Közlemény

Tisztelt Vezetőség!

Egyetértek és támogatom a Közleményt! Nem tudom, mennyire kivitelezhető, de a Békemenettel egy időben, az Uniós országok civil lakosságával ( ha van nekik ilyen szervezetük) összehangoltan kellene megvalósítani a tervezett Békemenetet! Vagy legalább a V4-ekkel ! Bár tudom,hogy nem lehet bízni( mint tapasztaltuk) az állami Vezetők többségében. De legalább, akik Orbán Viktor politikáját támogatják, azon országokban kellene hasonló demonstráció, a mi Békemenetünkkel azonos időben! Hallatnia kellene más országoknak is a hangját, ha meg akarják őrizni Európát az európaiaknak!

Tisztelettel, üdvözlettel:

B.Gy-né
__________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA vezetőség!
Itt ma már nem csak a migránsok által ellehetetlenített életünk miatt, hanem az országunk ellen folytatott háború miatt is lépnünk kell! Gyurcsány Ferenc kormányunkat feljelentő, rendőrségünket s minket választó polgárokat megalázó kijelentései miatt is a tömeg erejével el kell távolítanunk a közéletből. Igenis meg kell jelennünk, nem máshol hanem az általa lakott, eltulajdonolt ingatlan előtt, és tudomására kell hoznunk, hogy a CÖF- CÖKa a mögötte álló tömegek nevében rágalmazásért, bíróság elé kívánja állítani ezt az embernek nem nevezhető egyént. S ugyanilyen módon kell hangot adnunk a Horvátország vezetése által hazánk ellen elkövetett tudatos támadása miatt is!
Kérem Önöket , hogy vegyék fontolóra kérésemet, mert meg vagyok győződve arról, hogy nem egyedül az én kérésem ez!!!
S.V-né
Zebegény
_________________________________________

Teljes mértékben egyet értek. Csodálkozom, hogy az még senkinek nem jutott eszébe, hogy a Földközi tenger hajóit kéne elsősorban irányítani, hogy a kimentett, kihalászott embereket, ne Görögországba vigyék, hanem vissza ahonnan jöttek. Európa megtelt. Ha ezt egy pár esetben megtennék, mindjárt kevesebben indulnának útnak. És az embercsempész maffia üzlete sem menne olyan virágzóan. Amíg a hajók kiköthetnek az embertömegekkel
hiába építenek kerítést a partra.
Üdvözlettel:
F.I.

_________________________________________

Tisztelt Vezetőség, Kedves magyar Barátaim!

A helyzet úgy alakult, hogy az Unió nem kívánja megvédeni Európát, bizonyos háttéralku, és személyes érdekek miatt. Így a magára hagyták a civil társadalmat, akik összefogással, egységes szándékkal kiállva menthetik meg országaikat, Európát.
Európa vezetőinek nem a magyar határon épített kerítés lebontását kellene kritizálni, hanem azt a falat kellene lebontaniuk, amit évtizedek óta szisztematikusan felépítettek a polgárok és politikusok között!
Sajnos, be kell látnunk, hogy a jelenlegi EU-s politikai elit nem alkalmas a közel félmilliárd ember képviseletére, védelmére, ezért előrehozott EU-s választásokat kell sürgetnünk! Az EU élére, Orbán Viktort kell javasolni, egyedül az Ő személye a garancia Európa életben maradására!
A volt rabszolgatartó országok több százéves bűneinek következményei mára túllépték az általuk kirabolt, megnyomorított országok határait. Ezeket az égbekiáltó bűnöket tetézték az újkori polgárháborúk, háborúk kirobbantásával, népirtásokkal. A kifosztott, megkínzott népek fájdalmai elképesztő magasságokba hatoltak, amit a „bűnöző politikusoknak és bankároknak” kell orvosolni a helyszínen. A kifosztott országok újjáépítése, az állampolgárok kárpótlása nélkülözhetetlen, az áldatlan állapotok megszüntetéséhez.
Amennyiben az újjáépítések és a kárpótlások rövid időn belül nem történnek meg, nem lehet megállítani a sokat szenvedett emberáradatot. Gyorsan kell lépni, mert az idő, az embercsempészek és a terroristák kezére játszik.
Az ellenzéki pártok ugyanúgy rabszolgái pénzvilág urainak, mint Európa legtöbb vezetője, ezért nem várható el tőlük a haza és a nemzet védelme. Szóra nem érdemesítem őket.
Nekünk magyaroknak és egész Európa népeinek egyetlen lehetőségünk van, az egységes fellépés vezetőink ellen, soron kívül kiírni új EU-s választásokat, meneszteni ellenségeinket! Aláírás gyűjtés elindítása sürgősen!
Üdvözlettel: P.J-né
___________________________________________

Tisztelt Szervezők!

