Tanárok sztrájkja – vélemények 1.

Maximálisan egyetértek a Közlemény minden szavával. Kérem a CÖF megnyilvánulását minden lehetséges fórumon! Vegyék igénybe a közszolgálati TV-k, Echo Tv, sajtó minden lehetséges formáját!
dr F. P. E. nyugd. tanár és családja

_______________________________________________

Egyetértünk! Azzal is kilóg a lóláb, hogy április 15-én egy fekete-ruhás nővérrel való szolidaritás miatt volt több helyen tanítási szünet. Legközelebb egy elkóborolt kismalac miatt nem lesz tanítás?

Dr E. I.
Nyíregyháza

______________________________________________

Kedves Barátaim!
Köszönöm ezt a közleményt, teljes mértékben egyetértek vele.
Azt hiszem, hogy a joggal való visszaélés az, ha a gyerekeket használják fel politikai célokra. Ezért azokat, akik ezt teszik, (Gallóné, Pukli úr stb.) bírói úton felelősségre kellene vonni, illetve eltávolítani a pedagógus karból.
Mellesleg az is gusztustalan, ahogy felhasználták pofátlanul annak a fekete ruhás nővérnek (Sándor Máriának) az őszinte kifakadását, aki az ápolónők megbecsüléséért szállt síkra, teljesen jogosan. De őt is félre vezették és felhasználták a saját nemtelen céljaikra, sőt az egészségügyi dolgozók életkörülményeinek a javítása elé tolakodtak a saját mondvacsinált követeléseikkel. Nekünk civileknek ezt is látnunk kell.
Baráti üdvözlettel: P.G.
______________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Alapítvány!

Minden szavukkal egyetértek! Teljesen fel vagyok háborodva, hogy magukat pedagógusnak nevező … egyének ekkora cirkuszt csinálnak. Más dolgozó is van a világon és Ők nem  heti 22 órát dolgoznak, nyáron nincsenek otthon két hónapig és nem akarnak belepusztulni a munkába!

Persze lehetne több a bére mindenkinek, de  várják már meg, hogy ez a szegény KORMÁNY lélegzetvételhez jusson és tudjon a lehetőségekhez képest mindenkin segíteni! Szégyenteljesen viselkedik ez az önző bagázs! Bezzeg a Gyurcsány idejében lapultak mint nyúl a fűben! A politikát most miért nem hagyják az iskolán kívül?

Mi lesz a most érettségire készülőkkel és mi lesz a kicsi unokáinkkal, akik most kezdték el az iskolát??

Kérem, továbbra is hallassák hangjukat! Támogatójuk: N. S. és családja Paks

/ Mellesleg itt is a komcsik hőbörögnek!/

Hajrá Magyarország!
_________________________________________________

Az állam vezetői demokratikus, előkészített döntéseket hoznak a nagy nyílvánosság előtt. A másokra szavazók adatait az adatvédelmi törvény védi, ellenben a sztrájkoló tanárok közvetlenül ismerik a tanulókat és környezetüket,  a ‘természetes” bosszùra módjuk van.
Amennyiben intézményvezetők is csatlakoznának,  akkor azok politikai bosszúja a nem sztrájkoló tanárokat is célozhatja.
A szűlők természetes joga, hogy zavartalanul dolgozhassanak, gyermeküket biztonságban tudják egy oktatási, nevelési intézményben. melyet az államháztartás tart fenn. az adófizetők pénzéből.
A szűlők nagy része keményen megdolgozik a munkabéréért. Időben és erőfeszítésben sokkal kevesebb bérért munkálkodik.  Ezek a dolgozók is szeretnének béremelést, de váriuk kell!
S nyári vakáció alatt fizetett szabadsàgon vannak,  ami alatt akár munkát vállalnak több pénzért, akár nyaralnak.  Ilyen jólétről az átlag szűlők nem àlmodhatnak.
Mindezeket figyelembevéve jobb lenne, ha nem botrànkoztatnák a szűlőket, diákokat , becsületes adófizetőpolgárokat és a közrendet!
Másoknak is vannak problémái, sokkal nagyobbak!
Másoknak is vannak jogai, főleg a kötelességteljesítés feltételekhez!
A hőbörgő tanárok politikai gazdaságtan és protokoll tudásában nagyon képzetlenek…
Általános munkabeszűntetés? Öt percre?
Gyász- szallag?
Meghalt a nemzeti és etikai ismertetük!?
Gondolkodjanak már , hogy mikor és kik, miért viseltetnek gyásszalagot!?
O.A.
__________________________________________

Tisztelt Cím!

