás, melynek szívességi ellentételezése a regnáló hatalom életben tartása vagy fordítottjaként az ellenzék pénzhatalmi eszközökkel történő kormányra juttatása.
  • A pénzhatalom folyamatos erősödéséhez a baráti kormányzás cserébe használható bennfentes információkat nyújt, előre megsúgja a tőzsdéket befolyásoló cselekvéseit.
  • A külföldi pénzeken működő civilnek álcázott szervezetek a modernkori gyarmatosítás eszközrendszeréhez tartoznak. Segítségükkel a kiszemelt országokban kialakíthatók a párhuzamos társadalmak, elvehető az őslakosság biztonságérzete.
  • A helyi civilizáció szétzúzása, az újkori népvándorlással és vallási háborúk szításával történik.
  • Tüntetések, terrortámadások, a lakosság megfélemlítése, elvezet a No-Go zónák kialakításához.
  • Lényeges elem a lefizetett médiák rémhírterjesztő működtetése, az eszmét szolgáló népfelség elvét eláruló kiváltságosok jóllakatása.
  • Ezután megjelenik „Soros nagybácsi”, amely a mögötte álló politikai, gazdasági és esetenként katonai túlerővel, olyan rendet teremtett, amely neki és a vele szimbiózisban élő hatalomnak világuralmi pozíciót ad.

Donald Trump választási győzelme legalább időlegesen visszaszorította a tőzsdecápa amerikai nyerészkedését, így aztán fontossá vált számára Afrika, Közel-Kelet és Európa piaca. A hazardőr nem szeret kicsibe játszani, úgy gondolkodik, ha már lúd legyen kövér és az Európai Unió föderális átrendezésére spekulál. Egyre több európai nemzet vezetője felismeri a Brüsszelben asztalra tett cinkelt kártyákat. Elsősorban a V4-ek ellenállása fokozódik. Soros látogatása brüsszeli barátjánál, Junkernél szinte természetszerű, hiszen a hamiskártyások megértik egymást. A mesterségesen kreált CEU ügy porhintés a politikai, gazdasági sakktáblákon sötéttel játszók háttér egyezkedéséhez. Az olasz külügyminiszter, a macedón elnök és még sokan mások kiképző táborként tekintenek a Soros által agyonpénzelt NGO-kra. Mások felforgató tevékenységüket a Nyugat-Európában elszaporodó radikális imámok vezette mecsetek működéséhez hasonlítják.

Elgondolkodtató az Európai Parlamentben egyharmados arányban kimutatott képviselői szimpátia Soros mellett. Lehetséges, hogy az általa esetleg dotált politikusok az évek során hű szolgákká váltak. Ne feledjük, hogy a Brüsszelben élő képviselők egy részének számíthat a zsebükbe juttatott többletjövedelem, megelőzheti hazájuk képviseletét, sőt még az is előfordulhat, hogy pártjuk megkövetelt ideológiájától is jó pénzért elfordulnak.

A lengyel Gazeta Polska klubok és a CÖF-CÖKA kezdeményezésére megkezdett civil misszió aljas és mocskos támadások kereszttűzébe került. A társadalmi felelősségüket komolyan vevő magyar cégeket, a közjót szolgáló civil szervezeteknek nyújtott adományaikat és a támogatást küldő magánszemélyeket is támadják. Az ellenzéki erő célja, masszává gyúrni a civil társadalom szereplőit, elhitetni, hogy csak az a civil szervezet, amely éjt nappallá téve támadja a kormányt. Az utcákon fizetett tüntetéseket látunk, amelyek mögött kétes figurák állnak, arra várva, hogy mikor lehet egy államellenes puccsot kirobbantani. A félrevezetett, békés fiatalak tüntetésről történő távozása után láthatjuk, hogy a búzában megtermett az ocsú is. A magyar rendfenntartók, a rendőrség türelmes hozzáállását illik megköszönnünk. Németországi és francia példák mutatják, hogy hasonló megmozdulásokon az ottani rendőrség fellépése nem nélkülözi a brutalitást. A jogállamiság eszközei azonban biztosíthatnák Magyarországon a műemlékek falát festékkel dobálók és a munkába igyekvő emberek mozgását megakadályozó néhány száz fiatalember szigorúbb felelősségre vonását.

A politika lényege az érvek és ellenérvek ütköztetése, az érvek súlya alatt létrejövő megegyezés. A CÖF-CÖKA célja sem más, mint a polgári kezdeményezések széles tárházával, konstruktívan segíteni az EU reformját és ezzel párhuzamosan a várt intézkedések hatékonyságát. Magyar – lengyel kezdeményezésként előkészítjük azt a szimpóziumot, amely a 27 tagország szellemi honvédőink részvételével, ősszel Európai Uniós szinten megalapozza a civilitika tudományágát, amely a népfelség elvét szolgálja. Ezt követően 2018 tavaszán reményeink szerint megalakul az EUCET (az Európai Unió Civil Együttműködési Tanács). Ez a közösség alkalmas lesz arra, hogy tekintélyénél fogva egyengesse a választópolgárok közvetlen véleményének útját az Európai Parlament döntéshozatalához.