Most, amíg ilyen szép az őszi időjárás, amíg az emberek könnyebben tudnak utazni, most kellene megszervezni az országos békemenetet, hogy a kormány szimpatizánsai meg mutathassák a világnak, hogy a Magyarság, a Magyar nép más utat választ, mint amit rá akarnak kényszeríteni.

Üdvözlettel: J. L. Budakalász
__________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Közleményükben megfogalmazottak mind igaz.
Végre ki kellene mondani, ki(k) a leghatalmasabb megbízója a népvándorlásnak, ki(k) finanszírozza, kinek(kiknek) áll érdekében a Keresztény Európa tönkretétele.
Írhatnak, mondhatnak Önök is bármit is az EU-nak, süket fülekre talál, vélem, a „Megbízó” velük is cinkos.
Mondjuk ki végre, és azt is, hogy az ilyen Unióhoz a keresztény magyar népnek most már semmi köze sincsen. (Ott maradhat az egész neoliberális, balliberális, együtt és külön is.)
Ha lesz Békemenet, ismét részt veszek, de itt az ideje a népszavazásnak is, hogy maradunk-e az EU-ban, vagy megyünk a saját utunkon, járjuk saját Békemenetünket.
Magyarország kialakíthat gazdasági kapcsolatokat mindazon államokkal, ahová a (vad) Nyugat bevitte rakétákkal a „demokráciát”, létesíthetünk ott például konzervgyárat, cukorgyárat, adjunk tisztességes munkabért és 10-15 év múlva nem lesz népvándorlás.
A 150 katona kiküldését Irakba azonnal vissza kell vonni.
Tisztelt Uraim! Lássák be Önök is, az EU-val, offshore lovagokkal nem megyünk semmire! Nincs szükség sem a pénzükre, sem pedig a fenyegetéseikre, szankcióikra, mi keletiek elnyomott népek maradunk, ha nem lépünk ki. Ma még nem lenne késő!
Tisztelettel: N.Z. Gyenesdiás.
_________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Mélységes aggodalommal nézem és hallgatom a híradásokat a kitudja milyen ember áradattal kapcsolatban. Számomra úgy tűnik, egyedül csak hazánk vezetői azok, akik reálisan látják ennek következményeit és hozzák meg azokat a döntéseket, amellyel csökkenteni lehet a beáramlásukat. Sajnos ez nem elég, több országnak is hasonlóan kellene cselekedni. Ezzel szemben mélységesen elítélik Magyarország törekvései, ami felháborító.
Nem tudom mit kellene tenni ahhoz, hogy más is végre észrevegye a veszélyt. Ehelyett felelőtlen kijelentéseket tesznek – lásd Merkel Asszonyt, aki minden szírt befogad. Persze ilyen felszólítás hallatán mindenki szírnek vallja magát. Ellenőrizni nem lehet, mert irataikat „megsemmisítik”.
Őszinte tiszteletem azon honfitársaim iránt, akik ezekben a rettenetes időkben a határon állják a sarat és megvédenek bennünket és Európát (akik meg sem érdemlik) a migránsokkal szemben. A történelemben ilyen helyzet nem először fordult már elő, soha nem járt érte köszönet. Helyette elvették országunk nagy részét. Gyalázat!
Nem kívánom senkinek, de nehogy akkor eszméljen a tisztelt nyugat, ha valami terror támadás érné őket. Rágondolni is rossz.
Elődeink nem azért dolgoztak, építették újjá az országot kitudja hányszor, hogy muszlimok kezére kerüljön.
Ha magunkra már nem is, de gondoljunk gyermekeinkre, unokáinkra! Ilyen sorsot szánunk nekik?!
Ébresztő emberek, ébresztő „civilizált” nyugat!

További munkájukhoz nagyon jó egészséget, kitartást és Isten Áldását kérem és kívánom.

Tisztelettel:

N.J-né, Eger

_________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!