A haláli jó tréfáknak nincs itt az idejük

A Coviddal fertőzöttek számának drámai növekedése a brit vírusnak köszönhető, pusztító ereje megmagyarázza az elhunytak számának növekedését

Józan ésszel és tudományos magyarázatokkal felfogható tényekkel állunk szemben.

Elfogadhatatlan, amikor az ellenzék politikai haszonszerzésre próbálja felhasználni a nemzet és az elhunytak hozzátartozóinak keserűségét, gyászát.

Az egészségügyben tevékenykedő hazánk lányai és fiai hősiesen harcolnak a brutális vírus megújuló támadásainak kivédéséért.

Éjt nappallá téve küzdenek a halált osztogató vírussal. Csodálat és köszönet érte.

Tudjuk, hogy voltak olyanok, akik a háború idején a lebombázott városok lakásait, üzleteit fosztogatták. A rablásból nyerészkedtek.

Hasonló most a helyzet, amikor politikai megmondóemberek látszólag embertársainkért aggódnak, de igazából a vakcinák ellen harcolnak, primitív, aljas módszerekkel hasonlóvá válnak a kannibálokhoz. Beteges ideológiák rabjaiként képesek voltak idegen hatalmakat szolgálni és saját honfitársaikat kiszolgáltatni, halálba küldeni. Ez a bolsevik-kommunista szemlélet eredményezte, hogy saját táborukból is feláldozták társaikat, önös érdekeik szerint. Jövőjüket úgy próbálják előkészíteni, hogy akadályozva az oltakozást, növekedjék a halálesetek száma.

Tévednek, mert úgy vélik, hogy álnok magatartásukkal kormányt buktathatnak, vagy 2022-ben a félrevezetettek segítségével országgyűlési választást nyerhetnek.

A valós helyzet azonban az, hogy nálunk gazdagabb országok eddig csodálatosnak kikiáltott egészségügyi rendszerei egymás után omlanak össze. Láthatjuk, nem elég a szupertechnika, a puccos kórházi épület, ha nincs mögötte a nemzeti érzelemből fakadó, szívből jövő szolidaritás embertársainkért.

A vírus képében támadót legyőzhetjük együttes összefogással, ha nem fogadjuk el a szabadosságot, de készek vagyunk áldozatokat hozni szabadságunkért.

A magyar emberek nagy többsége vészhelyzetben nem épít az utcákon barikádokat, nem csap össze a rendőrökkel, hanem fogát összeszorítva követi a kormányzat intézkedéseit. Tudjuk, hogy rend a lelke mindennek. Láthatjuk, hogy az operatív törzs minden áldott nap értünk dolgozik. A kormány felelős tagjai nem Brüsszelbe rohangálnak, hanem a világ azon pontjaira összpontosítanak, ahol vakcinát szerezhetnek.

Kérdezhetnénk: ha a többség a közjóért munkálkodó kormánnyal, akkor ki ellenünk?

A válasz: a politikai érdekből halállal cimboráló ellenzék. Ők azok, akik tudatlanságukból kifolyólag észre sem veszik, hogy bűnt követnek el saját társaikkal szemben. Fejtsük meg a képletet. A kormányt dicséri, hogy a vírus legyőzéséhez, ellentétben a nyugat-európai országokkal, kellő mennyiségű vakcina áll rendelkezésre. Jóval előrébb vagyunk a beoltottságban.

Ha azonban az oltási sebességünk az ellenzék aknamunkájaként lelassul, fehéren-feketén minden magyar polgár előtt világossá válik, hogy ez kiknek köszönhető.

Az oltás ellen hangolódott emberek azon veszik észre magukat, hogy már statisztikai alapon is kimutatható lesz köztük az elhalálozás nagyságrendi növekedése.

Ők nem fognak köszönetet mondani a felelőtlenségből magáért kitett ellenzéknek. Egyre több ember szeme fog kinyílni azok közül, akik eddig vakon hittek az ellenzéknek, álszakszervezeteknek és a brüsszeliták szirénhangjainak.
Lehull a lepel. Sorosék pénznyelői hiába dolgoznak a nyugati vakcinák kizárólagossága mellett, mert akik a keleti oltásokkal időt nyernek, életet is nyernek.

A vakcinák beszerzése, a lakosság életének mentése nem politikai kérdés, és nem kell a nyugati gyógyszergyártók profitéhségét kiszolgálni. Akik késleltetik az orosz és kínai vakcinák engedélyeztetését, bűnt követnek el, a népharag biztosítani fogja, hogy a számonkérést ne kerülhessék el.

(A szerző a CÖKA kuratóriumának elnöke)

https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20210409-a-halali-jo-trefaknak-nincs-itt-az-idejuk

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!