Választás után…

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Tisztelt Fidesz vezetés!
Tisztelt CÖF Vezetés!

Lassan 3 hét telt el az önkormányzati választások csúfos veresége óta, és nem tud megnyugodni sem az enyém, sem százezrek lelke, hogy hogyan történhetett mindez???

Hogyan lehetett az, hogy akármerre  a  mentem Budapesten többszörösét láttam az ellenzéki plakátoknak, az utolsó héten a sátras és led-kivetítéses propagandának és a Fidesz sehol és sehol, sem Budapesten sem vidéken!!!

Régóta érdeklődöm és tájékozott is vagyok a napi politikai témákban. Az ellenzék előre bejelentett összefogása tudott volt és matematikailag egyértelmű volt, hogy veszélybe kerülhet a Főváros és más nagy város is! Mindezt tudtuk legalább is mi, jobboldali szavazók igen! Hogy hogy a Fidesz kampány szervezői, élen Kósa Lajossal nem vették komolyan a veszélyt? Valahány médiában megjelent Kósa Lajos az ellenzéket lekezelve, elhumorizálva a dolgokat altatta a Fidesz és a kormány szimpatizánsait, hogy minden a legnagyobb rendben, és számokkal is alátámasztotta.

Hallgatva a Karc fm Paláver műsorát, ahol sokan kételkedtek a győzelemben már Budapesten és másutt is, ott is csak az volt Bayer Zsolt válasza, hogy ne izguljunk a Tarlós fog nyerni!

És aztán bekövetkezett a rémálomnak mondható forgatókönyv,  okt.13-án! Rengeteg ismerősömmel beszéltem és beszélek  azóta is, olvasom a  Pesti Srácok és más weboldalak kommentjeit és el kell mondanom, hogy nem tudjuk feldolgozni ezt a hatalmas mulasztást, tévedést, amit a Fidesz velünk szemben elkövetett!!!

Mert látjuk, hogy mi történik azóta is, hogy megint itt vannak a nyakunkon az” apró klán” dögei és a Momentum és kárba vész a kilenc éve rendbetett Főváros és vidéki kisebb és nagyobb városok!!!

Hát hogy is érezzük magunkat ezek után?

Kedves Fideszes kampány főnök és mindenki , aki ebben részt vett! Hogy gondolják, hogy bennünket meg lehet etetni holmi Borkai üggyel és ezzel magyarázni a megmagyarázhatatlant? Még tegnap is a Hírtv Címlap műsora is unalomig taglalja a Borkai ügyet, hát észnél vagyunk mi???

Hogy nem tudatták velünk időben és transzparensen a külföldi szavazók veszélyét???

Vagy talán el kellett veszíteni ezt a választást???

Mert vagy az utóbbi vagy a teljesen csőd kampány volt az ok!!! Nem Borkai, az biztos! Ő már csak max. pont volt az „i”-n.

Ilyen „lúzer” lenne a Fidesz  választási kampány gárdája mindenestül?

Sajnos választ 3 hete nem kapunk, helyette félremagyarázásokat, hogy ha parlamenti választás lett volna stb…… akkor most mi nyertük volna meg stb. Hát ezt komolyan le akarják nyomni a torkunkon???

Nekünk, akik számtalan többszázezres Békemeneten részt vettünk nem ezt érdemeljük.

A baj nagyon nagy, mert látjuk, hogy az EU-ból és a tengeren túlról nyomják ezerrel a Momentumot, az NGO-kat és hogy egyáltalán a liberális baloldal nagyon erős mindenfelé! Akkor hogyan engedhettük magunknak meg ezt a luxust??????

Nagy bennem a tenni akarási vágy, hogy megmentsük hazánkat, de sajnos miután a politika csinálás elsősorban a politikusok kezében van jelenleg csak az aggodalom és rossz közérzet jut nekünk.

Kérem a Fidesz vezetést Miniszterelnök úr vezetésével, hogy olvassák el és hallgassák meg az értelmiségi szimpatizánsok véleményét, lehet, hogy többre mennének vele, mint a sok jól fizetett rossz tanácsadóval!

Bízván abban, hogy összeszedi magát a Fidesz és főleg nagy hangsúlyt fektet a fiatal szavazókra,- akik jelentős részét elcsaklizta a förmedvény Momentum,- és nagyon komoly önmagukkal való szembenézés után egy vadonat új stratégiával indul el a 2022-es parlamenti választások felé!

Tisztelettel
Cs. E.

2019. november 6.

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!