Felhívás

Csizmadia László
Fricz Tamás
ifj.Lomnici Zoltán

Küldöm Önöknek is a miniszterelnöknek küldött javaslatom egyetértve a felhivásukkal

Tisztelt Miniszterelnök úr!

A német kancellár meghívta az iszlám migránsokat , hogy foglalják el Európát.
Ha ez igy folytatódik és 1 hónapon belül nem lesz semmi ,November 1.-ig ,akkor tartsunk népszavazást, hogy kell e nekünk Schengen és ilyen szén és acél közös piac . Biztos nemmel fogok szavazni.
Ön igazi államférfi, aki mint a Vadászpilóták ,akik a legnehezebb helyzetben teljesítenek és döntenek még jobban.
Előtte szólista fel a EU tanácsot de nyílt levélben, hogy tüzzenek ki népszavazást NOVEMBER 1-ére akarja e az EU állampolgárai ezt a korlátlan befogadást.A CÖF vezetőinek is megirtam ugyan ezt.Soha a 65 év alatt nem voltam tüntetésen de a magyar narancs előtt ott voltam.
SCHENGEN esetében akit ők a németek befogadnak ugyan úgy merényletet tudnak elkövetni nálunk mint bárhol az EU-ban.
65 éves vagyok és eddigi magyar életem mindig arról szólt hogy hazánk egyik válságot a másik után éli át és mondig más ország húz belőle hasznot. Nem akarok ilyen balfék vezetöjű EU-t.

Köszönöm , hogy megvédi hazánkat.

Üdvözlettel: K. F.
__________________________________________

Tisztelt Urak!
Figyelmedbe/figyelmükbe ajánlanám, hogy most inkább a nyugat-európai lakosság hozzáállásáról kellene beszélni.
Az európai polgárok -például a Kronen Zeitung hozzászólói- immáron Orbánt az EU elnöki székében kívánják látni.
Békemenet? Most lenne ideje egy Európai Békemenetnek. (Bécsen át Brüsszelig!!!) Ausztriában rengetegen csatlakoznának hozzánk és megállíthatatlanul mennénk Brüsszelig. Miután az osztrák topikolók is Orbánt tartják a legmegfelelőbb vezetőnek ennek az ügynek a levezénylésével.Szerintem ez segítene Európának.(A Le Figaroban is -mint tudjátok az olvasók 88 százaléka kiállt mellettünk.
Nézd csak miről írnak a Kronen Zeitung hozzászólói. (A lap alján a linkre kattintva az osztrák hozzászólók véleménye -elsöprő többséggel kiállnak Orbán mellett!!!):

http://nkf.blogstar.hu/2015/09/16/-le-a-kalappal-orban-elott-/20919/

Tisztelt Békemenet szervezők!
Óriási alkalom, hogy Orbánt a méltó helyére emeljük… Junker helyére -csak így tudjuk megvédeni Európát!!
Üdv: W. Gy.
___________________________________________________

Kedves CÖF-CÖKA!
EURÓPA KERESZTÉNY! ALAPOKON NYUGSZIK. MI NEM BÁNTJUK ÉS NEM AKARJUK MEGVÁLTOZTATNI AZ ISZLÁM, VAGY BÁRMELY MÁS VALLÁSÚAK HITÉT. SEM BARÁTSÁGOSAN, SEM ERŐSZAKKAL!!! SZEMBEN VELÜK, AZ AGRESSZÍV TÁMADÓKKAL. A FELHERGELT BEÖZÖNLŐK, MÁR NEM „MIGRÁNSOK”, HANEM HATÁRSÉRTŐK, BŰN ELKÖVETŐK! MÉG HA FÉLRE IS VEZETTÉK ŐKET! EZ SZÁNDÉKOS ZŰRZAVAR KELTÉS, AMINEK A KEZDEMÉNYEZŐI A BŰNÖSÖK!!!
A ZAVAROSBAN TÉRNYERÉST LÁTÓK, FELBUJTÓK, HAMIS ÍGÉRETEKET HAZUDÓK, MAJD JÖNNÉNEK „RENDET ÉS DEMOKRÁCIÁT” OSZTANI… EBBŐL PEDIG NEM KÉRÜNK! MINDENHOL EZ OKOZTA A BAJT. (UKRAJNA, ARABOK…STB)

LÁM-LÁM AZ ORBÁN KORMÁNY, MÉG HA BÁTORTALANUL IS, DE EGYRE KIFORROTTABB MEGOLDÁSAIVAL, KOMOLY EREDMÉNYEKET MUTATHAT FEL!
DÖNTÉSEI LASSAN, DE ELJUTNAK A FEJEKBE. MÁR AKINEK VAN HOVÁ……(ÉS NEM HATALMI VESZTESÉG….)
AKI ENNEK ELLENÉRE TÁMOGATJA A BEÖZÖNLÉST AZ RÖVIDLÁTÓ, FELELŐTLEN, AZ POTENCIÁLIS ELLENSÉGNEK TEKINTHETŐ. A HATALOMVÁGY IRÁNYÍTJA AZOKAT.

