Válasz az LMP kérdéseire

A Lehet Más a Politika nevű párt közérdekű adatigénylést adott be annak érdekében, hogy megtudja, kapott-e a CÖF-CÖKA közpénzt annak a stratégiai együttműködési megállapodásnak a keretében, amelyet a Földművelésügyi Minisztériummal kötött.

Megjegyezzük, hogy az FM-nek semmi köze a CÖF-CÖKA, a CBA és a COOP Hungary között megkötött szerződéshez, de megnyugtatásul közöljük, hogy az utóbbi szerződés sem tartalmaz szervezetünknek semmiféle támogatást. A szerződők önkéntes munkával a magyar vidék érdekében kívánnak tevékenykedni.

Szél Bernadett képviselő asszony felfokozott kíváncsiságát szeretnénk gyorsan kielégíteni, ezért közöljük: a CÖF-CÖKA-nak nyújtott állami, tehát közpénzekből származó támogatás összege e projekt keretében 0, azaz nulla forint. (Honlapunkon, a civilosszefogas.hu-n már olvasható a szerződés teljes szövege.) E kapott, tekintélyesnek nevezhető összeg felosztásának, és felhasználásának részleteiről is szívesen beszámolunk a képviselő asszonynak, ha igénye van rá. Egyet biztosan ígérhetünk: igyekszünk jól beosztani a kapott 0 forintos összeget.

Úgy tűnik, az LMP-s politikusok saját életvitelükből merítenek ötleteket, amikor korrupcióval gyanúsítják meg közösségünket. „Ki mint él, úgy ítél.” Elszámolásaink tiszták és az ide vonatkozó törvény szerint nyilvánosságra kerültek.

Az LMP-s pártpénzek kezelése körül folytak állami vizsgálatok, azonban a megállapított szabálytalanságok részleteiről mélyen hallgatnak a párt pénzügyőrnek felcsapott dilettáns számvevői.

Az LMP, illetve Szél Bernadett gyanúsítgató és prejudikáló kérdései, kirohanásai félrevezetőek a közvélemény számára.
A CÖF-CÖKA aktivistái és teljes vezetősége fizetség nélkül végzi munkáját, nem úgy, mint az olcsó népszerűséget hajhászó Szél Bernadett képviselő, akit súlyos százezrekért foglalkoztatnak az adófizetők.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!