Közlemény

 

Az emberek, akik zöldhatárainkon embercsempészek közreműködésével illegálisan behatolnak, gazdasági migránsok. A menekültek, azaz a tényleges üldözöttek előtt ugyanis nyitva állnak a schengeni határátkelők, ahol a belépés biztosított.

Felmérések bizonyítják, hogy a magyar polgároknak csak 5%-a gondolja úgy, hogy hazájába kopogtatás nélkül betörhetnek olyan, nem ellenőrizhető személyek , akik között megbújhatnak akár az IÁ jövőbeni harcosai is. Nem lehet véletlen, hogy a biztosító társaságok ma már fokozottan számolnak a terrorizmus kockázataival.

A magyar kormány következetes intézkedéseit, melyekkel az újkori népvándorlást kezeli, egyre több meghatározó európai politikus tartja követendőnek. Ők nyilatkozataikban szintén sürgős közös lépéseket követelnek, ezek elmaradása esetén pedig katasztrófától tartanak.
A CÖF-CÖKA azonnali intézkedéseket kér:
– az Unió emelje szupranacionális szintre a külső határok védelmét;
– kerüljön sor közös határőrség létrehozására;
– EP képviselőink indítványozzák a Lisszaboni Szerződés vonatkozó 77-80 cikkelyeinek kiegészítését az előállt helyzetnek megfelelően.
Információink szerint a magyarországi ellenzék az általa őszre tervezett kormányellenes tüntetések kapcsán arra spekulál, hogy azon az utcán pátyolgatott határsértők is részt vesznek majd. Azt ajánljuk, hagyjanak fel az emberek egymásra uszításával. Ugyanakkor elismerésre méltó lenne, ha az elkülönített táborok őrzésében, a menekültek ellátásában önkénteseik tényleges személyes munkával is részt vennének.
És ne feledjék: a határsértőknek küldött populista baloldali üzenetekért a későbbiek folyamán a felelősséget is vállalni kell.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!