Vélemények EP vitanapról

Köszönöm a tájékoztatást. Nem lepődünk meg azon, hogy a 6 elemit végzett „martin” nem olvasta fel a CÖF szépen megfogalmazott levelét, mert nem tud olvasni! A szörnyű az, hogy ilyen és ehhez hasonló gátlástalan liberálisnak álcázott parazita él jól a i pénzünkből. Jön a változás kedves CÖF, mert ébrednek az emberek! Nagyon jól tudjuk, hogy egész Európában egyetlen egy legény van a gáton: a mi Orbán Viktorunk!
Szeretjük őt, bízunk benne, de csak benne!
Az emberek csalódtak a Fidesz összes és a KDNP összes politikusában, ezáltal a kormányban is, de nem Orbán Viktorban.
Sajnos, az emberek és én is úgy látom, hogy sok az „új honfoglaló” Orbán Vitkor körül. Amióta Hegedűs, Zoltay, Lázár, stb van körülötte, úgy gondoljuk a zsinagógából és Tel-aviv-ből akarják a Magyar Parlamentet irányítani. Rossz hírem van a számukra: A MAG Népe fel fog ébredni és ki fogja kiáltani a jelszót: EDDIG ÉS NE TOVÁBB! A magyar a Mag-ia, a mágia faja. Nagyon elkezdtük működtetni!!! Nem fogunk kérni hamis politikusokból, hamis papokból, hamis szentekből! Visszatérünk az ősi vallásunkhoz, ősi írásunkhoz, ősi Isteneinkhez. Hiába próbálták a Vajk Pityuval kiírtatni belőlünk, Orbán Viktorból szent lehetne, ha a magyartalan, idegenszívű akadémikusokat elkergetné a frászba és visszaadatná azt a tudást a népének, amely ősidők óta genetikailag bele van kódolva. Rovással írunk, hegytetőre járunk beszélgetni Ősi Isten-Anyánkkal. Kívülről, felülről szemléljük ezt a hazug mátrix világot. Sajnáljuk Orbán Viktort, nem érdemli meg, hogy ennyi üresfejű pénzmániással legyen körülvéve. Most kellene egy nyergelj-fordulj, meg egy utánam vezérszó!!!Áldás és Fény legyen Önökkel! Bízzunk abban, hogy lassan de minden a helyére kerül. Segítsék Orbán Viktort, mert 500 év óta nem született le ilyen ember közénk, mint Ő!
Áldás! G.J.

__________________________________________________

Tisztelt CÖF! Mélységesen felháborít a balliberális pártok ep.képviselőinek tevékenysége, mellyel folyamatosan gyalázzák hazánkat. Az őket elítélő levél mellet , talán érdemes lenne megfontolni egy olyan demonstráció megszervezését, melyen hangot adnánk tevékenységük mélységes elítélésének. Gondolom, sokan vagyunk akiket felháborít aljas aknamunkájuk, és részt vennénk ilyen demonstráción. Üdvözlettel: V.Á.

__________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége! Tisztelt Elnök úr!
Az EP elnökének küldött nyílt levelük minden szavával és kijelentésével együtt értettünk. Sajnálatos az ep elnök magatartása, de nem is vártunk mást tőle. Tőlünk se várjon ezután sem kellő tiszteletet és sem semmilyen megbecsülést. Végig követtük a EP közvetítést a neten és mélységesen szomorúan állapítottuk meg, hogy az EP egyes képviselői mennyire korlátoltan gondolkoznak és mondanak eget verő ostobaságokat ha a pártjuk érdeke azt úgy kívánja. Vagy csak azért mert zsigerből ilyenek azért a rengeteg fizetésért! Szégyen és egyben elszomorító! A sajtótájékoztatóban említett két magyar ep képviselő hitvány megszólalása a hazaárulással egyenlő mércével súlyozandó.
Tisztelt Elnök úr!
A sajtótájékoztatóban leírtakkal mélységesen egyet értünk. Egyben büszkék vagyunk a Miniszterelnökünkre aki tisztességgel állta a sarat a nemtelen támadások ellenében, világos, egyértelmű válaszokat adott, megőrizte a
a hidegvérét még a bicskanyitogató kijelentések és kérdések esetén is. Meggyőződésünk, hogy ezekben a kérdésekben viselkedése kellő felkészültségről, szellemi és erkölcsi fölényről tett tanúbizonyságot. Töretlenül támogatjuk munkáját ezután is.
Önöknek és Önnek személyesen tisztességes munkájukért köszönettel tartozunk és nagyon sok sikert és jó egészséget kívánunk!
Tisztelettel: G.J és G.T.
Szellemi Honvédők