SZOMORÚ KÉRDÉSEKET VET FEL EZ A VISELKEDÉS…..
EGYÜTT ERŐSEK VAGYUNK ÉS MÁR KEZDÜNK EURÓPAI MÉRTÉKBEN IS SOKAN LENNI!!!
VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN!!!! MÉG BÉKÉS MEGOLDÁSOK IS SZÓBA JÖHETNEK, DE ERŐT KELL DEMONSTRÁLNI, MINT A NAGYSZERŰ MAGYAR RENDŐRSÉG ÉS KATONASÁG!

A HATÁRAINK VÉDELME MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN JOG!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG- HAJRÁ MAGYAROK! PÉLDAMUTATÁSUNK MINTASZERŰ!!!!
ÜDVÖZLETTEL ÉS SZERETETTEL:
ÖREG MAGYAR HONFI!

______________________________________

Hallgatom a híreket. Magyarországon első osztályú ellátást kaptak a megélhetési bevándorlók. Láttuk: Hiába volt biztosítva a fürdés, egyéb higiénés szükségleteik, európai módra, trágyadombbá változtatták azokat a területeket, amiket elfoglaltak. Az ételek, italok, ruhaneműk nagy része a szemétben végezte, eldobálták, kidobálták, azt hitték, hogy a Kánaán örökké tart. Hiába volt Magyarország, a magyar emberek erőfeszítése, kritikánál, folyamatos alázásnál nem kaptunk többet a libero-idióta sajtótól. Mi a helyzet most: Németország megtelt, a szabad ég alatt éjszakáznak a bevándorlók, az élelmiszer, és higiénés ellátásuk akadozik. Ugyanez a helyzet Szerbiában, és Horvát országban is.Itt a napi élelmezésükről sem képesek gondoskodni, fedelet nem biztosítanak számukra. A libero-idióta sajtó pedig kussol, és ismét bennünket támad, most épp azért, mert rendőreink, katonáink megvédték Magyarország határát a Szerbiából támadó migráns horda ellen.
Mint hazáját mélyen szerető, keresztény, magyar értelmiségi aszony, ezennel felszólítom ezen cseppet sem tisztelt, magukat újságírónak vallókat, hogy fejezzék be hazám, szeretett Magyarországom méltánytalan támadását, és követelem a pártatlan, tisztességes híradást!
Egyszer Önöknek is oda kell állniuk az Úr színe elé! Megmérettetnek, mint minden ember! S ha máshol nem is, ott bizony számadást kell adniuk!
N.K.K.

________________________________________

Teljes mértékben egyetértek felhívásukkal, véleményükkel. Ami most folyik
Európa ellen, nem véletlen. Aggódva figyelem családommal, barátaimmal együtt az EU tehetetlenségét, nem merem feltételezni, hogy szándékosan teszi. Még aggasztóbb az a hír, hogy az USA Hazánkba is telepíteni akar hadi eszközöket saját védelmére? Mert minket nem kell megvédenie, mi
szuverén országban élünk – „állítólag” – nem kívánunk hadban állni egyik szomszédos országgal sem. Ahová az USA „elviszi a demokráciát”,
tapasztaljuk, mit eredményezett. Már régen ki kellett volna lépnünk az
EU-ból és a NATO-ból. Nem akarunk idegen hadi felszereléseket, katonákat látni, ez Magyarország vesztét okozhatja. Soha nem segített rajtunk, 1944-ben Békéscsabán egyik osztálytársam amerikai bomba áldozata lett.
1940-45-ig nálunk is háború volt, nem jutott eszébe senkinek sem, hogy
más földrészre vándoroljon, katonáink védték a Hazát, mi pedig naponta menekültünk a kertben ásott óvóhelyre. Átéltem a háborút, mindenre emlékszem, nem akarok idegen katonákat látni! Aggódom a gyermekeimért, unokáimért, dédunokáimért. Mi, családom egyik tagja sem, de a barátaink sem szavaztunk az EU-ra, NATO-ra. Vitatkoztam néhány volt „elvtárssal” a NATO-val kapcsolatban, azt mondták, hogy majd a NATO megvéd bennünket. Azt válaszoltam: …”addig…” amíg nem kellünk neki „ágyú-
tölteléknek”. Egy aljas, sátáni gazemberségnek vagyunk jelenleg elszenvedői, ne engedjen be a Kormány idegen csapatokat, fegyvereket, mert akkor vége Magyarországnak. Ahogyan a Köztársasági Elnök Úr
föltette az internetre a klímaváltozással kapcsolatos népszavazási ívet,
tegyék meg Önök is, akarja-e a magyar nép, hogy idegen csapatok és hadi anyagokkal elfoglalják Hazánkat. Volt ilyenben már részünk.
Meglepődtem, hogy nagy a csönd Kertész Imre Nobel-díjas író véleményével kapcsolatban. Elgondolkoztam, mi lett volna, ha azt pl. én,
vagy egy közéleti személyiség mondta volna. 10x körbe szaladt volna már
a világban.
Elnézést kérek hosszúra nyúlt levelemre, Isten áldását kérve további
áldozatos munkájukra, a környezetemben élőkkel együtt a Kormány, Önök mellett állunk.
Tisztelettel, szeretettel: F. J. Sopron

___________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!