Vélemények

Remélem, hogy ez ügyben lelkiismeretes és alapos áttanulmányozás után, egyenjogúságunk tudatában szavaznak majd képviselőink és csakis Hazánk érdekeinek teljes figyelembe vételével.
Nem úgy, mint pl.a Lisszaboni Szerződésnél…
.. és hány szerződést és törvényt megszegtek már azóta…

S.B.

________________________________________________________________________
Tisztelt CÖF-CÖKA !

Köszönöm a folyamatos tájékoztatást !
Sajnos, a lakosság tájékoztatása, ill.tájékozottsága rossz irányba halad .
Olyan gondolatok foglalkoztatnak, hogyan lehetne jobbá tenni az információt
a lakosság felé.?!
Az ECHO Tv. adását nagyon szűk körben látják , ezért olyan gondolatok
fogalmazódtak meg bennem , hogy el kell érni a Kormánynak , a CÖF. és
a CÖKA vezetésének, hogy a „szolgáltatók tegyék be az alap csomagba
az ECHO Tv. csatornát.
Amennyiben ez nem sikerül, akkor az M1, M2 , és DUNA Tv. csatornák
is sugározzák a „Nap Aktuális ” és a Háttérkép adását egyszer napközben ,
és egy esti főműsorban.
Nagyon, nagy szükség van az Önök megfontolt , igaz hírt közlő tájékoztatására !
Így tudnánk igazán formálni az emberek gondolatát, melynek célja :
erős Magyarország építése MORÁLISAN is. !
Barátsággal :
O.B.-né
____________________________________________________________________________

Subject: Plakát rongálás

http://www.origo.hu/itthon/20150717-tasz-plakatrongalas-szabalysertes-velemenynyilvanitas.html

Ez a Neten jelent meg.
Micsoda felháborító döntés!! A Rongálás mióta alapvető jog.
A rongálással elkövetett károkozást kárt meg kell téríten. Sőt büntetést is kell fizetni és az eredeti állapotot vissza kell állítani.
Az alapvető jog gyakorlása, nem okozhat senkinek se kárt.
Az ilyen Birói döntések miatt tartunk itt.
Ha lehet azonnal fellebezzétek meg.
BG

__________________________________________________________________________________________
Tisztelt Közönségszolgálat!

A T-Home az eddigi Duna World csatorna helyére állította be az új M4 Sport csatornát. A szolgáltató honlapján olvastam a fórumozóknál, hogy állítólag megszüntetik a Duna World analóg adását. Arról már értesítettek, hogy október 31-ig teljesen megszüntetik az analóg sugárzást, de arról, hogy most megszűnik a Duna Worldé, arról nem.
Férjemmel mi a digitálist fizetjük, de az analógot nézzük, különösen azért, mert ugyan 3 készülékünk van, de mind igen régi, s valamikor ajándékba kaptuk. Egy Sep-Top-Box egységet már megvettünk, miután hónapokon át béreltük. Ennek ellenére a bonyolultsága miatt inkább maradtunk az analóg vételnél. Nyugdíjasok vagyunk, közel a 70-hez. A konyhai munkák során főként a Duna World csatornát néztem, bár inkább hallgattam, mert ott vannak azok a vallási és magyarsággal foglalkozó műsorok, amelyek érdekelnek.

Nagyon fájlalom, hogy ismét egy olyan intézkedés született, ami megint a legkiszolgáltatottabb réteget, az időseket és anyagi nehézségek között élőket sújtja. A T-Home azt írja, hogy meg kell venni a további régi készülékekhez is a Sep-Top-Box egységeket. Nem is csak ezeknek a készülékeknek az anyagi vonzata, hanem a kezelésük bonyolultsága is gondot okoz. Ismét leírnak bennünket a Kormány részéről? Írom ezt pont én, aki Fidesz aktivistaként talpaltam valamikor a győzelmükért és elképzelni sem tudnám, hogy másra adjam a szavazatomat. Sorra kaptam az agitáló leveleket a vezetőktől, amikor nekik volt szükségük ránk. Most meg??? Ez már nagyon-nagyon bántó!!! Hány és hány nyugdíjas szavazatát fogja ismét elveszíteni a Fidesz? A nyugdíjasok nagyobb része nem modern TV-készülékkel rendelkezik. Még a telefonjukat is sokan úgy kezelik, hogy egy gombot ismernek, ha sürgősen kell hívni segítséget. Számukra már felesleges a TV nézése is??? Legyenek mielőbb totál depressziósok és pusztuljanak minél előbb, mert nincs fedezete a nyugdíjuknak? Kell az a pénz mások zsebébe?

