Vélemények – Népszabadság cikk

Egyre világosabb,hogy a Népszabadság kinek a szekerét tolja. Biztosan nem a lakosság zöme a fontos a számukra. Van egy elenyésző,de jó módú réteg / akik az eltelt évek haszonélvezői voltak/akik külföldi segítséggel mindent elkövetnek,hogy szét zilálják az országot. Nagyon örülök a CÖF-nek, mert valamilyen összetartozásról összefogásról szól.
Köszönöm Önöknek. Cs-né V.

______________________________________________
Feljelenteni a Népszabadságot! Nem szabad hagyni, hogy állandóan hazudozzanak minden következmény nélkül.
T.A.
______________________________________________

Kedves Barátaim!
Örömmel olvastam a hírlevelünkben, hogy válaszolt a Kúria a levelünkre, mégpedig érdemben és időben.
Ami a népszabadságot illeti, egyáltalán nem csodálkozom a megnyilatkozásaikon. Mi akik már tapasztalatot szereztünk abból az időből is, amikor még nekik teljhatalmunk volt, tudjuk, hogy a szocik mindig másokat vádolnak azzal, amit ők cselekszenek. Ha valakik szolgalelkűek, akkor éppen a szocikhoz köthető média az. Egyébként valóban hülyeség február elején kérni azt, aminek a határideje március vége. Én is voltam egy közhasznú közalapítványban kuratóriumi elnök, és én is tapasztaltam olyan rosszindulatú megkereséseket, hogy idő előtt kérték (követelték) a közhasznúsági jelentést. Először a polgármestert zaklatták vele, de mivel ő hozzám irányította őket, végül belefáradtak, mert nem is voltak igazán kíváncsiak rá, csak propagandaként akartak valami lejáratót írni.
Örülök neki, hogy frappánsan reagált rá a CÖF-CÖKA vezetősége.
Tisztelettel: P.G.
_________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Alapítvány ! Szeretném kezdeményezni, hogy gyűjtsünk tiltakozó aláírásokat az általam újságírónak nem nevezhető egyén etikátlan, a külföldi sajtót majmoló magatartásának elítélésére. tisztelettel dr M.-né dr K.M.

_________________________________________

Egyet ertek a COF valaszaval es kovetelem hogy az ujsagiro kerjen bocsanatot es kovesse meg magat. A Nepszabadsag meg jarjon el ennek megfeleloen. Legeyn eleg mar a hazudozasokbol es felremagyarazasokbol. A part politikanak nem lehet megengednio minden disznosagot Ha valamit leirunk es a kozvelemeny tudomasara hozzuk egyemn valosag alapja, En az ujsagirot nem ismerem de tettet elitelem.
M.B. Marosvasarhely

____________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Köszönöm a levelet, de már az ilyen leveleken, írásokon megdöbbenni sem tudok!
Ezek nem tudnak mást! Undorító, ocsmány társaság! Bocsánat a szóért: hányadékok!
Üdvözlettel, V-né É.

___________________________________________

Kezdődik a rombolás? Sajnos állandóan „kezdődik” permanens módon jelen van.
Ez egy sajnálatos dolog,de ne fogadjuk el történelmi hagyaték gyanánt!
K.Gy.
____________________________________________

Köszönettel vettem!

Javasoljuk a Népszabadságnak, hogy azokat az úgynevezett „civil” egyesületeket, alapítványokat térképezze fel, akik más országokból szerzik a támogatóikat, pénzüket, ezért mindenkor hajlandók egy kis utcai „hőbörgést” megszervezni és minden tüntetés élére állni, megpróbálva a jelenlegi kormányt megbuktatni.

M.M.
____________________________________________

A baloldal hatalomra törés mámorában él. Hazug újságjaikban nem rest külföldi támogatásért könyörögni.
B.T.
____________________________________________

A Népszabadság egy posztkommunista , neoliberális propaganda újság , a sok hazudozása miatt egyszer csak elfogy az olvasóbázisa!
J.M.
____________________________________________

A CÖF támogatói közt sok a nyugdíjas, akiknek (szerencsére) nincs lehetősége arra, hogy adójuk 1%.-át felajánlják. Néhány ezer forintot azonban feltudnak ajánlani a jó cél érdekében, különösen, ha nem csak átutalás, hanem csekk befizetésére is volna lehetőségük. „Sok kicsi sokra megy”! , ezt Czene Gábornak is tudni kellene.
Barátsággal és szeretettel, Dr. F.I.
___________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!