Piaci kofák el a kezekkel Európától!

A gazdasági bűnözők felső kategóriáját maffiózóknak nevezik. Módszereikkel behálózzák a világot. Mindenáron területi helyfoglalással biztosítják életterüket. A pénz és a hatalom megrögzött követői, a korrupció bajnokai. Jó esetben legfőbb ellenségük a gondoskodó állam, amelynek kötelessége polgárainak védelme.

A 21. század elején, új jelenség kibontakozásának vagyunk tanúi. Sok esetben házasságra lép a politika és a maffia. Feladatának tekinti a polgárt védő állami berendezkedés lazítását, esetleges felszámolását. Az Isten, haza, család törvényszerűséget tagadják, igyekeznek megvalósítani a maffiakormányzást, előkészítik a világkormányzás jövőjét.

Szuperideológiát fogadtatnának el, ahol Isten helyébe lép a pénzbirodalmat kézben tartó, szűk létszámú maffia.

Érezhető nyomulásuk fő állomása Európa. A kontinens elfoglalása egy világháború sikerével ér fel, különösen, mert ehhez a nemzeteket nem kell megnyerni. Szükség van azonban potom pénzért nemzetárulókra. Előhúzzák régi-új ideológiájukat, miszerint a népnek kell egy kis kenyérke meg a napi politikai cirkuszok. Szabadság helyett a szabadosságot kínálnak.

Európában láthatjuk, hogy folyamatossá vált a szabadság szeletelése, melynek következménye, hogy a világhatalmi vágy erősödik. Pislogó, vigyázó szemünk láttára a zöld- és posztliberális EU parlamenti képviselők egyengetik a pénzhatalmasok útját, szívesen teszik, mert nyitva a Júdás-pénzek bugyra.

A brüsszeli adminisztrációt az uniós polgárok adójából lehet fenntartani. Mostanra úgy tűnik, hogy ez drága mulatság, ami Európa polgárságának szegényedéséhez vezet. Életterünk elszívását nem nézhetjük tétlenül. A kitervelésben és a végrehajtásban résztvevők büntetést érdemelnek. Ez akkor következhet be, ha a választópolgárok 2024-ben végrehajtják az unió reformját, szavazataikkal értelmes, szakember gárdát küldenek önmaguk vezetésére. Nincs szükségünk arra, hogy a világ polgárai egy kézben tartott hatalom alatt egyesüljenek. A posztkommunista és álliberális pártok ezt az elvet vissza akarják hozni. Közép-Kelet Európa polgársága a szovjet elnyomás alatt majd fél évszázadig élők tapasztalták a Kolhoz-rendszert, amelynek lényege egy akolba terelni bennünket. Eszed, nem eszed, nem kapsz mást.

Európa ereje a szuverén nemzetek polgársága. Fejlettebb társadalmi szerkezet, mint az USA föderációs rendszere. Ezt tisztelni lehet, de utánozni hiba. Jól megvagyunk a zsidó-keresztény civilizáció Európában őshonos eredményeivel. Talán mi is ajánlhatnánk a rövid történelmi múlttal rendelkező USA-nak a nemzetek föderációja helyett államaik szuverenitásának kiterjesztését. Ezzel egyidőben a pénzhatalmasok megszelídítését, a népfelség elismerését és a szabad nemzetek egyre szorosabb, kölcsönös erőkre támaszkodó szövetségét.

 

Csizmadia László a CÖKA kuratóriumának elnöke

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!