Vélemények

Kedves Alapítvány!

Először is köszönöm a különböző meghívókat és értesítőket a CÖF rendezvénnyel kapcsolatban. Milyen jó is lenne, ha mi is ott lehetnénk! Kérem, hogy továbbra is tartsanak a postázandók névsorában.
Sok mindenről értesülünk ezáltal, ami nem szerepel a napi híradásokban.
A Világháló nagyszerű találmány! De egy felesleges, szükségtelen marhaság a FACEBOOK része! S ott éli ki énjét a társadalom alja, szemete.
Én 18 évesen, 1956 november végén voltam kénytelen elhagyni Magyarországot. Hosszú, kilátástalan évtizedek után végre akadt egy ember, aki 2010-ben folytatni kívánta a SZABADSÁGHARCOT ötvenhat szellemében! Isten éltesse sokáig! 2000-ben látogatott el Orbán Viktor néhány órára a melbournei Magyar Központba. Egy rövid műsor keretében Ruttkay Arnold „Trianon Nemzedéke” című versét szavaltam el. Utána átadtam Neki a vers szöveg-példányát. Kezet fogtunk, s egy másodpercre egymás szemébe néztünk. Számomra ez egy életre szóló kötődést eredményezett!
Makovecz Imre mondta nem sokkal a halála előtt (nem szó szerinti idézet): Nem él még egy ember Magyarországon, aki olyan politikai képességekkel lenne megáldva, mint Orbán Viktor!
S ez csak a fele az erényeknek. A másik fele az, hogy egy IGAZ MAGYAR HAZAFI!
Hajrá Magyarország!
P.I., Melbourne

_________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!

Mint a BÉKEMENETEKEN részt vevő köszönöm Önöknek a kormányt támogató munkájukat és kívánok Önöknek jó egészséget és további munkálkodást a kormány mellett, mert bizony erre nagy szükség van mivel ez a nemzetáruló banda /mszp,lmp,dk/ nem tud a nemzet elé állni és büneiért bocsánatot kérni és igy a nemzetmegbékélést kieszközölni hanem csak a meg osztottságot a gyülőlkezést gerinctelen módon módon folytatni mint korábban is.

Tisztelettel: T.Cs.

_______________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!

A szekér- mint tapasztaljuk- lefelé halad. Nincs aki megállítsa vagy jó útra terelje az igavonókat. Túl sokan támadják és teszik felelőssé egyedül Orbán Viktort! Pedig ő húz jó irányba! De a többi? Kritizál, pihen és röhög a markába. Sokan hiszik azt- nem csupán Simicska Lajos!- hogy ők is el tudnák ma már kormányozni az országot.. Ugyanakkor nem gondoskodnak saját utánpótlás vonalukról, Ez igen jól megmutatkozik Navracsiscs Tibor és Lasztovicza Jenő esetében.Veszprém, Tapolca. Kizárólagosan az SZDSZ- hálózata képes fönntartani saját maga és hívei számára azt a kegyelmi állapotot, hogy anyagi okok miatt nem kell aggódniuk a volt párt volt tagjainak.. Ők viszont nem fizetnek senkinek! Sem adót, sem tartozást, sem munkabért, sem hiteltörlesztést!!!Csak bevételről szólnak a tanításaik!!
A gyógyszer: személyes jelenlét, kirajzás! POLGÁRI KÖRÖK, VITESTEK ÉS A FALVAKAT SEM LEHET MAGUKRA HAGYNI AKKOR SEM, HA FIDESZES AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGY A POLGÁRMESTER..
Üdvözlettel
egy sokat látott öreg erdei manó

______________________________________________________

T.Cím !
Köszönöm levelüket !

Nekünk, aktivistáknak, egyre nehezebb az emberekkel beszélgetni, mivel nem azt látják és hallják a különböző MÉDIÁKBAN , amit mi mondunk .
„Mi ” csak a kormányt pártoljuk , de nem látunk tovább- jelszóval ,
nem emberi hangot megközelítően válaszolnak .
Hívő emberként is- nagy aggodalom tölt el , mi lesz három év múlva ? hagyjuk tönkre tenni amit felépített a jelenlegi kormány ?
Nem akarnak emlékezni arra a bizonyos nyolc évre ! Most nagyon rossz !- Sokkal rosszabb ! – A kormány ellen vannak -Újnak kell következni , mondják . A jobbik hangzatos, tenni nem tudó un. kampánybeszéde az igazi (: ???
A jelenlegi „LÉLEK NÉLKÜLI ” társadalomban , az alapvető emberi normális magatartás hiányában szenvedő emberek , nem tudnak felül emelkedni az „önmagam” sorsa felől , a közösség, a nemzet sorsa irányában .
Az a kérésünk , hogy legyen olyan Kormány közeli média, mely megmagyarázza az embereknek, hogy bizonyos intézkedéseket miért kell meglépni és mi lenne a következménye ha nem tennék meg .
Ok-okozati összefüggések ismertetésére van szükség !

Köszönet és hála az eddig végzett munkájukért ! További sok erőt, kitartás kívánok , valamint azt , hogy maradjanak meg ezen az úton mindvégig !

O.B.-né

__________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!