Gyászzászlót az EU épületére

A klasszikus ellenzéki politika magyarországi mutánsainak életellenessége, a hagyományos zsidó-keresztény kultúra elleni támadásai, tisztességellenes megnyilvánulásaik provokatívak és a józan polgárok szellemi honvédelemmel párosult ellenállását váltják ki.

Áldatlan háborút indítottak a keleti vakcinák beszerzése és beadása ellen, ezzel szemben a CÖF–CÖKA azt mondja, legyen áldott minden egyes vakcina és a védőoltások megteremtőinek élete. Köszönjük az oroszoknak és a kínaiaknak, hogy jóvoltukból hazánk Európában, sőt a világban is az elsők között áll a beoltottság terén.

Brüsszelben felülkerekedett a multinacionális gyógyszergyárak által megfizetett liberális pártérdekű lobbizó maffia. Európa házában a politikai haszonszerzés mellett dominálnak a vakcinákon megszerezhető profitérdekek.

A kettős mérce nemcsak a demokrácia és a jogállamiság fogalmának megítélése, hanem a vakcinák engedélyeztetése terén is teret nyert. Magyarul ezt úgy szoktuk mondani, hogy megvalósult az árukapcsolás. Az egyoldalúan felfogott hatalmi globalizmus rányomta bélyegét a politikára, az egészségügyre és a kereskedelemre is.

Hazánk polgárai mellett egyre többen ismerik fel a szellemi honvédelem szükségességét. Lengyelek, magyarok, csehek, szlovákok, olaszok és az európai országok többségének kereszténydemokratái a Brüsszel által áhított birodalmi rendszer helyett a nemzetek polgárainak szövetsége mellett tesznek tanúbizonyságot. Egyre többen tekintik politikai banditizmusnak az évezredes zsidó-keresztény erkölcs és kultúra hagyományainak támadását. Megengedhetetlen az illegális bevándorlók nyakló nélküli fogadásával liberális pártszimpátiát szervezni, az őslakosság kontójára Euró­pában az újkori rabszolgatartást bevezetni.

Az európai uniós civil együttműködés ereje látványosan növekszik. Ezt mutatja a kereszténydemokráciában gondolkodó munkásság, amely felismerte nemzete érdekeit.

A Magyar Munkástanácsok Országos Szövetsége kezdetektől partnerünk, és most örömmel jelenthetjük be, hogy az olasz UGL – Általános Munkás Unió – szakszervezet kétmilliós tagsággal is partnere lett a CÖF–CÖKA és a Gazeta Polska klubjai által alapított Európai uniós Civil Együttműködési Tanácskozásnak. Közös álláspontunk, hogy nem sztrájkokra van szükség, hanem egy hajóban kell, hogy evezzenek a munkaadók és munkavállalók, közös érdekeik egyeztetése mellett. Sajnos Euró­pa határain megjelentek azok az illegális bevándorlók, akiket importcikként kezelhet egy birodalmi rendszer, a sztrájkok letörése érdekében.

Oltakozzunk és szerveződjünk majd ugyanúgy, mint tíz évvel ezelőtt, maszk nélkül, Békemenetben haladva demonstráljunk céljaink mellett, hiszen a szabadság valódi fogalma nem helyettesíthető a szabadossággal! Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzé­sében részt vevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve, közösen haladhatunk a Békemeneten.

Felvértezve a Teremtő akaratával, kerüljük el a kísértést, és szabaduljunk meg a gonosztól!

Végezetül: az Országgyűlés által kihirdetett járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt a védekezés eredményességét rémhírterjesztéssel akadályozó vagy azt meghiúsító baloldali politikusok kapcsán nyomatékosan felhívjuk a jogalkalmazó szerveket, hogy a törvény leghatározottabb szigorával sújtsanak le azokra, akik politikai haszonszerzésből kockáztatják a magyar emberek egészségét és életét.

A CÖF–CÖKA e körben támogatja a büntető törvénykönyv minél szélesebb körben történő alkalmazását, hiszen úgy tűnik, hogy a baloldal gátlás nélküli hazugságáradata, oltásellenessége jelenleg nem ismer határokat, és nem tart az esetleges konzekvenciáktól.

(A szerző a CÖKA kuratóriumának elnöke)

https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20210423-gyaszzaszlot-az-eu-epuletere

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!