Vélemények

Tisztelt Dr.Csizmadia László Úr!
A sikeres békemenetek sokban hozzájárultak a kormány hatalmának a megszilárdításához
az ellenséges nemzetközi környezetben. Több meneten résztvettem a családommal. Most a
a felháborodás iratja velem ezt a levelet. Nem tudom szájtátva nézni ezt a gyalázatot amit Európa
ellen elkövet ez az áruló európai vezetés, és néhány állam áruló vezetője. Kell lennie olyan fórumnak
ahol kifejezhetjük tiltakozásunkat. Egy nemzetközi békemenetre gondoltam, úgy hogy nem Budapestre
jönne a fél világ, hanem egy időben Európa nagyvárosaiban kivonuljanak az emberek és egyszerre tiltakozzunk.
Nem tudom ez kivitelezhető lenne-e, de itthon ülve és a híreket hallgatva nem birom tovább ezt a tehetetlenséget.
Kérem tegyünk valamit közösen ez ellen a piszkos támadás ellen, mert ha Európa nyugati fele elbukik, mi hiába
őrizzük meg a kultúránkat, elsöpörnek minket is. Talán még nem ment el az esze a nyugati embereknek és
ebben a helyzetben talán felébrednek, mert a saját jólétüket kockáztatják.
Tisztelette: B.Á.
___________________________________________

Kedves Barátaim!
4 hónappal ezelőtt indítottam egy online petíciót a Merkel/junckerféle őrültség ellen. Ez főleg idegenek számára készült, így angolul van a felkérés:
Akit akarata ellenére telepítenek át egy olyan országba, ahol nem akar élni, az meg fogja ragadni az első lehetőséget, hogy visszamenjen az általa preferált államba.
Ezt csak avval lehet elkerülni, ha megszűnik a schengeni övezet és minden határon újra belépési ellenőrzést vezetnek be MINDENKI számára.
http://www.citizengo.org/en/signit/30905/view
A másik pedig a Fidesz online-petíciója:
http://peticio.fidesz.hu/
Mint magyarok megéltük a korlátlan betelepedők által okozott károkat: Hazánk 2/3-ának az elvesztését.
De ki az aki a saját házába hívatlan vendégeket fogadna be, amikor a szomszéd egy nagy bulit/ünnepséget hírdet meg – esetleg a Facebookon – és sokkal több vendég jön, mint amennyire szémított, ezért ezeket szét akarja osztana a szomszédjainál, azok tiltakozása ellenére is.
De azok a politikusok, akik a szolidaritás hiányára hivatkoznak, csak tőlünk várják el azt, ők pedig lelkiismeretlenül elszívják az egészségügyi dolgozókat, orvosokat, mérnököket, akiknek a képzésére a magyar adófizetők egy vagyont áldoztak. AKKOR persze a szolidaritásról szó sem esik.
Ha náluk orvoshiány van akkor jőjjenek a szegényebb országokból, az ott élők élete, egészsége nem számít nekik‼
A Merkel „Angyalkának” annyira fontosak a muzulmán bevándorlók, hogy amikor ideérkeznek, akkor ingyen elszállásolják őket és még havi 330€ zsebpénzt kapnak, plusz ingyen egészségügyi ellátást, és 2×300€-t ruházkodásra.
Evvel szemben a német nyugdíjam 190€ (+400€ Angliából) ebből kell a 3 tagú családomat eltartanom, villanyt, fűtést, egészségbiztosítást fizetnem. Ez utóbbit a Bundestág jóvoltából nem a valódi jövedelmem, hanem egy Berlinben kiötlött teoretikus 950€ jövedelem alapján számítják ki.
Itt nálunk Taufkirchenben 100-200 migráns van, akik közül sokat személyesen ismerek és jó részüket kedvelem is, bár van egy pár tolakodó egyedülálló fiatalember is közöttük.
Tehát én látom az érem mindkét oldalát.
Sokuknak az a legfontosabb, hogy meglátogassuk őket és leüljünk velük teázni, kávézni. Vannak nagyon intelligensek, akikkel jól el tudunk beszélgetni, mert rövid időn belül már jól megtanultak németül, másokkal angolul beszélgetünk. De vannak olyanok is akik panaszkodnak, hogy nekik ez vagy az kell (Fali óra, nagy fazék, szőnyeg, stb)
Pénteken vittünk az egyik családnak egy nagy fazekat, mely egykor egy kuka (Dampftopf) volt, amiből tisztítás miatt a kedves – mindent tönkretevő – feleségem kiszerelte a szelepet, de mivel azóta kaptunk valakitől egy használtat, ez inkább útban volt. Akkor láttam, hogy közben másoktól is kaptak nagyon sok fazekat.
Ha a brüsszeli diktátoroknak sikerűl a kötelező kvótát keresztül erőszakolni, akkor, mint már említették is, azt fogják megkövetelni, hogy a hozzánk betelepített migránsok is nyugati szinvonalú ellátást kapjanak, vagyis alanyi alapon többet, mint egy képzett orvos, mérnök keres.
Ezért kérek mindenkit, írjátok alá és terjesszétek mindkét petíciót, mert Hazánk jövője függ a kötelező kvóta elleni összetartástól.

Üdv.
I. d. R.
_________________________________________

Kedves CÖF!
Régen gondolkodom, hogy kinek mondjam el az alábbi észrevételemet, aki/akik talán hasznosítani is tudják a köz javára, amennyiben helyes a felvetésem.
Migráció. „Valakik” Európába csődítették a szerencsétlen nehéz sorsú embereket. Teljesen mindegy most az, hogy milyen okok késztettek valakit arra, hogy hazáját elhagyja, amikor télvíz idején a meghívás ellenére! feltartóztatják őket, a szabad ég alatt hálnak, stb.stb. És fél év alatt eljut odáig az Unió és Merkel, hogy: visszatoloncoljuk őket, esetleg börtönbe zárjuk, aki nem megy vissza. Mondják a Meghívók! Akiknek a szájából a humanista magatartás, az európai magatartás szöveg dől. Óriási az ellentmondás!!! És ezt nem használja ki a kommunikáció! Senki sem szembesíti a Meghívókat antihumánus magatartásukkal! Azt gondolom, a sokat bírált, magyarságnak, ill. képviselőinek ki kellene használni ezt a rettenetes, embertelen viselkedést arra, hogy Európa érintett részének álságos voltára rámutasson, erre felhívja a félrevezetettek figyelmét is.–Mert lehet másként is!-Lásd:Kanada.
Köszönöm a türelmüket.
Szíves üdvözlettel: V.M.

________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!