__________________________________________________

Szomorúan hallgattuk az M1 Tv közvetítését ! Felháboríto ez az aljas hazugság áradat, amit végig hallgattunk! Annál felemelőbb volt dr. Orbán Viktor MINISZTER ELNÖK úr válaszát !
A jó Isten óvja – vezesse élete útját Családja – Népe – Hazája – Világ békéje érdekében végzett munkájában .
Tisztelettel !
Isten kegyelme legyen ÖNÖKKEL: Pünkösd Ünnepére készülvén
K.L.

_________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetőség!

Fogadják elismerésem állásfoglalásukért!
Rövid, értelmes, keményen igaz, de kellően mértéktartó is!
Hála Istennek, olyan miniszterelnökünk van, aki a magyar érdekeket szem előtt tartva szálka egyes nyugati körök szemében, nem nekik szolgál!
„Madarat tolláról, embert barátjáról!” Szégyellni való volna, ha np és ui urak dicsérnék őt!
De ez nem menti ezen személyek hazaárulását, ami Magyarország érdekeinek egyértelmű sértésében, az Ország vezető tisztségviselőjének tekintélye rontásában nyilvánvaló.
Javaslom a hazaárulás fogalmának hagyományaink alapján való tisztázását, és ennek megfelelő büntetőjogi szankcionálására való javaslat tételét.
Még enyhe fokozataiban is súlyos pénzbüntetés, hosszabb-rövidebb „szilenciumra” ítélés, stb.
Sajnos nagy a baj!
Azon erők, akik eltervezték és végrehajtották az arab világ destabilizálását, Szíriában folytatólagosan is erőltetik, több mint gyanús – O.Laden mintájára – az iszlám állammal való kapcsolatuk, érzéketlenek a keresztényüldözésre, elégedettek lehetnek, és bátran folytatják kártékony tevékenységüket Európa ellen, ha nem éreznek ellenszelet!
Ezért minden alkalmat meg kell ragadni, hogy érezzék, nem tehetnek akármit!

Fent említett nyilatkozatuk minél széles körben való nyilvánosságra hozatalát javaslom!
K.T.

_______________________________________________________

Tisztelt Vezetőség!
Nagyon egyetértek kulturáltan megfogalmazott kritikájukkal.
Én keményebben mondom és az említett „elvtársak,urak” Niedermüller Péter és Ujhelyi István EP képviselők egyszerűen az én fogalmam szerint hazaárulók!
Mert; külföldön támadták hazájukat- mivel a kormány és kormányfő a nagy többség akaratából van a helyén!!-tehát legitim képviselője hazánknak s mint ilyet támadni külföldön, magyar? létükre, egyenlő a hazájuk támadásával. A viták /a tisztességes viták/ helye a magyar parlament!
Valóban persona non graták,tisztességes ember számára erkölcsi hullák!
Szanyi mszp-st ugyan nullának sem tartom de legalább az életben egyszer egy mondatával egyetértek,nevezetesen „bohóckodás volt az egész”-mifelénk gyerekkoromban erre mondták,hogy „fűrészelik a sz..t.”- Sorry!
Orbán miniszterelnök úr kiállását a többségi magyar polgár véleményét képviselve, nagyra értékeljük, többen a környezetemben!
MAGYAROK AKARUNK MARADNI,HELYÉN KEZELNI A GYILKOSOK BÜNTETÉSÉT, S BESZÉLNI ERRŐL!
A túlmozgásos,bukott és trágár Altus vezér támogatói törvénytelenül avatkoznak bele hazánk belpolitikájába,kérdésem, ez ellen mit léphetünk s van e ,lesz e értelme?
Tisztelettel dr. K.M szellemi honvédő

