Strasbourgi cirkusz

Tisztelt Cím!
Ismételten köszönöm a híreket.

Meghallgattam én is a Strassburgi”cirkuszt”. Elképesztő,a tagság tájékozatlansága az itteni viszonyokról.Hihetetlen a tudatlanságuk és az unintelligenciájuk. Azért,ha ilyen pozícióba kerül valaki,hogy az EU Parlament képviselője ,akkor legalább kötelező lenne a tájékozódás a tagállamok belső viszonyairól. De ez az analfabétizmus, ami a tagokat jellemezte/tisztelet a kivételnek/ olyan mélységeket mutatott amit eddig elképzelni sem tudtam. Az pedig,hogy a magyar képviselők nekimentek országuknak, az maga a hazaárulás.Nem ott lenne a helyük,de még az Országunkból is ki kellene űzni őket.

Orbán Viktor Miniszterelnök Urunk, nyugalommal tűrte a sok ocsmányságot,amit a felszólalók primitív társasága szórt Rá és Országunkra.

Felszólalásával elmondta álláspontját,kiállt a migrációs rendelet megváltoztatásáért. Azt szeretné, sok tagállammal egyetértve,hogy önállóan dönthessünk abban,hogy a megélhetési menekülteket nem fogadjuk be. Ez a mostani EU.rendelet ami az elosztást illeti,tarthatatlan és elfogathatatlan.Ez pedig nem csak a tagállamokat ,de egész Európát veszélyezteti.A Miniszterelnök Úr azt mondta,ha nem is úgy reagáltak, mint szerette volna,de annyit legalább elért,hogy a tabu témákról legalább elkezdték a beszélgetést.És ez nagy eredmény az eddigiekhez képest. Köszönjük.

Tisztelt Cím!
Most azonban egy nagy kéréssel fordulok Önökhöz.
Nagy veszély fenyeget bennünket. Olvastam és láttam is a TV.ben, hogy a Törökök egy hatalmas Mecsetet akarnak Magyarországon, Budapesten, Kőbányán építeni.
A Mecset tervrajza gyönyörű,de ez nem ok arra,hogy itt építsék fel. Ezzel a mostani muszlimok, akik az egyetemre járnak és/sok pénzt fizetnek a taníttatásért/azon panaszkodnak, hogy nekik nincs hol imádkozniuk, nem tudják a hitük rituális előírásait teljesíteni.
Ha ez a Mecset itt felépül, az nagy veszélyt idéz elő, mert nagy valószínűség szerint többen fognak idejönni az iszlámhívők. Nagyon szeretném, hogy a Mecset építéssel kapcsolatos tervek, megegyezések és netán már aláírást is, jó lenne felülvizsgálni. Nem tudni ki akarja ezt a hatalmas építményt jobban, a diákok vagy az a titkos társaság akik a háttérből azon mesterkednek, hogy /régi vágyukhoz közelebb kerüljenek/ ti: egész Európát iszlámosítani kell. Ezzel egy időben a kereszténység megszüntetését is célul tűzték ki.
Több helyen is olvastam erről a tervről,és azt gondolom, hogy ez a Mecset egy kezdő lökés lenne ennek a tervnek a megvalósításához. Nem hiszem,hogy Önök Tőlem hallanak erről a tervről először. De ha megnézik azt a hatalmas virtuális tervet amit a TV is bemutatott,akkór el kell gondolkodni,hogy ha a diákok szeretnék akkor miért egy ilyen hatalmas létesítmény kellene? Nyilván Magyarországon nincs annyi iszlámhívő,hogy indokolt lenne ekkora Mecset!

Tehát az a kérésem,hogy vizsgálják felül ezt az építési tervet,még mielőtt a szerződést aláírnák!!!
És azért sem szabad aláírni, mert a Török állam magára vállalta az építkezéssel járó összes költséget. Nekem már ez is gyanús. Kérem,kérem vizsgálják meg!!!
Tisztelettel Sz.Á.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!