Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Rés a falon?

Sajnálatos, hogy Budapesten a szavazók többsége visszasírta a Demszky-korszakot

Egypártrendszer a baloldalon

A demokrácia egyik alapkövetelménye a pluralitás, a többpártrendszer. A polgárok a pártok által képviselt eszmék szerint választhatják a nekik tetszőt.

Bukott politikusok kísértetjárása

Az új főpolgármester nyilatkozatai bizonyítottá tették, hogy ő nem más, mint egy, a 2010-ben megbukott szocliberális rendszer sakktáblájára helyezett, lóvá tett figura.

A békát le kell nyelni

A kormánynak meg kell szolgálnia a választópolgárok bizalmát. Ezt úgy teheti, ha párbeszéd alapján elképzeléseit az önkormányzatokkal egyetértésben tudja megvalósítani.

A vágy villamosa

A DK, az MSZP, a Momentum és uniós képviselőik a magyarok többségi akaratát próbálják lenini módszerekkel fellazítani. Teszik ezt polgáraink adóiból, miközben száz százalékig megélhetési politikusokká váltak.

Azonnali, általános uniós népszavazást!

Merkel asszony, Macron és Conte sem intézkedhet a sorsunkról, még akkor sem, ha Soros György és Frans Timmermans zrt.-je így kívánja.

Kufárok, a haza nem eladó!

A Gyurcsány házaspár civil társadalmunkat ostobának tartja, demagóg agitálással félrevezeti a még mellettük kitartókat is.

Fagyi olasz módra

A civil társadalom egyre világosabban látja, hogy a polgárok szava csak a kiírt országgyűlési választások eredményeként érvényesülhet.

Le kell győzni az ellenzék jelöltjeit

Az európai parlamenti választások alkalmával az ellenzék ismét leszerepelt. Az ország szavazó polgársága egyértelműen jelezte, hogy akik a második világháború után többször elárulták a hazát és tönkretették a gazdaságát, továbbra sem érdemelnek bizalmat.

Tusványos margójára

A civil világot remélhetőleg lelkes, fokozott cselekvésre készteti Orbán Viktor tusványosi értekezése.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!