Komámasszony, hol a vakcina?

Komámasszony, hol a vakcina?

Ez a gyermekeknek szóló játék sajnos az Európai Bizottság felelősei között is zajlik.

A világ népessége kétségekkel teli, a COVID járvány elbizonytalanítja az emberek jövőképét. Ehhez hozzájárulnak olyanok, akik érdekeik alapján, magamutogatással megkérdőjelezik az orvostudomány eredményeit, és a kétségek hintőporát szórják szét a gyanútlan lakosság körében. Céljuk egyértelmű, a kormányzás felelősségviselőinek eltávolítása a hatalomgyakorlásból.

Szégyenteljes, aljas kinyilatkoztatásukkal százak halálát okozhatják, a törvények mögé bújnak és a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkoznak. Pengeélen táncoló szabotőrökről beszélünk, akik a védőoltásokat felveszik, de embertársaikat az ellenkezőjére biztatják. A közerkölcs szabályait felrúgva, hazugságokat terjesztenek a keleti vakcinákról, hátráltatva a nyájimmunitás kialakulását, a szabad hétköznapi élet visszatértét. Módszereik közé tartozik a gátlástalanság és a fenyegetés.

A történelem bizonyította, hogy a pandémiát csak oltóanyaggal lehet visszaszorítani. Ez orvosok ezreinek a véleménye, olyanoké, akik a COVID-dal fertőzött betegek ágyainál, saját életüket is kockáztatva, éjjel-nappal kezelik és óvják a betegeket. Tudósok, orvosok, ápolók, átérezve társadalmi küldetésüket, a szó szoros értelmében a frontvonalban harcolnak, életüket veszélyeztetve, miközben fegyverük a fecskendő.

Egyesek a legnagyobb egészségügyi válsághelyzet idején szövetkeznek az ördöggel is. Ahogy Hitler és Sztálin összefogása a 2. világháború kezdetén világégéshez vezetett, ölelkezésük csak addig tartott, míg a megszerzett koncon elkezdődött az osztozkodás. Európában és Magyarországon is láthatjuk, a birodalmi szemléletű pártvezérek összeesküvéssel miként vezetik félre és árulják el híveiket. Nem lehet kétséges, hogy a bolsevik-kommunista-náci érzelmeket is elfogadó magyar ellenzék rátért arra az útra, amit Hitler és Sztálin megpróbált kikövezni.

Mi köze van ehhez a pandémiának? Sok! Vannak olyan pártok, amelyek szeretnek a zavarosban halászni. Könnyedén dobják félre az eddig hangoztatott eszmeiségüket, megszédíti őket a szabad rablás lehetősége. Ezért is számít a magyar ellenzék a brüsszeli birodalom lehetséges eljöttére. Felvállalták, a későbbiekben esetlegesen várható koncokért, a haza kiárusítását és elárulását. Kiszolgáltatják népünket a komprádor burzsoáziának. Olyan emberekről beszélünk, akik látva, hogy hazájuk veszélyben van, mégis csak az jut eszükbe, miként lehet a tárdadalom tagjait egymásra uszítani. Életszerű, ha most ismét idézzük a hatalomra ácsingózó Gyurcsány Ferenc szavait: „ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni”.

Mint mindig, eljön az országgyűlési választások ideje. A nép dönteni fog arról, hogy ki megy és ki marad. A jelentős aktus még távol van.

Orvosaink, ápolóink az egészségügyben, vállt vállnak vetve, több mint egy éve harcolnak értünk. Védik honfitársaikat és a hazát.

A CÖF-CÖKA úgy érzi, hogy a taps és a béremelések mellett, a közösségért folytatott küzdelem végén ezt a kiemelkedő hősiességet egy emlékmű felállításával örökítsük meg. Mindnyájunkért dolgoznak úgy, hogy a COVID aknamezején lépkednek.

Felkérjük a velünk együttérző polgártársainkat és a cégeket, hogy egy elkülönített számlára adakozzanak, gyűjtsük össze az emlékmű felállításához szükséges pénzeszközöket. Javasoljuk, hogy a emlékmű helye legyen Budapest 11. kerületi, épülő Szuperkórház kertjében. Itt majd a gyógyítókra a gyógyulók folyamatosan virágokkal emlékezhetnek a szakmájukat hivatásnak tekintő, COVID-ot legyőző hőseinkre. Az elkülönített számlaszámot rövidesen közöljük.

a CÖF-CÖKA kuratóriuma nevében
Csizmadia László

https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20210318-hol-a-vakcina

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!