A CÖF-CÖKA nem ragad le a politikai és gazdasági jelenségekkel kapcsolatos állásfoglalásoknál. A civil térfélen maradva politikai párt létrehozását céljainkkal ellentétesnek találjuk. Valljuk, hogy van élet a politikán kívül is. Támogatóink segítségével kistermelői közösségeket szervezünk – ilyen Nógrád megyében már 16 működik – a korszerű és egészséges táplálkozás előtérbe helyező receptúra és technológiai leírásokat biztosítunk a falusi önkormányzati kezelésben lévő gyermekélelmezést nyújtó konyháknak. Az új táplálkozás-élettanilag komplettált ételféleségek elkészítését mesterszakácsunk helyben betanítja.

A falusi közkonyhák második műszakjának bevezetését szorgalmazzuk, ahol a közmunkások átképzése mellett nyugdíjasok, csökkentett munkaidőben kismamák lesznek foglalkoztathatók. Az itt gyorsfagyasztási eljárással készített ételek, nemcsak a közétkeztetésben, hanem a kiskereskedelemben is értékesíthetővé válnak.

Partnereink érdekeit szem előtt tartva hirdetésekkel kérjük Magyarország adófizetőit, hogy a közjót szolgáló civil egyesületeknek adományozzák jövedelemadójuk 1%-át. Fentiekből világossá válik a CÖF-CÖKA többirányú közhasznú tevékenysége. Mindezt felismerte 23 ezer civil egyesület, alapítvány, amely szolgáltató honlapunkra regisztrált, annak érdekében, hogy közös cselekvéssel egymásra találhassunk (www.civilek.hu). Továbbá nem kérkedünk a közel 18 ezer főt számláló szellemi honvédő csapatunkkal, de büszkék vagyunk a határon innen és túl hozzánk kapcsolódó ezernél jóval több közösségi partnerünkre is.

A külföldi pénzekből busásan eltartott NGO-k száma kb. 60 szervezetet foglal magába. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, amely alatt csendesen rejtőzik a Magyarországon bejegyzett OSI a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Fő tevékenységüknek a jogvédelmet tekintik, ennek ellenére nem érik el a közhasznúsági fokozatot, így lehetővé válik számukra, hogy éves szöveges beszámolójukat ne kelljen bírósági letétbe helyezni. Ők maguk jelzik, hogy közhasznú tevékenységből nincs bevételük. Minden másfajta bevételüket „egyéb” jelzővel illetik. Nincsenek önkéntes segítőik, főtámogatójuk a külföldön regisztrált Soros-féle beláthatatlan intézményrendszer. Anyagi támogatásban nem szűkölködnek. 2014-ben 15,5 milliárd, míg 2015-ben 22,4 milliárd forintból végrehajtották a rájuk szabott feladatokat. Vezetőjük 57,3 millió forint éves juttatás mellett bizonyosan megfeledkezik a menekültek támogatásáról. A fő kérdés, hogy az OSI jóvoltából kik és mennyiért dolgoznak. Az anyagi juttatás szempontjából érdekeltek-e a HVG, a 444, az Átlátszó, a 24.hu, alternatív médiák vagy éppen az ellenzéki pártok alapítványai által dotált baráti közösségek. Elő hát a farbával!

Szemezgessünk az OSI PC nyelven megfogalmazott céljaiból:

  • Gazdasági átalakítási programok, privatizáció támogatása
  • A nyílt társadalom kialakítását célzó társadalmi átalakulások támogatása
  • Az országokban zajló átalakulásokat elősegítő különböző alapítványi és intézményi programok dokumentációjának gyűjtése, feldolgozása, adatbázisok kialakítása

A lényeg a legitimen működő társadalmi rendszerek ”átalakítása”, megdöntése Soros György receptje szerint. Némi gondolkodás után eljuthatunk a hatalomszerzésre irányuló küldetés leleplezéséhez.

Főszerepre vállalkozott és színpadra lépett egy másik oligarcha is. Ma már tudhatjuk, hogy a bal- és jobboldal egymásra találása valójában két oligarcha cselszövése. A sokakat megdöbbentő Jobbikos pálfordulás lényegi alapjait a pénzes zsákok között lehet keresni. Ha tévednénk, szeretnénk látni az autentikus cáfolatot. Több mint egy hete várjuk a Magyar Nemzet főszerkesztőjétől nyílt levélben kért válaszát kérdéseinkre.  Kiemelten kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Jobbik melyik banktól kapott folyószámlahitelt és a hitel mögé ki nyújtotta az ilyenkor kötelező fedezetet.

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnöke

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!