____________________________________________________

A kérdés nem a halálbüntetés, hogy Y vagy N, hanem, hogy még mindig meg akarják-e mondani valakik, hogy miről szabad beszélni és miről nem.
Az EU-s bal(sors)osok nem szégyenlősek ! Hisztérikusan, habzó szájjal rikácsolnak, ha valaki az ő tilalmi listájukról csak használni mer egy-két szót.
És elég hülyék is ahhoz, hogy belesétáljanak egy csapdába, amit – azt sejtem – Orbán állított nekik.
Akinek a seggén tyúkszem sem lehetnek !
A legostobábbak a magyarul beszélő Ujhelyi és Niedermüller voltak, akik azt hitték, hogy „ez a harc lesz a végső”, hogy a zOrbánt most meglincselik.
Aki ilyen ostoba még hazaárulónak is alkalmatlan, nem hogy magyarnak !
O.Á.

____________________________________________________

Tisztelt Vezetőség
Nem elegendő csalódottnak lenni, mert az egy jelenség. Azonban mi nem jelenséggel, hanem tettekkel – ellenséges – állunk szemben. Ezért el kellene gondolkodni, hogy kiálljunk a saját értékeink mellett, melyet Miniszter Elnök Úr képvisel és nem hagyni, hogy még abban az elszigetelt EU-ban is azt gondolják az ellenzék erősítésével, hogy O.V. a saját elképzeléseit állítja szembe velük nagy kárt okozva.
Ezért ha nem is Békemenet címen de egy tiltakozás a hangnem a tartalom ellen, amit elkövettek, el kellene indulnunk, még a nyár előtt.
Tisztelettel: K.P.

___________________________________________________

Tisztelt Alapítvány Vezetősége!
Több alkalommal is átolvastam, tanulmányoztam sajtóközleményüket. Ez a szomorú igazság. Olvastam egy kedves levélíró által átküldött Márai Sándor idézetet is, való igazsága volt az írónak és ma is igaz. Kérdezem én, mit is keresünk mi Magyarok az Európai Unióban? Mit is keresnek katonáink évi 20 mrd-ért Irakban? Mi tárgyalni valónk van nekünk a TTIP-ről? Mi közünk van a népvándorláshoz, amely végül is egy szomorú esemény-folyamat? Ki okozta, hogy magából kiforduljon az egész világ? Ki okozta a deviza-és gazdasági válságot? Ki fosztotta ki a világ népességét? Ki romboltatta le a WTC ikertornyot? Ki hazudott Irak lerohanása előtt, és hazudnak ma is folyamatosan. Kis Hazánk „támogatói” jó pénzért ott lébecolnak Brüsszelben, a neoliberális bolsevikok. Szükségünk van nekünk egy ilyen „Junker-offshore” EU-ra? Kezdeményezzen Orbán Viktor úr egy népszavazást, 3/3-os választási eredményt garantálok 2018-ra és 22-re is. A 27%-os áfa a korrupció és a csalás melegágya. Saját feldolgozóipart munkahelyekkel, vállalkozásbarát NAV-ot, a határok visszaállítását és őrzését, felemelkedik az ország, mert tudni fogjuk, hogy saját magunkért teszünk és dolgozunk majd. Ha jut mindenkinek, kit érdekel, hogy néhány politikus mennyit sajátít el magának. Erkölcsös, keresztény Magyarországot. Autonómiát Erdélynek, Kárpát-Aljának és a Felvidéknek. Amen.
Tisztelettel: N.Z.