Nagyon szeretném, ha ez egyszer születne egy módosító intézkedés, miszerint megtartatják a médiaszolgáltatókkal legalább a közszolgálati adók analóg sugárzását. A legjobb természetesen az lenne, ha az intézkedés az idősek által legnézettebb csatornákra is vonatkozna. (Nem az RTL-re és TV2-re gondolok.) Tudom, diszkrimináció és egyebek, de a politikusok dolga, hogy miként tudják ezeket áthidalni egy fontos réteg védelmében. Igen nagy réteget érint a Fidesz-szavazók köréből az újabb elkeseredettek száma.

Remélve a pozitív intézkedést, üdvözlettel:
B.J.

___________________________________________________

Miközben az Együtt nagyeszű politikusai üres cipőkkel demonstrálnak a menekültek jogaiért a debreceni befogadóállomás bejáratánál, mondván a cipőkkel a párhuzamot akarják kifejezni az egykori zsidó menekülők és a szír menekültek között, addig néhány ezer kilométerre dél-keletre, az ottani egyetlen felvilágosult demokráciában már elindultak a munkagépek, hogy egy 30 kilométeres kerítést építsenek az izraeli-jordán határon az afrikai migránsok megfékezésére.

Az izraeli kerítés természetesen nem gond, az nem okoz lelkiismereti problémát a honi a demokratáknak. A zsidók által felépítendő építmény szemben a magyarral, demokratikus dolog. Úgy, ahogy a többi, a zsidó államot körülvevő fal és kerítés is, amelyek már évek óta ott állnak a ciszjordániai, a gázai, az egyiptomi, a szíriai és a libanoni határon.

Benjamin Netanjahu szerint a mindenféle digitális technológiával felszerelt, nyolc méter magas védvonal felépítése, ami az Egyiptommal közös határon létesített, több mint 200 kilométer hosszú kerítés meghosszabbítása lesz, „nemzetbiztonsági érdek, mert az afrikai bevándorlók tömegei ezen a részen áramlanak be az országba.”
Vajon az Izraelben felhúzandó kerítés miben különbözik a magyarországitól?

Nem látni, hallani a hírekben, hogy az Együtt, vagy valamelyik nagyondemokrata egylet a budapesti izraeli nagykövetség előtt tiltakozna az izraeli „kormány gyűlöletkeltő politikája ellen, ami az idegenek ellen hangol ahelyett, hogy teljesítené feladatát és gondoskodna róluk”. Az Együtt azt követeli a magyar kormánytól, hogy „a többmilliárdos kerítés helyett nyisson meg új, ideiglenes menekülttáborokat, ahol szakemberek bevonásával humánusabb ellátást biztosíthatnának a migránsoknak mostaninál.”

Vajon ilyen követelésekkel miért nem bombázzák Ilan Mor nagykövetet?

Vagy vannak demokratikus kerítések is? Azok minden további nélkül felépíthetők? Esetleg az sem mindegy, hogy ki építi a kerítést? Vannak olyan országok, amelyeknek a kerítése demokratikus és vannak olyanok, amelyek csak rasszistafaszistanáci kerítést tudnak építeni?

Mint látható vannak ilyenek.

És hogy melyik melyik, azt egyes egyedül, csak és kizárólag a magyar balliberált oldalnak van joga eldönteni. Mert ők mindent tudnak, amit tudni kell demokrácia és európai felvilágosultság témakörben.

Így megy ez.

______________________________________________

Kedves Civil Barátaim!
Vajon, ha én nem akarok például krumplit enni, valaki akarata ellenére, kötelezhető vagyok-e rá, mert ő? az erősebb???
Szerintem és sokunk szerint az egész „szabadkereskedelmi megállapodás??????” egy amerika által, hihetetlen jósággak kieszelt baromság. Legyünk neki piac.. Hát NEM, NEM ÉS NEM! Van itt minden ami nekünk kell. A feleslegét adja a nehézsorsú „fejlődő” nyomorúságban élő országoknak.
EURÓPA NEM KÉR AZ AMERIKAI SZEMÉTBŐL, SEMMIT.!!!! Rágógumit sem!
Védjük meg magunkat, gyermekeinket és unokáinkat!!!!!! Pusztító tervek sorakoznak.
Obama kijelentette, „Hungary the next projekt” !!!!!!!!!

VIGYÁZÓ SZEMÜNKET WASHINGTONRA VESSÜK!!!!!!
AZ AZ ÚJKORI TRÓJAI FALÓ!!!!!!!

Baráti tisztelettel és szeretettel ölelek minden józan polgártársamat egész Európában!!!
Árvay az öreg hazafi és európafi

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!