A WHO lesz a világkormány első változata?

Ha igen, azonnal ki kell lépnünk belőle!

A Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, egy etióp marxista-kommunista által vezetett WHO – az ENSZ egészségügyi szervezete – arra készül, hogy a jövő évi közgyűlésükön egy olyan megállapodást fogadtassanak el a 194 tagállammal – tehát az egész világgal –, amely átfogó és teljes uralmat ad a WHO-nak a járvány- és pandémiaügyekben a nemzetállamok felett. 

Erről korábban már több alkalommal írtam, de nem lehet eleget beszélni és írni erről, mert úgy látom, egy kicsit háttérbe szorulnak az ezzel kapcsolatos hírek a hivatalos médiában – sajnos hazánkban is.

Mint ahogyan nem sokat hallottunk arról sem – sajnos –, hogy hazánkban nemrég lezajlott egy WHO-s konferencia, amelyen részt vettek a magyar egészségügy vezetői is. Sőt el is fogadtak ezen az összejövetelen egy Budapesti Nyilatkozatot is.

Na de sebaj, térjünk a lényegre.

A Világegészségügyi Szervezet (WHO) keretein belül már javában készül két megállapodás, méghozzá a Pandémiás Szerződés és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosítása. Ezeket a módosításokat terjesztenék a 2024-es közgyűlés elé, amelyik terveik szerint ezekre rábólintana.

Az apró kis probléma csak az, hogy ezek a „módosítások” gyakorlatilag alapjaiban megváltoztatnánk az életünket – nemcsak a mienkét, hanem az egész világét. Méghozzá eléggé vészjósló irányban, hogy finoman fogalmazzak.

Amit ugyanis erről tudni lehet, az az, hogy a világjárványról szóló szerződés és az IHR módosításai alapján az Egészségügyi Világszervezet, a WHO gyakorlatilag egy egészségügyi világkormánnyá válna mint nemzetek feletti és globális szuperszervezet. A tervezetek alapján a WHO a következő feladatokat látná el:

A világjárványok korai felismerése és megelőzése – amihez létrehoznak egy globális korai előrejelző és megfigyelő rendszert.

A WHO a továbbiakban nem lenne más, mint a globális egészségügyi kérdéseket koordináló hatóság, amely hatékonyan megfosztaná a nemzeti és helyi egészségügyi hatóságokat az önálló döntések lehetőségétől, és így alapvetően ellentmondana a nemzeti szuverenitás és önállóság elvének.

További cél: a nemzetközi együttműködés erősítése olyan területeken, mint a megfigyelés, a riasztások és a reagálás, ami egyenértékű lenne az állampolgárok globális megfigyelőrendszerének államok általi létrehozásával, amelyet a WHO kényszerít ki, valamint a „félretájékoztatás” elleni küzdelem világszerte, ami lényegében egyenértékű lenne a cenzúra bevezetésével.

Még szerencse és jó hír – amiről szintén nem tudunk semmit –, hogy Kölnben június végén egy tíz ország jogászaiból összeálló társaság gyűlést tartott, és a leghatározottabban kiállt a fenti WHO-módosítások bevezetése ellen.

Az Anwalte für Aufklärung nevű szervezet elveti mind a Pandémiás Szerződést, mind az IHR-t, mint olyan célokat, amelyek szembemennek a jogállamisággal, az emberi szabadságjogokkal, a szubszidiaritás elvével és a nemzetállamok szuverenitásával.

A részt vevő tíz ország: Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Csehország, Hollandia, Izrael és Németország.

Egyértelműen fogalmaznak: nemet mondanak a totalitarizmusra és nemet mondanak a világkormányzásra, pontosabban annak első, lopakodó lépésére.

Én is egyértelműen akarok fogalmazni: igazuk van, volt és lesz.

Ha a WHO a nyugállományba vonult terroristával az élen valóban ilyen célokat akar 2024-ig megvalósítani, nem lehet más lehetőségünk, mint hogy kilépünk a WHO-ból, amelyet egyébként a Big Pharma, magáncégek és Bill Gates finanszíroz elsősorban.

Fontos nekünk a szuverenitásunk? Igen!

És bizony nem csak a WHO-val szemben…

Forrás: Magyar Nemzet

Fricz Tamás: A WHO lesz a világkormány első változata? Ha igen, azonnal ki kell lépnünk belőle!

Szerző
Fricz Tamás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!