A politikailag korrekt beszéd ideje lejárt

Miért baj az, ha ezek a minden lehetséges fórumot Magyarország, és miniszterelnökének feljelentésére használnak fel? Miért? Mit várhatunk ezektől? Az miért baj, ha szélsőjobboznak, fasisztáznak, goebbelseznek? Ha ezek valamelyikétől hallom ezen jelzőket ráaggatni akár magamra, akár a hozzám közeli gondolkodású, cselekvésű, véleményt nyilvánítókra, én kifejezetten örülök, sőt büszke vagyok. Ugyanis az általuk leszélsőjobboldalizott JOBBIK milliárdszor különb mint ők. Ha ezek az alakok egybemosnak a JOBBIK-kal, sokkal jobban érzem magam, mintha saját maguk közé tartozónak tekintenének, és ezt még hangoztatnák is nagy nyilvánosság előtt. Ezzel azt is mondom ismét, hogy ne lépjünk már ezekkel nagykoalícióra a JOBBIK leszélsőjobboldalizása terén!!!!!!!!!! Másképp látjuk sok tekintetben a dolgokat, mint a JOBBIK, és kész. ENNYI !!!!!!!!!!! Ennél tovább nem kell menni, nem kell többet mondanunk. Ismét leírom, hogy a védtelen néniket, bácsikat nem JOBBIK-os, nem gárdista, nem náci, nem fasiszta, nem rasszistának nevezett (pedig valójában azok!), nem antiszemita szemétládák látogatják „öregezés” céljából. Sőt azt is ki kell mondani, hogy azon rohadékok (állatot nem írok, mert az állatokat nem akarom megsérteni, és az állatvédők haragját sem akarom magam ellen fordítani), a sem embernek, sem növénynek, sem állatnak nem tekinthető fehérjehalmazok, amelyek „öregezni” járnak, nem a cigánysoron, de még nem is a Dohány utcában élő néniket, bácsikat látogatják „öregezés” céljából. Pedig 10-20 ezer Ft készpénzt, vagy ilyen nagyságú egyéb értéket ott is össze tudnának kapkodni. Mi ez, ha nem rasszizmus (erre utaltam fentebb)?
A JOBBIK tudtommal nem szaladgál feljelenteni. Ezt legalább írjuk már a javukra! Soraiból rohadékokat képviselő „jogvédők” sem lépnek elő, ilyen célú, hozzájuk köthető alapítványról, egyéb civil szervezetről sem tudok.
Azért pedig ne sértődjünk meg Rájuk, hogy a polkorrektséget mellőző beszédük kedvet ad egyre több, az őszinte beszédre éhező, nem a maszatolást igénylő embernek arra, hogy komolyan vegye létezésüket, megnyilvánulásaikat, és ebből Ők profitálnak. Meg a mieink elkedvetlenedéséből is.
Nem fasisztázni, szélsőségesezni kell Őket, hanem konkrét, a valódi problémákra hatékony választ adó intézkedésekkel ki kell fogni a szelet a vitorlájukból. Csak ennek lehet eredménye. A lefasisztázással épeszű emberrel már senkit nem lehet megútáltatni. Hiszen tudjuk, hogy honnan fúj a szél, kik azok akik ebben a csodafegyvert felfedezni vélték (el is tűntek nem túl rég a pártok nyilvántartásából). Nem kellettek. Az emberek nagy-nagy többségéhez nem tudtak szólni, nem az emberek nagy-nagy többségét foglalkoztató, aggasztó, nemzeti sorskérdések izgatták őket. Hanem az ő mondvacsinált problémáik, az általuk vízionált, és velünk elhitetni akart „veszélyek”. Ugyanakkor nem tudtak felmutatni pl. egyetlen „öregező” gárdistát, újnyilast, vagy JOBBIK-ost sem! Szintén ezen „veszélyekre”, és az ezen „veszélyeket” hordozó JOBBIK-ra hivatkozva készítették a 2009-es EU parlamenti választási plakátjukat, melynek szövege így kezdődött: „Van-e 200.000 + 1 ember, aki …” Hát nem volt, még kétszázezer mínusz egy sem, hanem mindössze valami hatvanötezer. Ezt a választ adta nekik a (végig jár a nagy betű!) MAGYAR NÉP. Ehhez kapcsolódik még, hogy amikor megszámláltattak a szavazatok, és ismertté vált a kétszázezer helyetti hatvanötezer, Fodor Gábor (hogy ezek milyen nehezen tanulnak, és könnyen felejtenek!) azzal állt ki a nyilvánosság elé, hogy ez az eredmény is azt mutatja, hogy az országnak nagy szüksége van rájuk. Na erről ennyit.
Magyarország miniszterelnöke most nagyon-nagyon komoly dolgok tárgyában hallatja, és igen határozottan a hangját. Egyre többen rá is jönnek, hogy nem a levegőbe beszél. Jönnek-jönnek a csatlakozó vélemények. Ő többször is jelezte, hogy a politikailag korrekt beszéd ideje lejárt. Nem foglalkozik szélsőjobbozással.
Felejtse már el a CÖF is ezt a kontraproduktív – már elnézést, de le kell írnom – marhaságot!

P.F.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!