___________________________________________________

Tisztelt Címzett!
Május 19-én nézve az Echo Tv-ben a Strasbourgban tartott vitanapot Magyarországgal kapcsolatban, nagyon szomorú voltam. A bal oldali magyar képviselők felszólalásai, haza ellenesek, a jelenlegi kormányt megválasztó (2/3) polgáraival szemben menő, aljas, hazaáruló nyilatkozatokat tettek, sértegetve a demokratikusan választó polgárainkat és személyesen magát a Miniszterelnököt is.
A Magyar Parlamentben a demokrácia és a szólásszabadság mellett elmondhatják véleményüket, de ott is csak kulturált formában, de külföldön szembe menni a magyar néppel, a nép által ilyen többséggel megválasztott kormánnyal, a Miniszterelnökkel, hazaárulás, mely büntetendő cselekmény!
Én egyetlen országot nem látok, ahol így szembe mennének, mehetnének külföldön a demokratikusan választott kormánynak. Kötelességük, ott már csak az lehetne a bal oldali képviselőknek is , hogy a Magyar Kormány elképzeléseit, javaslatait támogassák és ne ellene harcoljanak, mint itthon egy választási kampányban!
Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban az olyan bal oldali felszólalók, már régen börtönben csücsülnének hazaárulás miatt.
Valamit tennünk kellene, hogy magyar baloldali Európai Parlamenti Képviselők, se folytathassanak ilyen nemzetellenes tevékenységet.
Reménykedem, hogy elejét tudjuk venni, ezeknek a dolgoknak is, mert ez így nem folytatható.
Tisztelettel N.G.

____________________________________________________

Elfogadhatatlan és megalázó a magyar nép számára,a kétharmaddal
megválasztott Miniszterelnökét inzultálja nyilvánosság előtt. Ez nemcsak saját
tekintélyét / ha egyáltalán van még neki / de az EU erkölcsi hitelességét
nagymértékben megkérdőjelezi.Még a végén testőrökkel kell védelmezni a Miniszterelnökünket.??????? Hát hol élünk.??????
TILTAKOZZUNK !!!!!!!!!!!!!!
A.M.

____________________________________________________

Tökéletesen igazat adok a CÖF-CÖKA vezetőségének levelével és mélységes felháborodásomnak adok hangot, amikor azt mondom mit keres egy ilyen személy bármilyen vezető poszton .Ezek után mit lehet várni az EU intézkedéseitől!!!
Remélem nem egyedüli hozzáállás az enyém és követi még nagyon sok !Üdvözlettel M.-né P.A.

____________________________________________________

Valószínűleg nem jobb mint Szanyi Tibor, csak magasabb polcon bohóckodik.
Úgy látszik, hogy közös jellemzőjük a nagytőke elvtelen kiszolgálása, a trükkök százai meg a színvonaltalanság.
Üdv. S. É.

____________________________________________________

Szerettem volna azt hinni,hogy az Ujhelyi és Szanyi félék az EU-ba kerülnek, akkor megváltoznak és ki állnak az országuk mellet.De sajnos tévedtem még aljasabbak mint itthon voltak.Egyetlen egy országban az ellenzék nem viselkedik így.Mi lesz a gyermekeinkkel, ha ők nyernek?????????? P. Zs.

____________________________________________________

Tisztelt Barátaink!
Figyelemmel kísértük az Europai Parlament ülését és azt vettük észre, hogy a közelmúltban idehaza megfogalmazott liberális vádak és „szocialista felháborodás” tézisei köszöntek vissza a külföldi képviselők hozzászólásaiban. Kapcsolatuk napi rendszerességű, ám a holland,francia, német, spanyol zöldek- kékek- és vörösök nem hiszik el, hogy Magyarországon észre vesszük a plágiumot, az erdeti gondolat hiányát, a közös nevező pártszékházbeli fabrikálását.
Sokat jelent tájékoztató-össszehangoló leveletek hogy mi is megtanuljunk egyszerre lépni.
Üdvözlettel N. I.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!