Vélemények

T.Civilek!
Sajnos Honfitársaink (akiket tisztelek) nem tudják átlátni Hazánk legfontosabb érdekeit. A népjólét alapfeltétele a gazdaság és a pénzügyi helyzet stabil állapota. De ezt megelőzően a népesség életképes állapota. Akik nem látják be, hogy csak stabil országgal lehet jólétet teremteni, az saját kis életét sem tudja megszervezni. Az a mindent átfogó,
iszonyatos munka, amit a kormányunk elvégzett, csak annak érthető, aki képes azt átlátni, vagy saját munkájában, környezetében kisebb volumenben, de megpróbált valami hasonlót elvégezni.
Kérdezek mindenkit, vajon miért gyalázzák gőzerővel a kormányt ezek a kis pártocskák? Egész egyszerű oka van. Iszonyatos erőfeszítések árán sikerült valamennyire stabilizálni a gazdaságot, és most, hogy nagyjából egyenesben van, milyen jó lenne beleülni a rendbe tett gazdaságba!

Mindenki türelmetlen, naponta halljuk az elégedetlenkedőket, a pártocskák szónokait, ők ezt követelik, azt követelik a kormánytól. Ők bezzeg mindent sokkal jobban csinálnának. „Már azonnal, ez tűrhetetlen, mondjon le! Az adózás nem jó, nem így kell! Először az ÁFÁ-t, először a többkulcsos SZJ-át, először a járulékokat!” Már annyi „először” van, hogy vége-hossza nincs. Azt még soha nem hallottam a botcsinálta pártszónokoktól , hogy a sok „először”-t miből tudnák fedezni? Szegénység, éhezés, alacsony bér, olcsó közmunka!! Kritika van bőven. Mindenki tudhatja a saját kis életéből, hogy csak azt lehet elkölteni, ami befolyik a kasszába!! A többit hitelből lehetne, de remélem nem ezt akarjuk. Ilyen már volt, és lesz is, ha visszaszavazzuk a múltat.

Hajrá Magyarok!

Ne engedjük, hogy egyéni érdekek valamennyiünk érdekei elé tolakodjanak és erőszakosan a Haza érdekeit háttérbe szorítsák!

K.J.

______________________________________________________________________________

A FIDESz-t a Kúria elmarasztalta mert a Vörösiszap-katasztrófa kapcsán tapolcai politikai ellenfelét rossz színben tüntette fel. S amit Vona Gábor úr mondott győzelmük után a (nem szó szerint) rablók stb.
gyülekezetéről, az csupán szabad vélemény nyilvánítás? — Magam sem gondolom így! Az ország effajta felforgatása mások nyugalmát, egészséges közérzetét sértő, tehát alkotmányellenes magatartás. Valóban meg kellene találnunk a méltó kezelésmódot mind a szélső jobb mind az álballal szövetkezet libertinus ellenzék nagyhangú és minősíthetetlen megszólalásaira, melyek az ország nagy többségének méltóságát sértik, hiszen ők, mi ezt a kormányt támogatjuk, ezt a kormányt szeretjük, s reméljük, bizakodunk abban, hogy évtizedekben mérhető konszolidálódásának megelégedett tanúi is leszünk!

Szellemi honvédői üdvözlettel: N. S.

_______________________________________________________________________________

A Fidesz megint hallgat mint az első kormányzása alatt. Nem túl régen még minden rágalmazásra azonnal válaszolt. Szépen kérjük, hogy ezt folytassa tovább mert vissza süllyedünk a korábbi időszak „örömeibe.”

Üdvözlettel: S.K.

_______________________________________________________________________________

Simon- és Simicskaféle, novég és nem norvég pénzek dőlnek a médiába, abból pedig az aljasság vastag sugárban !
Most szemmel láthatólag belehúztak a médiagengszterek – HVG, ÁTV, HirTv stb. – mérhetetlenül aljasak, dől belőlük, a legmocskosabb hazudozás és ijesztgetés !

A gengsztereket anno úgy szorították vissza az USA-ban, hogy tönkretették a gazdaságukat, a bukikat, kártya-, lóverseny barlangokat, kupikat zaklatták, amíg ellehetetlenültek. Ezekkel ezt nem lehet megcsinálni, mert ök tálcán kapják a pénzt – sokat – amiért egy a feladatuk, Orbánt megbuktatni !

Ha hagyjuk, ha nem leszünk elég okosak, nem találjuk ki mit kell csinálni és nem csináljuk, pontosan azt a sorsot érdemeljük amit szánnak nekünk.

O.Á.

_____________________________________________________________________________

Hajrá magyarok!
Ha a kormány nem adná föl a magas labdákat, akkor nem lenne mit leütni. Ami most folyik az nem a mi focink, ez kosárlabda. Ahhoz meg úgy tűnik nem értünk.
Nem szabad az emberek akaratát semmibe venni és mindenáron végrehajtani pl.a vasárnapi zárvatartás elrendelését. Sok százezren dolgoznak vasárnap /orvosok, mentősök, több műszakban dolgozók, vendéglátósok/ értük miért nem aggódik senki? Vannak ismerőseim, akik vasárnap nem főztek otthon, elmentek bevásárolni, a kicsik az ugrálóvárat élvezték, a nagyobbak körülnéztek a butikokban. Jól laktak, nem kellett mosogatni, mindenki élvezte az együttlétet. Az az indoklás, hogy az eladók vasárnapi bérezése nem volt megfelelő, meglehetősen sántít. Vannak törvényeink, amiket be kellene tartatni. Ha ez nem sikerült, akkor valahol máshol kell keresni a bajt!
Sorolhatnám hosszasan az ötleteléseket, amiket úgy élünk meg, hogy valakiknek nincs más dolga, mint hogy ül, tanakodik mi a csodával lehetne még az embereket bosszantani.
Be kellene fejezni, talán még nem késő!

M-É.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!