Tökéletesen egyetértek. Valahogy meg kellene állítani ezt a felforgató tevékenységet. Meggyőződésem, hogy itt nem a pedagógusok csinálják a cirkuszt, csak kényszerülnek beállni a sorba. (A tüntetéseken is inkább az ellenzék szimpatizánsai alkotják a tömeget, nem a tanárok.) Felháborító, hogy most már, gyermekfelügyelet címén, szinte állásfoglalásra szólítják fel a szülőket is. Kérdésük: igénylik-e a tanítást, vagy csak felügyeletet kérnek. Ez már több a soknál. Melyik szülő ne aggódna, hogy a gyermekén csattan az ostor, ha állásfoglalása nem egyezik a tanáréval?

Bocsánat, hogy kifakadtam.

Minden jót kívánok Önöknek, nagy Tisztelettel!

Cs. G.-né, Budaörs
___________________________________________

Tökéletesen egyetértek a  KÖZLEMÉNY  minden szavával! Csak azt nem értem, hogy a kormány miért hezitál ezeknek az anarchistáknak a  közéletből való kivonásával????? Minél előbb foganatosítani a büntetőjog erre vonatkozó passzusait!!!
J.P.
___________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapitvány!

Mélyen egyetértek a leirtakkal.  Meddig türheti ezt a Kornány, meddig türhetjük mi? (Meddig türte volna egyesek által hőn imádott Gyurcsányunk? – Semeddig, eddig sem juthatott volna a dolog, gondoljunk csak a kordonokra, szem kilővésekre, stb)

Én ha olyan pozicióban lennék (szerencséjükre nem vagyok) én minden úszitót, munkát föl nem vevőt,, osztályozni nem akarót, az érettségiket megzavarni kivánót,  mindezeket kitenném az állásukból.. A felsoroltak első sorban a gyerekeknek okoznak kárt,

Üdvözlettel:  H. E.-né
_____________________________________________________________

Bizony, fel kellene őket jelenteni lázítás, a törvényes hatalom megdöntésére irányuló szervezkedés miatt, mely céljukat nyíltan hirdetik is!

Emellett, nem ártana egy kormánytámogató újabb „Békemenet” megszervezése sem, szem előtt tartva a kijevi események kimenetelét, melyek hasonló forgatókönyv szerint zajlottak.
A 24. órában vagyunk!

Üdvözlettel,

V.Sz.
Szellemi Honvédő
___________________________________________

Nemcsak remeljuk, de koveteljuk, ne kapjanak semmifele kozkegyelmet ezek az anarchista senkihzik, akiket azzal bizott meg a hatterhatalom, hogy Ukrajnat csinaljanak hazankbol. Nagyon szigoruan jarjon el a hatalom veluk szemben, vegyenek igenybe minden jogi lehetoseget, mert ezt amit csinal egy par szelhamos nem turjuk tovabb. Nem azert valsztottuk meg ketszer ketharmaddal ezt a kormanyt, hogy senkihaziak altali zaklatastol ne tudja megvedeni a lakossagot.

H.E.
___________________________________________

De miért nem tüntettek akkor a tanerők, amikor a hazugságokkal teli történelemkönyvet kellett nekik tanítani?

Vagy amikor a finn-ugor rokonságot megcáfolták a finnek, de a mi nyelvkönyveinkben benne maradt?

Vagy amikor „magyarellenesbálint” szétverte  a bevált nevelést-oktatást, ami Nobel-díjasokat nevelt ?

Esetleg amikor teljesen felszámolta az iskolákban a fegyelmet és a nevelést, s csak a liberális oktatás nyomhatta a gyerekekbe az „‘önzés szabadságát”?

Dr. B.G.
___________________________________________

MINDEN MONDAT MINDEN SZÓ VALÓS DOLGOKAT TAKAR..MIT KÉPZELNEK EGYES EMBEREK ,HOGY FEFORGASSÁK EGY ORSZÁG ÉLETÉT!!!!!!!!!!MIFÉLE SZAKSZERVEZETI VEZETŐK EZEK—FELFORGATÓK—- EZT NEM SZABAD ENGEDNI!!!!!!!!!!!
F.L.
____________________________________________

Ez a cselekedetük véleményem szerint kimeríti a állami jogrend elleni lázítás fogalmát, és nemzetbiztonsági kockázatot is jelent. Jó volna gyorsan intézkedni a hatóságoknak!
P.A.
____________________________________________

Teljesen egyetértek. Nem igaz, hogy ezek az itt ragadt vén LAZÍTO komonistakat nem lehet leállítani!!! Lázár Ur meg fizetésemelést ígért nekik a tegnap egy fillért sem az ilyeneknek es kirakni a szuruker, a pedagógus társadalomból!!
Udvozlettel B. B.-né
____________________________________________

Békemenetet!!! A politikai haszonszerzés egyértelmű. Csak az erőből értenek mert gyávák!
T.J.

____________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!