Választói vélemény Szabó Tímea képviselő asszonynak

Szabó Tímea Képviselő Asszony!

Amikor Juhász Péter és bandája belesípolt a Himnuszba egyik nemzeti ünnepünkön, azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb. Hát van!

Ez pedig az, amit Önök ma műveltek a Magyar Nemzet Történelmi Parlamentjében! Nem minősítem kedvem szerint ezt az egész szégyenletes bohózatot, mert még meg találnék feledkezni magamról. De kifejezetten kikérem magamnak, hogy Ön engem sértegessen a nagy nyilvánosság előtt!

Márpedig ha az általam is megválasztott 2/3-os keresztyén-demokrata jobboldal demokratikusan megválasztott, nagyra becsült és szeretett Miniszterelnökét, Orbán Viktort ilyen tiszteletlen, pimasz és bicskanyitogató módon megsérti azzal, hogy az arcába fütyül, ezzel engem és a velem választó nagy többséget, sok millió komoly embert, súlyosan megbántotta!!!

Pedig Ön az, akinek tudnia kell, hogy nem is lenne helye a Parlamentben, ha nem vetemedett volna arra a burkolt választási csalásra, hogy 20 évvel fiatalabb kori és jól kikozmetikázott arcképét minden villanyoszlopra kirakatja Óbudán, hogy a felületesen ítélő, az esztétikára viszont nem érzéketlen óbudai választók egy részét megtévessze, és így nyerjen el méltatlanul egy értékes képviselői helyet az arra sokkal méltóbb jobb oldali jelölt elől. Ráadásul úgy, hogy Önt Óbudán jóformán senki sem ismerte!

Nyugodjon meg, ha most lenne választás, Ön már nem jutna be Óbudáról a Parlamentbe, hiszen egyetlen életképes javaslatot sem tett eddig a Képviselőházban, annál inkább játszott arra az oldalra, mely pl. a migráns-kérdésben az Európa halálos ítéletét jelentő határozatokat vagy éppen a hitvány és hazug fércmunkát jelentő Sargentini jelentést is támogatta.

Ön szégyent hozott Óbudára! Ezért méltatlan a képviselői helyre!

Egyedüli érdeme ez alatt az idő alatt, hogy gyermeket szült a hazának.

Jó lenne, ha a felnevelését választaná főhivatásának. Erre nem kizárható domináns EQ-ja és alig sugárzó IQ-ja mellett sokkal inkább alkalmas lehet, mint a HAZA nagy léptékű ügyeivel foglalkozni! Mely utóbbira nem elég a verbális intelligencia, bölcsesség is szükséges lenne. Aminek láthatólag nincs birtokában!

Én nem vagyok közszereplő, engem nem lehet sértegetni, Ön pedig ezt tette Orbán Viktor miniszterelnök úr tiszteletlen provokálásával, aki már több évtizeden át hazai és nemzetközi viszonylatban bizonyította alkalmasságát erre a felelős posztra, aláhúzva választói, így az én választásom helyességét is. Ön megérdemli, hogy általános negatív politikai magatartásáért és ezért a maiért is elnyerje azt, ami ezekért jár! Ha majd ennek eljön az ideje, emlékezzék a szavaimra!

Őszintén elmondtam a véleményemet. Nem a megbántás, csupán a jogos bírálat szándékával. Ha mégis megbántottam volna, tűrje méltósággal.

Mint  ma tette Önnel Orbán Viktor miniszterelnök úr is, aki bölcs ember, s tudja, hogy mit kell és mit nem kell elviselnie. Mert ő valódi közszereplő a szó legmélyebb értelmében is.

Egy óbudai, nem Önt  választó nyugdíjas Választópolgár.

N. S., dr.tech.

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!