Sajtóközlemény

                                                                                              NYÍLT LEVÉL
                                                                                                  válasz

Alulírottak nem tűrjük szó nélkül Magyarország gyalázását, történelmünk és kultúránk semmibe vételét! A német és osztrák értelmiségiek nyílt levele illetéktelen és megengedhetetlen beavatkozást jelent Magyarország szuverenitásába, egy másik ország politikai és társadalmi életébe. A társadalmi csoportok egymás ellen uszítása, a társadalmi béke hatalomvágyból történő felbomlasztása a legrosszabb emlékezetű bolsevik diktatúra eszközei voltak. Nem szabad, hogy visszatérjen a 21. századi Európa politikai eszköztárába mindaz, amitől a kommunista mozgalmak és hatalmi struktúrák felszámolása során nagy nehezen megszabadultunk!
Békére, igazságosságra, a valóság tiszteletben tartására, értelmes párbeszédre van szükség a különböző meggyőződésű, eszmei elkötelezettségű emberek között, és nem rágalmakkal teli, erőszakos és megalapozatlan hisztéria-kampányra.
Követeljük, hogy a nyílt levél aláírói kérjenek bocsánatot Magyarországtól, a magyar kormánytól és az egész európai nyilvánosságtól, amelynek demokratikus közvéleményét félretájékoztatják és félrevezetik!
Csatlakozni lehet a www.civilosszefogas.hu oldalon.

A már két ezredet képviselő szellemi honvédség készültségben van. Válaszolunk a nemzetünket, népünket, kormányunkat érintő, az igazságot nélkülöző vádakra.
Biztatjuk Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy személyesen védje meg a nemzet népét az április 17-én Európai Parlamentben szervezett, a baloldali és balliberális erők által kierőszakolt, alkotmányunk helyzetéről szóló vitában.
A Civil Összefogás Fórum támogatói és a szellemi hadsereggé alakuló értelmiségi honvédők azt várják, hogy az Európai Parlamentben zajló vita után a Békemenet erejével is élve mutassuk meg, hogy töretlenül támogatjuk a magyar kormány nemzeti szuverenitásunk, önálló politikánk megvédése érdekében folytatott munkáját.

CÖF alapítók, szóvivők

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!