Agyalágyult legfőbb vezetők az Európai Unióban

Nem irigylem Orbán Viktor miniszterelnök urat, aki a tőle évek óta megszokott higgadtságát megőrizve, most, ebben a vérlázító esetben is államférfihoz méltó módon, rendkívül kulturált és szolid hangnemben, ám a lényegre tapintva nyilatkozott a migránsok, illetve a gyalázatos EU-vezetők dolgában.

Természetesen a betelepítendő migránsok befogadásának megtagadása esetén fizetendő 250.000.- EUR0-s „fejpénzre” gondolok. Én azonban nem vagyok miniszterelnök, csak egy egyszerű, hétköznapi állampolgár,engem nem köt a felelős politikusoknak kötelező önmérséklet. S mint rokonaim, barátaim, ismerősem egytől egyig, az EU-vezetőket migráns ügyben minden vonalon, – de most, a 250.000.-EUR0-s „fejpénz” kapcsán aztán végképpen – elitélő gondolataimat és érzelmeimet képtelen vagyok ilyen, a diplomáciai nyelvhasználat rendkívül  magas fokán megfogalmazni.

Én – vagy hogy az említettek nevében is szóljak MI, – bizony agyalágyultnak, gyalázatosnak tartom, tartjuk az EU azon felelős beosztásokat betöltő vezetőit, akik tűzön – vízen át, mindenáron és mindenképpen meg akarják változtatni a több évezredet megélt Európa etnikai, vallási, kulturális, morális, stb. képét.

Ezek az EU vezetők árulók, egy egész kontinens, Európa árulói!

Ráadásul kár a mellüket fél téglával verni, hogy ők milyen nagy demokraták!

Mert ellenkezőleg: ők a demokrácia legnagyobb, bűnös ellenségei!

Én életem 70 éve alatt – legegyszerűbb megfogalmazásban – mindig azt hallottam, hogy  demokrácia alatt  a többség akaratának érvényesülését kell érteni, s ezt a kisebbségnek tiszteletben kell tartania és el kell fogadnia.

Most azonban tudván tudom, hogy Európa lakosságát az EU említett vezetői migráns ügyben (akarják-e az emberek ezt a fokú beözönlést vagy sem) nem kérdezték meg! Miért nem? Meggyőződésem, hogy azért, mert teljes mértékben tudatában vannak annak, hogy Európa lakosságának a többsége ezzel a ma tapasztalható migráns (de inkább bevándorló) beözönléssel  NEM  ÉRTENEK EGYET! Nem merik az embereket megkérdezni, mert tudván tudják, hogy az európai emberek döntő többsége korántsem migráns-párti! Ezért aztán nem merik megkérdezni az emberek véleményét, mert a reánk, európaiakra erőltetett kényszere betelepítést lesöpörnénk ezen EU-vezetők asztaláról!

Mert erről van szó! Rólunk, a mi életünkről, a mi életkörülményeinkről döntenek a meghallgatásunk nélkül, bizonyosan a mi akaratunk ellenére!

Miféle furcsa demokrácia ez?

Ha ez lenne a demokrácia, akkor minek nevezhető az, amikor saját sorsukról, saját jövőjükről kikérik az emberek, a különböző európai államok állampolgárainak a véleményét? Amint azt a magyar kormány népszavazási kezdeményezése jelenti a kötelező befogadási kvóták undorító, aljas és elvetendő elképzelésével szemben?

Mi, mai magyarok, illetve azok többsége, azok akarunk maradni, amik vagyunk. Nem akarunk muszlimok lenni, nem akarunk a saria, a muszlim jog szerint élni! Semmi bajunk sincs a muszlimokkal akkor, ha a saját országaikban úgy élnek ahogy akarnak!  Ez az ő dolguk! Ám ahogyan mi, európaiak nem megyünk kéretlenül a muszlim országok nyakára, hogy ők tartsanak el minket, miközben megváltoztatjuk majd, s a mi képünkre formáljuk, a mi ízlésünknek, szokásainknak stb. megfelelően alakítjuk át az ő életüket,  elvárjuk, hogy ezt ők sem tegyék itt nálunk!

Ezt itt Európában csak néhány agyalágyult, idióta európai uniós vezető képzeli el, -. amíg teheti!

Dr. P.G.

nyugdíjas, jogász, közgazdász, szociológus

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!