Válasz a DIGI TV-től

Tisztelt Civil Összefogás Fórum vezetősége,

A lentiekben olvashatják válaszunkat, melyet a mai napon megosztottunk a sajtóval közleményük nyomán. Köszönjük, hogy észrevételükkel megkerestek minket és reméljük, hogy csatolt válaszunkat megfelelőnek találják a témában.

Bármi további kérdésükkel kapcsolatban szívesen állok rendelkezésükre.
Kállai Annamária
marketing manager
DIGI Kft
Web: www.digi.hu

A DIGI által nyújtott díjmentes felnőtt tartalom egyetlen telefonhívással eltüntethető az elérhető csatornák közül.
A Civil Összefogás Fórum közleményére reagálva a DIGI megerősítette, hogy bármely előfizetője az ingyenesen hívható 1272-t tárcsázva azonnal megszüntetheti a hozzáférést a felnőtt tartalomhoz.
A szolgáltató köszönetét fejezi ki a CÖF-CÖKA-nak az észrevételért, és egyetért azzal, hogy rendkívül fontos a gyermekek megfelelő értelmi, érzelmi fejlődése. A CÖF-CÖKA közleményében foglaltakkal összhangban, ha a DIGI bármely előfizetője úgy vélné, a gyerekzár, illetve a csatornák korhatár szerinti szűrése nem biztosítana kiskorú családtagjainak megfelelő védelmet, úgy elegendő felhívnia szolgáltatóját az ingyenesen elérhető 1272–n, és a DIGI munkatársai azonnal elérhetetlenné teszik a nem kívánt felnőtt tartalmakat.
A DIGI a felnőtt csatorna időkorlát mentessé tételéről ügyfeleit előzetesen tájékoztatta személyre szólóan és web oldalán keresztül is. A DIGI emellett a honlapján elhelyezett útmutatóval (www.digi.hu/gyerekzar) és telefonon is minden segítséget megad előfizetőinek a gyerekzár beállításához, alkalmazásához.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!