A hazugságtól még a Lánchíd is ránk szakadhat

A CÖF-CÖKA fel sem meri tételezni, hogy a főpolgármester és felelős csapata nem tudja megkülönböztetni a Lánchíd kivitelezésének bruttó és nettó árban megállapított pályázati összegét. Tisztességtelen dolog a polgárok lenézése, átverése, tudatos becsapása. Nem árt számolni azzal, hogy Magyarország lakói nem óvodások. A főváros által kibocsájtott mesés könyvekben egyre többször találkozunk félrevezetéssel.

Tény, hogy Tarlós Istvánék annak idején a pályázók által ajánlott összegek felülvizsgálatát kérték, mert azt sokallták. Most a nyertes cég nem kevesebb, mint 4,9 milliárddal drágább ajánlattal nyerte el a pályázatot. Beszélhetnénk arról is, hogy a kötbér jóval kevesebb lett, míg az előleg megegyezik a felemelt és elfogadott kivitelezési költségtöbblettel.

Hülyék azért mi se sem vagyunk. A lóláb kilóg. A regnáló főpolgármester csapata az elfogadott pályázat nettó árával hasonlítja össze a Tarlós által vezetett ártenderen megjelenített bruttó árat. Ily módon világos, hogy a Karácsony-csapat által elfogadott kivitelezési összeg közel öt milliárd forinttal több. Igaza volt Gy. Németh Erzsébetnek, amikor az ATV-ben azt mondta, hogy az almát ne hasonlítsuk a körtéhez.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!