Torpedók támadása!

Pár hete attól hangos a Népszabadság és a Népszava, hogy a CÖF-CÖKA önkéntesei, akik a fizikai határzár építésében résztvevő honvédeknek és rendőröknek ajánlották fel segítségüket, megbízható információk szerint elutasításra találtak. A szorgalmas újságírók meg sem kérdezték, hogy hányan jelentkeztek, és a jelentkezők felajánlásai mit tartalmaznak.

Büszkék lehetünk arra, hogy ezernél is több hazafi ajánlotta fel egy napos önkéntes munkáját, míg mások 1,5 millió forintot küldtek támogatásként. Két szervezet pedig ingyenes ellátást ígért a munkában résztvevőknek.

Mindenki számára világos, hogy a civilek határzár melletti közvetlen munkája felügyeletet igényel, a részvétel logisztikai folyamatát jól át kell gondolni. Ezért a BM Operatív Törzsének közreműködését kértük, és meg is kaptuk.

Miután a médiában napvilágra kerültek a CÖF-CÖKA szervezésének adatai, amelyek igazolták a magyar polgárok segítőkészségét, a baloldalinak nevezett sajtó mélyen hallgat, nagy a csend. Nem probléma, hiszen a blöffölő újságíróktól nem várhatjuk el a bocsánatkérést.

A tény az, hogy már megint nem sikerült egy közösségi együttműködést szétverni. Lelepleződött a baloldalinak mondott ellenzék és az őket támogató liberális médiumok „tiszta szívből” jövő reakciója.
Mi pedig, ha hívnak, megyünk, ha kell Hegyeshalomra, ha szükséges Röszkére, más esetben Zákányba és így tovább.

A gazdasági bevándorlók nyomait el kell tüntetni. Az érintett területeken a helyiekkel közösen önkéntes munkánkkal, és adományainkkal vissza kell költöztetnünk a békességet.

Csizmadia László

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!