Semmit rólunk, nélkülünk

A CÖF vezetőségének!

Tisztelt Elnökségi Tagok!

Ha valaha, akkor most valóban aktuális a CÖF jelmondata: Semmit rólunk, nélkülünk! Az a botrányos, szemtelen eljárás, amit végig kellett néznünk kedden délután (és amit egyébként világszerte figyeltek – ilyen még nem volt!), majd szerdán lenyelni a békát, azaz a törtvénytelen szavazást, amelyet Tajani elnök erkölcstelen és törvénytelen határozata segített világra (ti. a tartózkodás nem számított) nagyon is aktuálissá tenne egy újabb békemenetet!

Az EU Parlament elképesztő arcátlansága revansot kívánna meg! Méghozzá a megsértett magyar népnek és Magyarországnak kellene a hangját felemelnie: nem a miniszterelnökről van szó. Ő csak eltűrte miattunk azt a pimaszságot és durvaságot amit Strasbourgban kapott.

Hazaárulóink a mi szégyenünk, ahogy Orbán Viktor mondta. Személy szerint csak a feleségeiket sajnálom, hogy ilyen sz@r emberek mellé kell lefeküdniük este.

*

Szép hosszú őszt jósolnak, van lehetőség megrendezni egy békemenetet, olyan jelszavakkal, amelyből kiviláglik, nem vagyunk birkák, és nem a kormányról van szó!

Kérem, fontolják meg! Tudják, milyen sok emberben felmerült most ez a gondolat??

Üdvözlettel és tisztelettel,

F. ZS.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!