Stoffán György: Amíg még lehet! – Orbán Viktor védelmében

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Mi is megdöbbenéssel állunk a különféle újság hasábokon közzétett, az Indexen kifigurázott fényképek láttán, amivel Orbán Viktor miniszterelnököt próbálják TUDATOSAN lejáratni.

Szégyenletes dolog, hogyan ez megtörténhet. Nem beszélve, hogy DIKTÁTORNAK nevezi, és röhög az előre kigondolt szövegén. Eddig sem voltunk jó véleménnyel az Európai Unióról, ezek után pedig kimondottan rossz vélemény alakult ki a viselkedés módjukról. A Magyarországról szóló vita egy „gitt egylethez ” volt hasonlítható , ami szégyenéletesen primitív módon zajlott le. Egyetlen ember volt, aki türelemmel, bölcsen vállalta az igazságát Orbán Viktor miniszterelnök volt.

Milliós juttatásokat kapnak az EU-tagok, ezért a munkáért??? Úgy látszik Magyarországgal szemben a Szanyi féle mentalitás válik uralkodóvá, azt veszik át, amit nem szabad megengednünk, ami ellen tennünk kell, de hogyan?

Békemenet nem indul, mi pedig másként nem tudunk kiállni. K.I-né

Csak Stoffán György cikkéből tudjuk idézni:

Stoffán György: Amíg még lehet! – Orbán Viktor védelmében
2015. március 26., 2:07
Engem sért, amikor az idegen pénzért mocskolódó primitív csürhe Orbán Viktort gyalázza.
Sért, mert hazug és ocsmány mindaz, amit egy bűnöző szélhámos bukott politikai niemand hazaárulása által ordítoznak Európa széltében-hosszában. Vajon hol volt ez a primitív „országalja”, amikor 2006-ban, a mai tüntetéseknek és hazaárulásoknak a hangadója lövetett a nemzetre? Hol volt ez a piszkos csürhe, amikor ott kel¬lett volna lenni a vártán,amikor a nemzet azt kívánta vol¬na, hogy együtt harcoljuk ki az elcsatolt nemzetrészek magyarságának — most már visszaadott — állampolgárságát? Hol volt ez a senkiházi tömeg, amikor a nagy pénzes panama reményében bezárták az OPNI-t, bevezették a vizitdíjat, vagy eltörölték a családok támogatását, s Gyurcsán nejének kezdeményezésére már a csecsemőket is magára akarták hagyatni az édesanyákkal. Hol volt ez a söpredék, amely a rekedten ordítozó trágár „szónokot”primitív skandálásokkal megszakítva hallgatta a Kossuth téren?
Mi a mi teendőnk? Minden hiba vagy sérelem félre tétele mellett kötelességünk Orbán Viktor megvédeni a támadásokkal szemben. A jobboldal ismét hezitál, úriemberkedik, ahelyett, hogy jól pofán csapná a felhergelt tüntetők vezetőit, megszervezne egy újabb Békemenetet, s letartóztatná a hazaárulásvádjával Gyurcsány Ferencet és társait, akik között ismeretlen tettesekként bírókés ügyészek is vannak, mint.

Mert elég volt abból, hogy saját hazánkban nem tudunk békében és csendes szeretetben élni! Elég volt abból, hogy a magát demokratának nevező liberális,zsidó és kommunista csürhe, rettegésben akarja tartani azt a nemzetet, amely többség 2014-ban háromszor verte vissza a gyurcsányi diktatúrában kapott sérelmeit.

Most kellene újra Kossuth térinek lenni, most kellene minden áldott nap ott állni a parlament terén, és biztosítani Orbán Viktort arról, hogy ha kormányából többeket nem is szeretünk, de e vészhelyzetben kiállunk a magyar és keresztény szellemben irányító kormányfő mellett. Nem tűrheti a jobboldal, hogy egy gyáva, nagyhangú tömeg fenyegetőzzön, vádaskodjon és azt az Orbán Viktort szidalmazza, aki kabinetjével gazdaságilag lábra állította a Gyurcsányéktól súlyos sebet kapott országot.

Elegem van abból, hogy e gyurcsányi — idegen pénzen hörgő — tömeg rendre a nyilas vagy épp kommunista söpredéket juttatja eszembe, s e két diktatúrának semmit nem jelentett a nép hatalma, azaz, a demokrácia. Mint ahogy az USA-nak sem jelent semmit… Elegem van abból, hogy ennek a trágyaszagú ócska csőcseléknek a szellemi elei nagyapáinkat és apáinkat ölték, deportálták a Hortobágyra vagy épp a Gulágra, hogy negyvenöt éven át mást sem tettek, csak ámokfutásukban romboltak minden nemzeti és erkölcsi értéket… és a lelkeket.

Igen, Orbán Viktort meg kell védeni. Ez kötelesség. Minden áron és minden eszközzel. A hazaárulókat le kell tartóztatni és a kormányból három-négy embert bizony útjára kell bocsátani. Mert ez a polgárháborút kirobbantani akaró magatartás bűn a nemzettel és az egyes emberekkel szemben. Fel kell tehát készülni a legrosszabbra, mert a csürhe vezetői tudják, mit csinálnak, a jobboldal pedig nem mer reagálni. Meg kell mutatni az e¬rőt, meg kell védeni Orbán Viktort, hogy érezze: milliók állnak mögötte, és el kell zavarni az országból azt a politikai kisebbséget, amely anarchiát készül előidézni. A kormánybuktatás maradjon egy liberális-kommunista-zsidó-jobbikos álom. Mert álmodni azt nekik is szabad… Viszont a trágár és kegyeletsértő szónoklatokat a Kossuth téren — ahol Gyurcsányék szellemi elődei százakat lőttek agyon orvul —,és Orbán Viktor gyalázását kikérem magamnak mind sváb, mind magyar nemzetem nevében. Kikérem magamnak őseim és utódaim nevében, mert én őseim helyett és utódaim érdekében szavaztam áprilisban a Fideszre, azaz voltaképpen Orbán Viktorra. Tehát ha még nem látnánk világosan, Orbán Viktort meg kell védeni mindnyájunk érdekében, még akkor is, ha világosan látunk bizonyos hibákat. Orbán Viktort lassan „sajátjaitól” is meg kellene védeni. „Mert a helyzet az jó, de nemreménytelen.”

Stoffán György – Európai idő
főszerkesztő helyettes

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!