Kérjenek bocsánatot! – Itt lehet csatlakozni a Szellemi Honvédelemhez

Ötven, magát értelmiséginek mondó osztrák és német, szakmájukat tekintve filozófus, publicista, zenész, tudós, képzőművész és költő kiáltványban buzdítja Európa polgárait a magyar kormány megdöntésére. Lázadást szítanak, Magyarországot a kontinens „rothadó gócának” nevezik. Mint írják, a magyar népet fel kell szabadítani, az Orbán-kormány egyre fasizálódó uralma alól.

 A kiáltványt a marxista nézeteiről elhíresült dramaturg, Klaus Pierwass szövegezte, melyben a szélsőbaloldali és a balliberális nézetek egybefonódnak. Íme, újra összenőtt, ami összetartozik: az internacionalizmus és a globalista kozmopolitizmus. A leginkább árulkodó mondat a kiáltványban az, amikor arról írnak, „az Orbán-kormány zavartalanul jobboldali rezsimmé alakítja át az államot.” Igen, itt a lényeg: az európai közvélemény e főgurujai, felkent véleménymondói számára a „jobboldaliság” főbenjáró bűn.

Alulírottak nem tűrjük szó nélkül Magyarország gyalázását, történelmünk és kultúránk semmibe vételét! A német és osztrák értelmiségiek nyílt levele illetéktelen és megengedhetetlen beavatkozást jelent Magyarország szuverenitásába, egy másik ország politikai és társadalmi életébe. A társadalmi csoportok egymás ellen uszítása, a társadalmi béke hatalomvágyból történő felbomlasztása a legrosszabb emlékezetű bolsevik diktatúra eszközei voltak. Nem szabad, hogy visszatérjen a 21. századi Európa politikai eszköztárába mindaz, amitől a kommunista mozgalmak és hatalmi struktúrák felszámolása során nagy nehezen megszabadultunk!

Békére, igazságosságra, a valóság tiszteletben tartására, értelmes párbeszédre van szükség a különböző meggyőződésű, eszmei elkötelezettségű emberek között, és nem rágalmakkal teli, erőszakos és megalapozatlan hisztéria-kampányra!

Tiltakozunk Magyarország bemocskolása, meghurcolása ellen, tiltakozunk a törvényes magyar kormányt lejárató uszítás ellen!

Követeljük, hogy a nyílt levél aláírói kérjenek bocsánatot Magyarországtól, a magyar kormánytól és az egész európai nyilvánosságtól, amelynek demokratikus közvéleményét félretájékoztatják és félrevezetik!

 

CSATLAKOZÁS  A SZELLEMI HONVÉDELEMHEZ

 

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!