Az antihunitizmusról

Kedves Barátaim!

Vérlázító, hogy az EU-s idióták, a gyilkos komcsik nyugat-európai elvtársai meg a libsik és a csonka-magyarországi, főképpen budapesti belvárosi követőik — idegen származású selyemfiúk és kékharisnyák — milyen felháborodottak, amikor úgymond antiszemitizmust „érzékelnek”, vagyis az európai kontinensen szétszórtan lakó arab és zsidó népség elleni bárminemű fellépést, ám cseppet sem törődnek azzal, ha az EU brüsszeli és strassburgi intézményeiben vagy a német, francia, usás és más uszító sajtókban tombol az általuk gerjesztett antihunitizmus, azaz a magyar nemzet elleni gyűlölet szitása, dühöng az általuk gerjesztett magyarellenesség, a nemes magyar nemzet elleni aljas uszítás!

Az antihunitizmus nem új keletű jelenség Európában: a nyugat-európai vezetők, társadalomtudósok Attila nagy királyunk óta gyűlölik a magyarokat, és hintik az antihunita gyűlölet magvait népeik körében. Az antihunitizmus 2010 óta, a II. nemzeti Orbán-kormány európai színtérre lépésétől kezdett felerősödni, amit a magyarok Kárpát-medencei hazájában lakhellyel bíró, a Magyar Királyságba hajdan bevándoroltak leszármazottai és egy lakáj kollaboráns hontalan népség kezdett felszítani.

Felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy az antihunitizmus társadalmilag éppen olyan káros és üldözendő, mint az antiszemitizmus! Nemcsak ez utóbbi ellen kell ún. zéró toleranciát hirdetnie a magyar nemzeti kormánynak, hanem a külföldi idegenek és hazai lakájaik galád antihunita megnyilvánulásai ellen is!

Szólaljatok fel Ti is mindenhol, hogy minden magyar nemzeti közösség ítélje el az antihunitizmust, amit legfőképpen azok a hazátlan, a mi Kárpát-medencei hazánkban pusztán csak lakhellyel bíró idegenek gerjesztenek, akik hörögve röhögnek rajtunk a háttérben, amikor antiszemitizmusról rikácsolnak! Nekem semmi bajom nincs sem az arabokkal, sem a zsidókkal, sem más szemita népekkel, csak a tisztességtelen viselkedésűeket, a becstelen embereket ítélem el. Ámbátor az a határozott véleményem: helyesebb, ha minden népség a saját eredeti hazájában vitézkedne, nem az európai kontinensen.

Vigyázat, a nyugat-európai globális nagyvállalatok és a pénzvilág vezérei megint csatákat indítottak a nemes magyar nemzet ellen 30 ezüst pénzen megvett nyugati és itteni hazátlan politikusok hisztizésével! Ez csak a kezdet! Szervezkedjünk, álljunk ki a nemzeti kormányért, szálljunk síkra nemzetünkért!

    Éljen a magyar nemzeti kormány!

    Legyünk résen!

    Isten minket úgy segéljen!

Üdvözlettel:

V. GY. nemzetőr, szellemi honvédő

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!