Plakátkiállítás

Tisztelt CÖF-CÖKA vezetés!

Először is köszönetemet szeretném kifejezni igen sokunk nevében, amiért ilyen önfeláldozóan és kitartóan dolgoznak és harcolnak Nemzetünkért!

Véleményemet csak néhány rövid mondatban írom le, mert biztosan rajtam kívül is igen sokan írnak levelet Önöknek.

Magyarország csupán Ukrajnával határos, ahonnan a harcok miatt valóban menekülhetnek emberek, családok.

Az összes többi migráns, akik valósággal betörnek, berontanak hozzánk a lezárt – kerítéssel is védett – határainkon keresztül, számos biztonságos országon keresztül jutnak el idáig, tehát nem lehet őket menekülteknek nevezni, ráadásul eláraszthatták Európát az Isis harcosai is.

Mivel nem beszélhetünk menekültekről, egyszerűen értelmezhetetlen, hogy akár 1 centet is fizessen az az ország, aki nem hajlandó elfogadni a kvóta szerinti migráns elosztást.

Kifejezetten károsnak tartom, azt számolgassuk, mennyit is kellene fizetni szolidaritási adóként, ahelyett, hogy határozottan kimondanánk, csakis azoknak kell állni az összes ezzel kapcsolatos költséget, akik behívták, bátorították, sőt szervezetten szállították őket. Ez a migráns áradat egyetlen egy országnak sem jó, csakis a multiknak, akiknek a 21 milliónyi Európai (többségében Keresztény) munkaerő nem megfelelő, mert nekik sokkal olcsóbb munkaerő kell. Nagyon szomorú, hogy Ferenc pápa is menekülteknek kijáró szeretettel és biztatással kezeli a migránsokat, nem foglalkozva még azzal a gyötrő ténnyel sem, hogy az Isis katonák kegyetlenül lemészárolják a keresztény testvéreinket és lerombolják a templomaikat.

Kérem, próbálják elérni, hogy a közvéleményben az legyen a természetes, hogy minden erőnkkel kiállunk a kormány politikája mellett és sem a kvóta szerinti elosztást, sem pedig az un. szolidaritási adót nem fogadjuk el!

Köszönöm szíves figyelmüket.

Üdvözlettel:

K.I.
____________________________________________

Kedves Barátaim !

Az MSZP és csatlósai megint trükközni akarnak a népszavazással kapcsolatban.Logikus lépésként,kívánják rávenni a kormányt,hogy az általuk -állítólag-100-100 ezer összegyűjtött népszavazás kezdeményezési aláírások alapján-vélelmük szerint-kiírandó 2 népszavazási kérdés a mi kvóta elleni szavazásunkkal együtt legyen szavazásra bocsájtva.

Kérlek Titeket tiltakozzatok ennek a lehetősége ellen is,nem csak azért mert sok sok kétség fér ahhoz,hogy ezek az aláírások meg vannak e,illetve arra a célra lettek e aláírva,amire most fel akarják használni,de azért is,mert ezekre a kérdésekre vélhetőleg csak az aláírók fele menne el szavazni(ha elmenne),míg a kvóta elleni népakarat kinyilvánításáért az ország összes jó érzésű szavazati joggal rendelkező polgára elmenne az urnákhoz.

Ne adjuk meg a lehetőségét sem annak,hogy jelentéktelen,kizárólag a kormányunk munkáját gáncsoló kérdéseiket összemossák egy az országunk létét meghatározó népszavazással !

Tisztelettel:
Sz.J.T.
__________________________________________

Tisztelt Cöf !  Megérett az idő a nagy tavaszi BÉKEMENETRE!   Van rá okunk.
ZS.I.
__________________________________________

Köszönöm ezt a remek tájékoztatást,sajnos mi vidéken csak így tudunk tájékozódni.

K.J
Nagykálló
__________________________________________

Tisztelt Uraim!

Köszönöm a Hírlevelet. Igen szomorú, hogy az Európai Unió vezetői nem látják a migránsok tömeges beengedésének súlyos következményeit. A „menekültek” nagy része nem oldja meg Európa demográfiai és munkaerő problémáit. Helyette a földrész biztonságát veszélyeztetik. Az európai vezetők hozzáállásánál számunkra még szomorúbb, hogy a balliberális pártok támogatják ezt a politikát. Nem veszik észre, hogy a saját vermüket ássák ezzel. Ha a muzulmánok többségbe kerülnek, a keresztényeket és a szabadelvűeket elnyomják. Ezért mindenképpen tiltakozni kell az EU terve ellen. Ha több ország összefog a kilátásba helyezett büntetés ellen, akkor talán az Unió vezetősége megváltoztatja a döntését. Remélem, a magyar lakosság egyre nagyobb része fog józanul gondolkodni és elmegy a népszavazásra. És bízunk abban, hogy jó helyre húzza be az X-et. Úgy legyen.

Üdv. H.-né P. Cs.
__________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Nagyon egyetértek a migráns kérdésben  állásfoglalásukkal.

Kérem Matolcsy úr védelmében is tegyenek lépéseket. Akik a maguk gaztetteiből tudnak csak kiindulni, azok üldözik, támadják.

Köszönettel és tisztelettel:

B.M. dr.
__________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA vezetősége

Amit az EU vezetése művel az azt mutatja, hogy EURÓPÁT árulók vezetik. Amerika és annak szövetségesei politikáját akarják az európai nemzetekre rázúdítani. Ezzel egész Európát benne különösen Magyarországot akarják tönkretenni. Ugyan azok akarják megfojtani Magyarországot, akik az I. világháború majd a második világháború után  tették tönkre.  Aztán 1956-ot árulták el. Mit várunk ezektől a gazemberektől? Ezek Amerika megrendelésére tesznek mindent. Béke menetet kellene szervezni az EU árulói ellen. A csehek után nekünk is szavazni kell a kilépésről.

Mi lest gyermekeinkkel, unokáinkkal? Nem azért építettük fel végre fel Magyarországot, hogy ezek a gazemberek újra lerombolják. Orbán Viktor miniszterelnök véres verejtékkel érte el ezeket az eredményeket a magyarokkal együtt. Béke menet!!

Tisztelettel: Dr. K.B. és felesége
__________________________________________

Egyetértek.Az emberekkel.Minden áron meg kell fékezni a migráns áradatot.A határainkat tűzzel vassal meg kell védeni.Országunkba csak az jöhet be,akit beengedünk.Nem akarom,hogy fizessünk azért mert nem engedjük be a menekülteket.
S.I.
__________________________________________

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!